33 C
Willemstad
• dinsdag 3 oktober 2023

PBC | Veiligheidsheffing maakt vluchten uit Curaçao weer een stukje duurder

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Een nieuwe heffing op vertrekkende passagiers op Curaçao, de Passenger Safety Oversight Charge (PSOC), gaat reizen van of naar Curaçao weer wat duurder maken. Het...

AD commentaar | Analyse: Dag van de waarheid nadert

Je zou het met alle fratsen van de regering-Pisas rond de controversiële aankoop van Campo Alegre en alle (zure) grappen die erover worden gemaakt, gezien de...

PBC | Centrale Bank: Aanzienlijke risico’s bedreigen economische groei Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Ondanks hoopvolle groeicijfers, waarschuwt CBCS-president Richard Doornbosch voor aanzienlijke risico’s die het economisch herstel kunnen bedreigen. Het niet bereiken van een oplossing voor ENNIA...

ParadiseFM | Woensdag inaugurele vlucht Avior airlines

De Venezolaanse luchtvaartmaatschappij Avior gaat weer op Curaçao vliegen. De eerste vlucht vanuit Caracas start op 4 oktober. Dat meldt het Curaçaose toeristenbureau. Avior is de derde...

ParadiseFM | Elizabeth de Cuba nieuw Cft-lid

Elizabeth de Cuba is voorgedragen als lid van het Cft. De Rijksministerraad is vandaag daarmee akkoord gegaan. Zij volgt per 1 oktober Gregory Damoen op als lid...

ParadiseFM | CBV lanceert solidariteitsfonds

Zorgbond CBV lanceert een solidariteitsfonds. Uit dat fonds worden leden die hun werk onderbreken om actie te voeren gecompenseerd. Dat werd gisteren aangekondigd op een persconferentie. Volgens...
- Advertisement -spot_img

PFM | Emotioneel slot van de zaak-Babel

HomeMediaPFM | Emotioneel slot van de zaak-Babel
Uitspraak 11 maart 2016
Uitspraak 11 maart 2016

De tweede en laatste zittingsdag van de zaak-Babel is inmiddels voorbij. Tegen half twaalf kwam een einde aan de reacties van het Openbaar Ministerie op de repliek van de verdediging en advocaat Eldon ‘Peppie’ Sulvaran die op zijn beurt reageerde.

Opvallend was dat beide verdachten, Gerrit Schotte en zijn partner Cicely van der Dijs, aan het eind van de zitting hebben gesproken, nadat ze eerder gezwegen hadden. B

eiden raakten erg emotioneel omdat ze zeiden de afgelopen twee jaar als zeer zwaar en stressvol te hebben ervaren. Zowel Schotte als Van der Dijs spraken over karaktermoord door het OM. Ook zeiden ze zich zorgen te maken over de emotionele gevolgen van de zaak voor hun dochtertje.

Tot slot zei Van der Dijs te hopen dat beiden een ‘fair trial’ krijgen en gerechtigheid zal zegevieren. De uitspraak van het Hof is op 11 maart.

Bron: ParadiseFM

6 reacties

 1. Tuna, Dat laatste klopt wel. Elke keer als Jamaloodin St.Tropez binnenloopt lijkt het wel of er een of andere wereldster binnenkomt. De dames rennen naar hem om maar ff met hem te mogen praten of dansen.. (eerlijk is eerlijk mooie jonge vrouwen).

 2. Emotioneel? Ach nee, sociopaten die alleen maar voor hun eigen belangen een traantje weten weg te pikken. Dochtertje werd sinds haar “geplande” geboorte als een soort schild gebruikt in case deze stelletje zielepoten veroordeeld zouden worden. Een fabricage van kleurrijke melodrama om schuldgevoelens en medelijden op te wekken bij de onbeschaafde, in onwetenheid bedolven groeperingen van het volk.

 3. Ach ach ach, wat hebben ze toch geleden, kijk ook eens naar het spoor van ellende wat deze man zijn hele leven al heeft nagelaten, fraude en faillissementen, creditcard bedrog en het doodrijden van een persoon zonder ooit maar ter verantwoording (echte verantwoording ) te zijn geroepen. Hoeveel mensen heeft deze man daar geen leed en financiële ellende mee aangedaan, maar daar hoor je deze gladjakker niet over. En we hebben het nog niet eens over het op de rand van de financiële afgrond zetten 2-3 jaar na we een start hadden gemaakt als land met een redelijk gezonde balans en voor het overgrote deel betaalde schulden, we hebben het ook niet over het feit dat hij het land gewoon voor joker heeft gezet toen hij Forti uitgedonderd werd door overal staatsgreep te gaan lopen roepen, en nu weer door als de eerste premier van het land Curacao zich te moeten verantwoorden voor (ja alweer) onfrisse praktijken.

  Ik zie bij veroordeling hoger beroep aankomen, dan de hoge raad en dan verder naar het Europees hof voor de rechten van de mens, deze man en zijn trawanten gaan dit rekken tot in oneindigheid als hij voor zijn overduidelijke onfrisse praktijken wordt gestraft.

  Ook zie ik weer een tv programma er aan komen, u weet wel zo een uit “zekere hoek’ gesponsord geheel waar hij samen met zijn compane in het kwaad een blaartrekkend verhaal mag gaan afsteken over hoe oneerlijk het allemaal niet was en de van te voren ingestudeerde spontaniteit mag laten zien.

  Aangezien deze man geen greintje fatsoen heeft blijft hij zolang de procedures lopen gewoon in de Staten zitten en is ook verkiesbaar, en de Staten zelf zijn te laf om daar wat aan te doen, want dan moeten ze zo ongeveer de hele MFK fractie naar huis sturen en zo links en recht nog een enkeling.

  Zie hier de bananenrepubliek Curacao waar je meetelt als je geld hebt, en hoe je dat verkregen hebt totaal niet belangrijk is.

 4. Tja waarom niet denken aan de gevolgen van je dochter voordat je liegt, bedreigt en steelt. Al de mensen die onterecht zijn ontslagen door Schotte hebben ook families, kinderen en vrienden!

 5. hebben we ook over de trauma’s die het volk heeft opgelopen.
  Hoe wij de eerste 2 jaar van ons Land voor 270 miljoen in het schip zijn gegaan.
  Maar ik heb geen buitenlandse rekeningen in het buitenland.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties