PFM | Moslimgemeenschap dankbaar voor veilig Curaçao

De moslimgemeenschap is dankbaar dat ze veilig kunnen leven op het eiland. Dit in tegenstelling tot familie in het buitenland.

Dat zegt Mohamad Khatib leider van de moslimgemeenschap op Curaçao. Het hele interview met Khatib is vanmiddag te horen in ‘Vandaag & Morgen’ waarin hij zich uitlaat over de aanslagen in Brussel.

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “PFM | Moslimgemeenschap dankbaar voor veilig Curaçao

 1. Bedankt Mohamad Khatib, dat u uw gemeenschap tot heden hebt kunnen vrijhouden van moslimterroristen en haatpredikers in uw moskee.

  Ik hoop dat u allert kunt blijven op het weren van Jihadisten binnen uw gemeenschap. Als dat lukt dan voorzie ik geen problemen.

  Mochten er toch Jihadisten binnen sluipen in uw geloofsgemeenschap, met het doel om de gemeenschap te ontwrichten, dan verwacht ik van u Mohamad Khatib – en uw medemoslims – dat u passende maatregelen neemt. Met passende maatregelingen bedoel ik onmiddellijke aangifte bij justitie.

  Mochten er idioten binnen onze eigen gemeenschap zijn, die plannen smeden om met bomgordels of ander wapentuig moslims te vermoorden, dan kunt u rekenen op onze onvoorwaardelijke steun. Dat is het voordeel van een democratie. Wij zullen van geen enkele christen, boeddhist of wie dan ook, accepteren dat het hun doel is om anders gelovigen te vermoorden. Daar staat onze democratie borg voor. Wij hebben de Staat en de Kerk gescheiden.

 2. Joep Meloen

  Huh ?
  Zij voelen zich veilig ?
  How about: ‘wij voelen ons veilig’.
  Het is toch apart hoe men toch weer de slachtofferrol weet op te zoeken. Hij maakt zich zorgen over de veiligheid van zijn familie !
  Waarom zegt hij nu niet dat hij zich zorgen maakt over het gedrag van veel van zijn geloofsgenoten ? Zij zijn het immers die het Westen onveilig maken.
  Wat dat betreft zouden die een voorbeeld aan de moslims alhier kunnen nemen, die maken geen problemen, plegen geen aanslagen en dan blijkt dat men rustig naast elkaar kan leven.
  Kan iemand dit figuur een teiltje realiteitszin gaan brengen ? Ga echter over mijn nek van dit soort figuren.

 3. Starting Over in the Netherlands, video by Thomson Reuters Foundation
  http://www.theatlantic.com/video/index/474393/starting-over-in-the-netherlands/

 4. Een voorbeeld voor de wereld zijn we al met Schotte, Constantia, Thode, Cooper en Wilsoe in de Staten en met het feit dat ondanks dat de voormalige MAVO3 premier veroordeeld is tot 3 jaar cel wegens corruptie zijn marionet bij de veiligheidsdienst er nog steeds zit.

 5. Zo lang iedereen hier veilig (relatief… criminaliteit genoeg) kan leven is het toch goed? Geen terroristen, geen kloof tussen moslims en niet-moslims, geen haatbaarden… laat ons dan een voorbeeld zijn voor de wereld!

 6. Mohamad Khatib van ‘Kòrsou di nos Tur’ van Amparo dos Santos?

 7. Dikke Deur

  Familie in Parijs? Brussel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *