29 C
Willemstad
• maandag 8 maart 2021 17:21

Extra | Journaal 8 maart 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

RTL | Politicus op Curaçao doodgeschoten bij familieruzie

De 38-jarige Curaçaose politicus Almier Godett is vanmorgen bij een familieruzie doodgeschoten. Hij zou hebben geprobeerd te bemiddelden bij een ruzie tussen twee familieleden, maar werd zelf...

Telegraaf | Politicus op Curaçao om het leven gekomen bij familieruzie

WILLEMSTAD - De 38-jarige Curaçaose politicus Almier Godett is zondagochtend (lokale tijd) bij een familieruzie om het leven gekomen. Volgens eerste berichten ging Godett bemiddelen bij een...

NOS | Curaçaose politicus Almier Godett (39) gedood bij schietpartij

Almier Godett Facebook Op Curaçao is politicus Almier Godett vermoord. De nummer 4 op de lijst van de splinterpartij Trabou pa Kòrsou (TPK) is de neef van de...

PBC | Politicus Curaçao vermoord bij sussen familieruzie

Persbureau Curacao Op Curaçao is politicus Almier Godett vermoord. De nummer vier op de lijst van de politieke partij Trabou pa Kòrsou (TPK) is de neef van Anthony...

DeCorrespondent | De benoeming van rechters in Nederland is niet onafhankelijker dan in Polen

Marc Chavannes | Illustraties door Esther Aarts De benoeming van rechters is in Nederland niet beter geregeld dan in Polen of Hongarije. Tijd om een groot lek in...
- Advertisement -

Meest gelezen afgelopen maand

Home Classificatie Politiek PFM | Mercelina: Contract niet verlengd om politieke redenen

PFM | Mercelina: Contract niet verlengd om politieke redenen

Contract jonge politicus Gwendell Mercelina Niet verlengt
Contract jonge politicus Gwendell Mercelina Niet verlengt

Het contract van de jonge politicus Gwendell Mercelina bij Digicel is niet verlengd. Volgens hem door politieke redenen, zegt hij in de Èxtra.
Mercelina heeft zich onlangs aangesloten bij de partij van Omayra Leeflang ‘Un Kòrsou Hustu’. Nadat hij dat op televisie bekend had gemaakt is zijn eerder toegezegde verlening van het contract teruggedraaid.

Digicel zegt dat de politieke activiteiten van Mercelina niet de reden zijn van het niet verlengen van zijn contract. Wat wel de reden is wil Digicel niet kwijt. Zij hopen de zaak verder intern te kunnen oplossen.

Bron: Paradise FM

13 reacties

 1. De meeste mooi-praters zijn niets-doeners en helaas gaat het merendeel van de bevolking van Curacao achter mooi-praters, die helaas geen gaatjes kunnen vullen. Gevolg, OB omhoog, pensioenleeftijd omhoog, pensioen ingekort, criminaliteit omhoog, economie in stagnatie en zo kan de lijst maar door blijven gaan. Punt is, we hebben geen praters nodig, die precise zeggen wat iedereen maar wil horen. We hebben doeners nodig die met lef en integriteit veranderingen kunnen bewerkstelligen.

 2. Ja Maggy, dat waren nog eens tijden en je weet vast ook nog waar de PLKP is voortgekomen? If not: de PAR. En weet je nog die boot van Omayra die na een miljoenen investering ineens weg was? Je kunt niet zeggen dat de huidige politici het van vreemden hebben geleerd.

 3. Ach Freek, je herinnert je de tuinkabouter Errol Cova toch nog wel? Die het onderwijs in Papiamentu verplicht wilde stellen maar zelf zijn kinderen op de International School zette?

  Die van de ALM een sociale werkplaats maakte waar de halve PLKP op de loonlijst stond en de andere helft gratis de wereld mocht overvliegen, met familie en bysides. Gevolg: ALM failliet.

 4. Dat de partij wordt geleid door een persoon die voorheen bij de PAR zat en gedurende die periode Curacao met een schuld van 2 miljard euro in 10 jaar tijd heeft opgezadeld misschien Walter?

 5. Misschien kan hij wel niks en is hij daarom maar op een lijst gaan staan. Bij Omayra hoef je alleen maar een grote mond te hebben en die heeft hij zo te zien

 6. Anthony, luister eerst naar both sides of the story.

  Hij had een aflopend contract. Als dat niet verlengd is vanwege zijn plaats op de lijst Leeflang is dat onterecht, maar wie weet presteerde hij gewoon niet en kruipt hij nu in de slachtofferrol.

  Wat immers de favoriete bezigheid is van de Curacaoenaar.

 7. Erg dom van Digicel. Ze moeten het contract afkopen zonder dat arbeid tegenover staat.

  Helaas zal deze politicus ons ook niet naar een onafhankelijke staat leiden. Lijkt meer iemand die zich bezig zal houden met homo emancipatie.

 8. Actief lidmaatschap van de MFK, MAN of PS lijkt me legitieme reden voor ontslag.

  Maar wat is er mis met de lijst Leeflang?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Steun Knipselkrant Curacao

Knipsel brengt regelmatig misstanden aan het licht met de nodige bewijzen en onderbouwing.
Als je de analytische blogs en naschriften van KKC waardeert kan je ons helpen dit nieuwsforum mogelijk te blijven maken.

Een donatie helpt onafhankelijke onderzoeksjournalistiek op de eilanden in stand te houden. Uw steun zorgt dat wij kunnen doorgaan met dit werk. Masha danki!

Geselecteerd bedrag € -

Vragen over doneren? Kijk hier voor meer informatie.

Zoeken

Recente reacties