28 C
Willemstad
• woensdag 29 november 2023

Extra | Journaal 27 november 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | El Capitan shooters in Pointe Blanche after extradition from the United States

El Capitan shooters in Pointe Blanche after extradition from the United States PHILIPSBURG—Dante Ottley and Stevevanus Richardson, known as the El Capitan shooters, and as fugitives after...

NTR | Ambulans Deseo vervult laatste wensen: ‘Nog één keer op de pontjesbrug’

Eva Breukink Een laatste ritje over het eiland, nog een keer op de pontjesbrug staan of weer even thuis in je eigen bed liggen.   Dankzij stichting Ambulans Deseo...

PBC | Wapen uitgeleend aan moordenaar Boechi: 12 maanden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De rechtbank in Willemstad heeft de 45-jarige D. Gabriel veroordeeld tot een gevangenisstraf van 12 maanden wegens wapenbezit. Het betreffende wapen zou gebruikt zijn...

PBC | Lichte stijging kamerbezetting en hotelinkomsten op Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De toeristische sector op Curaçao heeft in oktober 2023 een positieve trend laten zien met een lichte stijging in het aantal toeristen dat een...

PBC | HAL Holding verruilt Curaçao voor Rotterdam

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Belegger HAL Holding is van plan zijn hoofdkantoor van Curaçao naar Rotterdam te verhuizen. De grootaandeelhouder van Coolblue en eigenaar van bedrijven als Boskalis,...
- Advertisement -spot_img

PFM | Leeflang: Coalitie kan nooit mijn steun hebben

HomeNieuwsPFM | Leeflang: Coalitie kan nooit mijn steun hebben
Omayra Leeflang - Un Korsou Hustu (UHK)
Omayra Leeflang – Un Korsou Hustu (UHK)

De regering is al gevallen, stelt onafhankelijk Statenlid Omayra Leeflang. “Ja, nou kun je allerlei technische en theoretische discussies houden, maar een meerderheid is 11 dus als je 10 zetels hebt is de regering gevallen”, zei Leeflang in ‘Wat een Week!’.

“Ze kunnen nooit mijn steun hebben. Ik vind dat ze onrechtvaardige keuzes hebben gemaakt. Ik heb de PAR verlaten omdat de premier destijds maatregelen heeft getekend waartegen ik tot nu toe in de rechtszaal vecht.

Dan kan ik zo’n coalitie niet gaan steunen. Mensen denken dat politici vuilnisbakmensen zijn die je overal in kunt gooien. Maar mensen hebben principes.”

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

6 reacties

 1. jammer dat ze er vandaag niet was, je kan wel stellen dat de regering is gevallen maar zolang de GVC het ontvangst van de regering nog niet heeft ontvangen dan bestaat de regering nog.
  Alleen het parlement met een meerderheid kan de regering dan weg stemmen vandaag was dus de kans.

 2. helaas Marlon , dat was de MAN van Don Martina in de jaren 80 die het onderwijs openstelde voor de landstaal. Toen is het officieel geworden daarvoor werd het al op bepaalde scholen illegaal gedaan.
  Mevr Leeflang heeft de deur weer open gezet voor meertalig onderwijs omdat er te weinig Nederlandstalige scholen waren en waar de leerlingen en hun ouders in lange rijen stonden om daar toegelaten te worden..

 3. Dat er verkiezingen komen is gewoon een feit. misschien niet gelijk maar toch in 2016, voorjaar, of in de herfst.

  Persoonlijk hoop ik in het voorjaar, anders staan we weer een tijd stil. Stilstaan kunnen we ons niet veroorloven. want er zijn nog genoeg zaken waar knopen moeten worden door gehakt.

  wat moet er allemaal gebeuren en wat zal in een partij programma moeten staan.
  1. toekomst ISLA
  2. toekomst onderwijs
  3. algemene ziektekosten verzekering.
  4. aanpak winstbelasting
  5. aanpak vermogens belasting
  6. screening van alle ambtenaren en andere die een openbare functie vervullen.
  7. ontwikkelen van Ban Aboa
  8. ontwikkelen van Oostpunt.
  9. afschaffen van overheids NV
  10. vermogens toetsing op sociale woningen.
  11. vermogens toetsing op de onderstand.
  12. gezondheidszorg doorlichten.
  13. gevangeniswezen uitbesteden.

  echter dit zijn dromen, of iemand moet een miljoen of 5 over hebben die kan dan makkelijk regeren.

 4. Leeflang hmmmm, vlgs mij was zij degene die papiamento op de scholen introduceerde. Ahhhhh, vanwege haar is het nu een en al chaos vwb het onderwijs. Ojos.

 5. Mijn stem gaat naar mevrouw Leeflang nadat ik bij de vorige verkiezingen nog op de laffe zoutzak Rosaria had gestemd, maar ik zou het verstandig van haar vinden om de coalitie in stand te houden tot de reguliere verkiezingen zodat ze nog even de tijd heft om met een sterke lijst te komen waar alle andere Pais stemmers naar toe kunnen overstappen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties