PFM | Moses trekt steun in

Het intrekken van de steun is in reactie op de benoeming die minister Sisline Girigoria voor zichzelf heeft geregeld en de dienstreis naar Genève die zij nog op het laatste moment als demissionaire minister maakt

Partijleider Marilyn Moses (foto) van Movementu Progresivo (MP) heeft de steun aan de eigen demissionaire minister Sisline Girigoria van Gezondheid, Milieu en Natuur ingetrokken.

Ook zal de politiek leider een motie van wantrouwen tegen haar steunen. De partij overweegt daarnaast om Girigoria te royeren. Dat heeft Moses bij Telenotisia verklaard en het Antilliaans Dagblad schrijft hierover.

Het intrekken van de steun is in reactie op de benoeming die de bewindsvrouw voor zichzelf heeft geregeld en de dienstreis naar Genève die zij nog op het laatste moment als demissionaire minister maakt.

Dit werd door de fracties MAN en PAR afgekeurd omdat volgens de fractie haar werkbezoek geen enkele toegevoegde waarde heeft. Girigoria moet haar werkbezoek aan Genève onderbreken en terugkeren naar Curaçao.

Bron: ParadiseFM

8 Reacties op “PFM | Moses trekt steun in

 1. Abraham Mossel

  Er bestaat een grote kans dat deze minister het geld van Gerrit de Raaf ( overmaking Corallo naar G.S, juny-2009 $$$$ 980.000,00 aan het ophalen is, zij kan ongecontroleerd door lopen met de poet!.

 2. Lionfish

  Waarschijnlijk is dit gewoon een cover-up en zit ze heel ergens anders feest te vieren van onze belastingcenten. Alles blokkeren is toch echt niet zo moeilijk. Is de rest van de club van Pisang al net zo dom, of proberen ze gewoon in opdracht van Gerrit en zijn rovers alsnog de kas buit te maken?

 3. Precies en nou wilt ze mooi weer spelen. Mozes bai fliet!!

 4. Wat moet dat mens in Geneve?? Curacao is geen lid van de WHO, hooguit via Nederland en als dat al zo zou zijn zitten ze echt niet te wachten op vertegenwoordiging door Gierigoria.

  Er is van 22 tot 31 mei de World Health Assembly meeting:
  “The World Health Assembly is the decision-making body of WHO. It is attended by all WHO Member States and focuses on a health agenda prepared by the Executive Board. The main functions of the World Health Assembly are to determine the policies of WHO, appoint the Director-General, supervise financial policies, and review and approve the proposed programme budget. The World Health Assembly is held annually in Geneva, Switzerland.

  22–31 May 2017
  Geneva, Switzerland

  http://www.who.int/mediacentre/events/2017/wha70/en/

 5. Moses eet van alle walletjes,eerst MFK en PS.
  Nu met MAN en PAR.
  Alles doen voor de pluche.dus ongeloofwaardig.

 6. Hoe heeft Moses Grigoria kunnen kiezen als “haar” minister?
  Geeft de capaciteiten van Moses goed weer. Geen.
  Helaas kunnen haar kiezers geen motie van afkeuring en wantrouwen indienen tegen Moses. Want dan kon ze alsnog ophoepelen wegens bewezen ongeschiktheid.

 7. En ze laat iemand zonder enige kennis en ervaring minister worden

 8. Maar de mens steunde wel gerrit en zijn handlangers? Erg geloofwaardig hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *