PFM | MFK wil opheldering over vacatures Curacaohuis

MFK wil opheldering over vacatures | Foto Persbureau Curacao

MFK wil opheldering over vacatures | Foto Persbureau Curacao

Het Curaçaohuis in Den Haag heeft momenteel zeven openstaande vacatures. Gevolmachtigd minister Marvelyne Wiels is opzoek naar Algemene Juridische Ondersteuning, een adviseur W&S, drie medewerkers voor de Afdeling Voorlichting, een senior medewerker Algemene Juridische Zaken en adviseur ICT.

Wiels heeft lange tijd geen vacatures mogen openen, omdat ze eerder mensen in dienst heeft genomen, een familielid en kennis, zonder de regering van Curaçao daarvan op de hoogte te stellen.

Oppositiepartij MFK zet vraagtekens bij de openstaande vacatures en wil verduidelijking.
Foto: Dick Drayer

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “PFM | MFK wil opheldering over vacatures Curacaohuis

 1. Iedere dag dat Fraudelyne Wiels langer in het Curacaohuis zit, is negatieve promotie voor Curacao.

  De sfeer in het Curacaohuis is volslagen verziekt met de door haar binnengehaalde familie en vriendjes die de hele dag in hun stoelen hangen en onbestraft alles kunnen uithalen wat ze willen terwijl de echte werkers voordurend bespioneerd worden en op het minste en geringste afgerekend worden.

  Het zou goed zijn als de kiezers bij de verkiezingen met PS afrekenen, al zijn er weinig alternatieven. PAR en PAIS bestaan uit slapzakken in slaapzakken, MFK en MAN zijn corrupt.

  Al zullen er ongetwijfeld weer niet door enige beschaving of intelligentie gehinderde Vigilante lezende mondi bewoners zijn die in ruil voor een Samsung of Red Label de PS voor MFK willen inruilen.

 2. stanley Held

  Dit bericht was bestemd voor de valse handtekening. Is ook hiervan toepassing.

 3. stanley Held

  Als het werkelijk zo zou zijn, zou ik maatregelen treffen. Onder valse voorwendselen is men tot deze beslissingen gekomen. Het is alsof Wijlen Wiels , zoals het is gebracht wist dat hij zou sterven. Raar is dat het juist die brief bij de juiste personen terecht is gekomen. Ik heb de indruk dat over het lijk van wijlen heer Wiels men flink heeft gedanst. Ik weet dat er gedonder was in de partij. Achteraf blijkt dit nu de uitkomst te zijn.Ik vraag me af hoelang deze personen die aantoonbaar van CV en nu vervalste handtekening zonder enige wroegingen zullen blijven zitten op hun lekkere pluche. Ik hoop dat er wijsheid heerst tenminste bij de coalitiepartners. Er moeten echt nieuwe verkiezingen worden uirgeschreven.

 4. Kan Schotte dan ook meteen opheldering geven over de benoeming van zijn stromannetjes.
  zoals Romer, Carolla (niet gelukte benoeming), zijn prive fotoslaaf, en nog vele en vele anderen…
  het is echt de pot die de ketel verwijt dat hij zwart is….
  beide boeven natuurlijk ook marveleijntje deugd voor geen meter.

 5. Waarom zit deze vrouw nog steeds op deze positie-totaal ongeschikt-geen enkel e opleiding heeft deze persoon om op zo’n positie te zitten.
  Waarom brengt de regering niet weer een profesioneel op deze positie zoals Paul Comenencia – deze mensen zoals wiels zijn een afgang voor Curacao-en de bevolking word door hun gewoon belachelijk gemaakt.
  ONze PM moet wel veel boter op zijn hoofd hebben om dit te blijven steunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *