31 C
Willemstad
• zaterdag 16 oktober 2021 11:01

Laatste reacties

- Advertentie -

PFM | Fraude bij SOAW nemen ‘met berg zout’

‘staat nergens in het rapport’ | Foto Persbureau Curacao

Dat er voor miljoenen gefraudeerd zou zijn bij het ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn moet ‘met een berg zout worden genomen’. Dat zegt voormalig Statenlid voor Pueblo Soberano, Elmer Wilsoe, tegen het Antilliaans Dagblad.

Volgens hem wordt er in het rapport van de Algemene Rekenkamer nergens gesproken over corruptie en werd er alleen onderzocht of de ministeries zich aan de geldende procedures hebben gehouden. Ondertussen heeft MFK een openbare Statenvergadering aangevraagd om te praten over het rapport ‘Mandaatregister’.

De partij van Gerrit Schotte heeft de zaak omgedoopt tot ‘bestelbon-gate’. De openbare vergadering is nodig om verantwoording af te leven over de ‘verkwisting van het geld van het volk’, meent MFK.

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

11 reacties

 1. Het oude luie hangbuikzwijn Wilsoe parkeert inderdaad overal zijn auto waar hij zijn moet, parkeerverbod of niet. Vooral zijn pontificaal voor de deur parkeren bij restaurant Cru in het Riffort was berucht.

  All animals are equal, but thus lazy fat pig is more equal than others.

  Deze ordinaire arrogante zakkenvuller zou een schop onder zijn vette kont moeten krijgen.

 2. Hij komt toch niet meer naar de Staten-vergaderingen omdat hij verdachte is in de moordzaak op H. Wiels? Hij zit op een bankje voor het Statengebouw steeds te wachten op zijn cheque . Dat dan weer wel! Een man die andere mores heeft dan ik. Ik vraag mij altijd af hoe zo’n man op zijn sterfbed terugkijkt op zijn leven.

 3. dus valsheid in geschrifte mag.
  bedragen verhogen mag, in de begroting word iets goedgekeurd voor 20.000, 00 gulden zet je der een nulletje bij dan is het 2 ton.
  niks aan het handje dus.

 4. Ach e hende nan ey a perde tur dignidad y tur respeto propio.
  Schreeuwen, schelden, uitmaken voor dikzak, perro, payaso, sinberguensa, cabron, marica, dief, hijo de p, c de madre, etc etc maakt niets uit.

  Hij stapt morgen in de auto naar de staten en daar weer niets doen. Einde van de maand zijn payslip weer ophalen etc etc.
  nogmaals deze mensen hebben alle respect voor zichzelf en familie verloren. Het helpt allemaal niet meer.

 5. Elmer Wilsoe kom uit de bekende hoek had niks anders verwacht.
  Verdachte in moordzaak Wiels.deelname a/d cosa nostra corallo,robby dos santos en de rest.dateerd vanaf de tijd toen Elmer Wilsoe gezaghebber was.

  ELMER WILSOE RIOOLRAT VAN HET ERGSTE SOORT GEEN RUGGEGRAAT.

 6. Kijk hem daar eens achteroverhangen, het arrogante oude luie dikke baalmaatje van dos Santos voor wij hij het in zijn broek doet.

  Verdachte in een moordzaak.

  Volkomen ongeloofwaardig en een schande voor zijn partij PS, net als dat ordinaire viswijf Wiels in Den Haag.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Carls’ blog | Keizer Karel

DEN HAAG - Terwijl gevolmachtigde minister Carlson Manuel in het vliegtuig zit op weg naar Curaçao (gezien zijn kruistocht tegen verspilling van geld van de Curaçaose belastingbetaler...

Democracy now! | Friday, October 15, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 15 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Schade Ansary bij Ennia meer dan 700 miljoen gulden

Door wanbeleid van oud-beleidsbepalers en aandeelhouders zou Ennia volgens toezichthouder de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) een schade hebben geleden van minimaal 700 miljoen...

Nu.cw | Ewout Genemans in gevangenis op Bonaire voor nieuw programma

De Nederlandse presentator Ewout Genemans gaat met zijn programma ‘Ewout’ langs in de gevangenis op Bonaire. Hij laat zich drie dagen opsluiten en gaat in gesprek met...

DolfijnFM | Ruim 11.000 inwoners van Curaçao hebben QR-code aangevraagd

Ruim 11.000 mensen op Curaçao hebben een QR-code aangevraagd. Daarmee kan naar Nederland gereisd worden. Vanaf aanstaande dinsdag, 19 oktober is de code ook nodig om evenementen...
- Advertentie -