Laatste reacties

- Advertentie -

PFM | Godett weer leider FOL

Volgend jaar verkiezingen
Volgend jaar verkiezingen doet FOL weer mee met Anhony Godett als leider

Anthony Godett is weer terug als leider van de politieke partij FOL. Na de teleurstellende verkiezingsuitslag van 2012, waarbij de oranje partij geen zetel in de Staten wist te veroveren, trad hij officieel af.

Maar sindsdien is er geen serieuze kandidaat naar voren gekomen om zijn positie in te nemen en het voortouw te nemen. Eergisteren kwam het bestuur van de partij bijeen om onder andere over het leiderschap te praten.

Men kwam tot het besluit Godett, zoon van de oprichter van de partij, weer als leider aan te stellen. Een herkenbaar gezicht met de verkiezingen van volgend jaar in het vooruitzicht.

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

8 reacties

 1. Beste Jan, weet hoe 30 mei 1969, tot stand is gekomen? Dat u Papa Godett, wegzet als leider van boevenbende moet ik u kwalijk nemen. Als u de oorzaak van de stakingen en onrecht in die tijd door Wescon en Wescar, ja ook de Shell, aan de arbeider werd aangedaan dan praat u anders. Na 196g, besefte de uitbuiters en de Nederlandse regering dat het anders moest. Uiteindelijk werd de inheemse bevolking die van meets af werd uitgebuit gehoord. Ooit had ik het vergeleken met Zuud Afrika vergeleken waar deze bedrijven hetzelfde deden. In Zuid Afrika had je toen het ANC op Curacao had je Stanley Brown en enkele vakbonden, waaronder Papa Godett. Zoals in elk arm of onderontwikkeld land waar jij denkt jarennlang de ongeschoolde arbeider (die jij bewust ongeschoold houdt) krijg je vroeg of laat dat de arbeider zich gaat verzetten. Zo ook op Curaçao. Dat zijn zoon een flater slaat is niet aan zijn vader te wijten. Laten wij even duidelijk zijn. Sinds 1634 heeft Nederland deze eilanden. Nederland heeft de grootste eiland als tussenstation voor haar slavenhandel gebruikt. Na de afschaffing van de slavernij waren de de slaven niet vrij. Tot eind werd 1800 werd het ook zo gehouden. Pas in de tweede helft van de eerste wereld oorlog kwam de Shell. Onder de naam C.P.I.M. Ik bespaar u de verdere geschiedenis. Dus wij hebben hier te maken met een jonge onderdrukte bevolking, die pas na de tweede oorlog onder druk van de VN en VS enige mate autonomie hebben gekregen. Pas in 1954 werd dit bekrachtigd. Vind u het gek dat de bevolking zich nooit volwaardig heeft kunnen ontwikkellen? Ze waren en zijn altijd afhankelijk geweest van Nederland. Feit is als Nederland in 1948 dezelfde voorzieningen en scholing zials in Nederland had ongevoerd hadden vandaag minderen problemen. Ik bespeur vaak op deze forum een wij en zij mentaliteit. De oorsprong ligt vanaf 1634. Dat is feit die mensen niet willen zien. Trouwens ik ben blij dat due arbeiders die het niet meer zagen zitten een strijd hebben gevoerd zodat er een kentering kwam in de geschiedenis van Curaçao. Als er nu aasgieren zijn die misbruik maken van de bevolking aan hun toevertrouwde stem, is niet verwijten aan de bevolking die jarenlang niets anders heeft gekend. Dit is een vorm van de moderne uitbuiting die feitelijk sedert 1634 bestaat. De meeste mensen vergeten het verleden. Weet u waarom? Het vermenigvuldigd zichzelf alleen maar in problemen. En daar loopt een ieder voor weg.

 2. Hoe kan iemand die een jaar in Bon Futuro heeft vastgezeten wegens ambtelijke corruptie partijleider worden?

  Daarbij is deze man zo ontzettend dom dat hij nog geen koe van een leguaan kan onderscheiden.

  De man teert op de roem van zijn vader, van wie het Curacaose volk nog steeds denkt dat die een revolutie leidde terwijl papa Godett in werkelijkheid een bende dronken dieven en plunderaars aanvoerde.

  Kan Anthony niet gewoon in de mondi blijven waar hij ook vandaan komt?

 3. De mafiabaasjes naar wiens pijpen Anthony Godett danste (Ben Komproe, Richard Salas en godfather Nelson Monte) liggen inmiddels allemaal in het graf.

  Wellicht denkt Anthony nu eindelijk zelf eens te kunnen cashen in plaats van weer het onnozele onderbetaalde loopjongetje te zijn.

  Trouwens, staat zus Myrna die al jaren werkeloos thuis zit nog steeds, zoals wordt beweerd, op de payroll van Selikor?

 4. Ongelooflijk, deze man heeft een jaar gevangen gezeten wegens corruptie, kan nog geen drie woorden achter elkaar foutloos schrijven of spreken en heeft geen enkel diploma.

  Ik zie hem nog taalfouten schreeuwen op de Facebookpagina van Jacintha Constantia: ‘Free at Least! Free at Least!” na haar vrijlating uit Bon Futuro.

  Wat beweegt Godett, is zijn wachtgeld op en moeten zijn zakken weer gevuld worden? Zijn bilmaatje Adriaens is sinds kort werkeloos, dus misschien kunnen ze samen wat beginnen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

Extra | Journaal 4 augustus 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Wederom kritiek op Minister van Financiën Javier Silvania

Volgens het Antilliaans Dagblad heeft belastingadviseur Tobias van het Nederend van Deloitte Dutch...

Nu.cw | Overheid wil onrust Playa Piskado aanpakken

Het heeft een aantal jaar geduurd, maar de overheid heeft inmiddels besloten dat...

DolfijnFM | Amerika roept haar burgers op om niet meer naar Curaçao te vliegen

Amerika heeft Curaçao als zeer hoog risicogebied bestempeld en donkerrood gekleurd op de...

DolfijnFM | 16 augustus laatste dag om iemand voor te dragen voor lintje

Nog 12 dagen en dan moet de aanvraag voor een koninklijke onderscheiding de...

DolfijnFM | Overheid verlaagt testleeftijd kinderen bij aankomst Curaçao

De Curaçaose overheid heeft de leeftijd waarop kinderen een negatief testbewijs moeten laten...
- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 4 augustus 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Wederom kritiek op Minister van Financiën Javier Silvania

Volgens het Antilliaans Dagblad heeft belastingadviseur Tobias van het Nederend van Deloitte Dutch Caribbean gezegd dat het beleid van Minister van Financiën Javier Silvania ernstige gebreken vertoont....

Nu.cw | Overheid wil onrust Playa Piskado aanpakken

Het heeft een aantal jaar geduurd, maar de overheid heeft inmiddels besloten dat ook zij de overlast bij Playa Piskado op Westpunt willen aanpakken. Het wordt steeds drukker...

DolfijnFM | Amerika roept haar burgers op om niet meer naar Curaçao te vliegen

Amerika heeft Curaçao als zeer hoog risicogebied bestempeld en donkerrood gekleurd op de kaart, level 4, vanwege een toename van de besmettingen. Amerikanen wordt dringend geadviseerd om...

DolfijnFM | 16 augustus laatste dag om iemand voor te dragen voor lintje

Nog 12 dagen en dan moet de aanvraag voor een koninklijke onderscheiding de deur uit. 16 augustus sluit de termijn. Lintjes worden doorgaans verleend aan mensen die...

DolfijnFM | Overheid verlaagt testleeftijd kinderen bij aankomst Curaçao

De Curaçaose overheid heeft de leeftijd waarop kinderen een negatief testbewijs moeten laten zien op Hato verlaagd. Die was 16 jaar, maar nu moet ieder kind van...
- Advertentie -