PFM | MAN-Statenlid Dannawi loopt over

Beweegredenen voor vertrek bij MAN vooralsnog onbekend

MAN Statenlid Gassan Dannawi heeft zich gisteren aangesloten bij de nieuwe meerderheid in het parlement onder leiding van MFK-voorman Gerrit Schotte.

Dannawi heeft afgelopen vrijdag na 10 jaar lidmaatschap zijn ontslag bij MAN ingediend en gaat als onafhankelijk Statenlid verder. Dit schrijft het Antilliaans Dagblad. Dannawi zette gisteren zijn handtekening onder het akkoord om een nieuwe regering te vormen voor de periode 2017-2020.

Het Schotte-kamp dat al bestond uit MFK, Korsou di Nos Tur, MP, PS en onafhankelijk lid Eduard Braam is nu met de steun van Dannawi uitgegroeid tot 12 van de 21 statenleden.

De beweegredenen voor het vertrek van Dannawi bij MAN is nog onbekend.

Bron: ParadiseFM

10 Reacties op “PFM | MAN-Statenlid Dannawi loopt over

 1. Hij zei in 2012 dat hij zijn zetel zou teruggeven als hij uit de MAN zou stemmen. Vergeet niet dat Danawi als MAN voorzitter gewoon MAN meedeed met MFK en PS..

 2. Hendenan serio a vota pa DANNAWI y no riba PS awor PS a kumprele. Pues Danna a traiciona tur hende ku a vota pe.

  Boso habri wowo e blok di 12 ey ke goberna pa kita poder for di AFPAK TEAM ta hopi plaka y propiedad sushi e hendenan ey tin AWOR NAN TIN MIEDU.

 3. frits praat geen lul koek kerel-nederland is niet veel anders-daar stikt het ook van de zelfverrijkende politici

 4. Het was altijd dat overlopers niets anders waren dan Landsverraders-zo ook nu-mocht deze zielepoot en likhondje van Amparo een zaak hebben-mensen allemaal wegblijven .
  in de goede jaren werden Landsverraders afgeschoten.

 5. Gasan wat nu doet is haram.

 6. Yep, Massèn Dunami is een koopje!

 7. Abraham Mossel

  Curacrim heeft binnen kort alleen maar wittemannen in het parlement, die slechte wittemannen geboren op curcrim?? met die slechte wittemannen cultuur cq mentaliteid. Laat het feest zijn op curcrim met deze wittemannen aan de macht.

  * Gerrit de Raaf witteman 1 veroordeeld tot 3 jaren lik en 5 jaren ontzegging kiesrecht,
  * Braam een veroordeelde pedofiel,
  * Dannawi / Moses, tot op heden bekend als partij verraders en 1e klas politiek zakkenvuller cq losers.
  * Cijntje en die andere droplul de meeloper van de PS omgekochte losers.

  De reden van de omgekochte nieuwkomers en PS is, dat zij allemaal hebben ingezien geen kans meer te hebben om terug/ verkozen te komen/ worden na de verkiezingen als parlementslid en daarom hun ziel en zetel hebben verkocht aan de Duivels, Gerrit de Raaf & Corallo voor een zak zilveren duiten. Maar helaas voor hun er komen gewoon nieuwe verkiezingen vroeg of laat en worden zij uit gekotst door hun eigen volk. dit machts vertoon van Gerrit de Raaf duurt niet eeuwig, trouwens heel kort, de kans zit erin dat hij nog voor de vervroegde verkiezing al in het gevang zit te knies-oren en 2 minuten per dag sms contact mag hebben met Corallo die andere MFK gevangene op St maarten, voor hoe lang het duurt, aangezien die een enkele reis naar het gevang in Italia krijgt.
  Ben benieuwd of Corallo nog ergens campagne geld voor zijn MFK heeft liggen, aangezien op zijn hele vermogen en bezittingen zowel door zijn vader als de belasting beslag is gelegd. In de VS ligt alles aan een ketting.
  IK wens de MFK kiezer die nog normaal is en die een vies vet inkomen heeft een prettige toekomst te gemoed zij zullen hun kies fout terug moeten betalen, Gerritje heeft niet het eeuwige politieke leven, de mondy kiezers heeft niks te vrezen, die hebben nu al niks en die krijgen ook niks van Gerritje en Amparootje, de rest van pluch zitters losers hebben/willen ook niks te bieden

  Note redactie
  Reactie door BL aangepast voor Dhr. Mossel op leesbaarheid.

 8. deze persoon lijd aan hebzucht en wil ook meeprofiteren samen met de maffia..
  wel fijn dat hij uit de kast is gekomen.
  dit soort leden kan de MAN maar beter kwijt zijn.

 9. Hoe kun je 10 jaar de principes van de MAN ondersteunen en dan overstappen naar de mafia?

  Alhoewel, principes… MAN heeft ook jarenlang Cooper gedoogd.

 10. Kun je nagaan wat geld allemaal kan doen. Wat ben ik blij dat ik twee jaar geleden Curaçao heb verlaten. Dit eiland wordt, of is al erger dan een bananen republiek.
  Lang leven de dictatuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *