31 C
Willemstad
• maandag 26 juli 2021 18:17

Laatste reacties

- Advertentie -

PFM | General manager HHB vandaag voorgeleid

Niet uit te sluiten dat er meerdere aanhoudingen volgen | Extra

Directielid Terrence Brandao van Hector Henriquez B wordt vandaag voorgeleid bij de rechter-commissaris.

De general manager werd vorige week donderdag aangehouden op verdenking van het vervalsen van documenten en de schending van verschillende wetten met betrekking tot de voedselveiligheid. Zijn detentie is sindsdien met acht dagen verlengd.

De controles van het team van het ministerie van Economische Ontwikkeling en het multidisciplinaire team heeft de afgelopen weken voor veel commotie gezorgd. Er werden grote hoeveelheden vlees en andere voedselaangetroffen waarbij de houdbaarheidsdatum allang verstreken was. In sommige gevallen ging het hier om producten die in 2013 al vervallen waren.

- Advertentie -

Julius Koko, de organisator van twee protestdemonstraties heeft afgelopen woensdag aangifte tegen Hector Henriquez B en opslagbedrijf Dricoma gedaan voor het schenden van de Warenwet. Dricoma had een grote partij vlees van Hector Henriquez B opgeslagen.

Koko heeft ook ruim duizend handtekeningen van bezorgde burgers bij het Openbaar Ministerie ingeleverd. Het is niet uit te sluiten dat er meerdere aanhoudingen zullen volgen in deze zaak.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

7 reacties

 1. @Drechi pa bo, woef woef woef grrrrrrrrr grrrrrrrr jou manier van denken is helemaal niet mannelijk dus ik denk dat je een dame bent hahahaaaaaa.

 2. Ba bula defende Mop ku Bram, yen di stail manera un bon mucha manda, mi a pak bo aan na maner’i homber, bo a mira Mop defende abo awor, LOLO???????????!!!! Chupado!!!!

 3. @Keta,
  Nee Keta!!!!!!!!
  Je hebt het weer verkeerd begrepen!!!
  Ik weet niet van “de rest van de bende”, maar ik wordt bij je vrouw in de kamer opgesloten!!!!!
  Ze vroegen nog of ik een enkelbandje wilde… Niet nodig. (Wie wil er met zo’n straf nog naar buiten?
  Ik kreeg in eertse instantie ook 3 jaar. Net als mijn Baas. :):) Ik heb toen ZELF gevraagd om er 5 jaar van te maken…… :):):):)
  Enne…..
  Je kan bij Mop gaan ontbijten, Brunchen, lunchen en dineren. Elke dag!!!

 4. Miep maakt je geen zorgen die hele bende weten dat ze voor een paar jaren moeten verhuizen naar SDKK.

  En ze moeten niet gaan huilen dat ze overgeplaatst willen worden naar Nederland, de overheid zet ze apart en een 2 militairen op wacht. Zo hebben ze tenminste iets te doen.

 5. @Mop,
  Als JIJ uit de beerput wil eten, moet je dat zelf weten!
  Probeer de rest van de bevolking AUB niet te overtuigen dat het een delicatesse is….. Bij jou thuis misschien.

 6. een Politieke heksenjacht waar bij de instanties totaal te kort schieten-Liegen en volgens de vele grote landen doen wij absoluut niets verkeerd.De bevolking word door een klein groepje schreeuwende Domme mensen opgejut -laten we eens goed kijken wat er in de wereld speelt met de beperkingen van Voedsel-wij doen het zeer goed hier-Natuurlijk =zijn er wat uischieters en kan het altijd beter -maar de wereld wijde rapporten laten zien dat wij hier op de eilanden het perfect doen-dus de achterlijke heksenjacht is een ophitsing van een paar sensatiezoekers.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | Aantal actieve besmettingen neemt af

Het aantal actieve coronabesmettingen op Curaçao neemt al twee dagen af. Afgelopen dag testten 48 mensen positief op het coronavirus op een totaal van ruim 1500 afgenomen...

Democracy now! | Monday, July 26, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 26 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DolfijnFM | Drie Venezolanen doen noodoproep Pisas

Drie Venezolanen die al tien maanden vastzitten in de vreemdelingenbarakken van de SDKK-gevangenis hebben een noodkreet gestuurd naar premier Pisas. Hun detentieomstandigheden zijn slecht en ze worden...

DolfijnFM | Ruim helft hotelkamers weer bezet

Ruim de helft van alle hotelkamers op Curaçao was in de maand juni bezet. Dat meldt CHATA. Daarmee krabbelt Curaçao langzaam weer uit het diepe dal vanwege...

DolfijnFM | Inspectie niet te spreken over uitgaansgedrag jongeren

De Inspectie is niet te spreken over het gedrag van jongeren in het uitgaansleven. Dat schrijft de Èxtra. Dit weekend werd er extra gecontroleerd vooral in het...
- Advertentie -