26 C
Willemstad
• zondag 18 april 2021 04:44

PBC | 65 procent van Curaçao heeft zich gemeld voor vaccinatie

Persbureau Curacao Bijna 65 procent van de te vaccineren bevolking van Curaçao heeft zich daadwerkelijk gemeld voor een vaccinatieprik tegen het coronavirus. Dat gaat om ruim 68.000 mensen....

ParadiseFM | Vaccin voor 105-jarige

De oudste inwoner van Curaçao heeft ook een coronavaccin gehaald. Het gaat om mevrouw Regina Gabriela Brigitha die onlangs haar 105e verjaardag vierde. Deze week heeft ze zich...

Democracy now! | Friday April 16, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 16 april 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DolfijnFM | Verplichte quarantaine bij aankomst in Nederland

Nederland wil vanaf 15 mei een verplichte quarantaine invoeren voor alle reizigers uit hoogrisicogebieden. Ook uit Aruba, Bonaire en Curaçao. Nu is die quarantaine nog een advies...

DolfijnFM | ‘Winkels begrijpen langzamerhand de maatregelen’

Volgens de Èxtra beginnen winkels en restaurant zich eindelijk aan de coronamaatregelen te houden. Gisteren controleerde de Inspectie twaalf etablissementen. Alleen op Zeelandia en in Santa Maria waren...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaPFM | Dertiende verkeersdode gevallen

PFM | Dertiende verkeersdode gevallen

23-jarige Francis Bulo | Foto Strealuz
23-jarige Francis Bulo | Foto Strealuz

Zondagmiddag is opnieuw een verkeersdode gevallen. Rond half één reed de 23-jarige Francis Bulo met zijn motor op de Schottegatweg West ter hoogte van de Santo Domingoweg in de richting van Palu Blanku, toen hij door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor.

Hij botste met hoge snelheid op de vangrail; als gevolg daarvan is hij ter plekke aan zijn verwondingen overleden. Bulo is de 13e verkeersdode van dit jaar.

Bron: ParadiseFM

16 reacties

 1. Hoe durven mensen zullen reacties te geven ! Ik ken hem al jaren en Hij is Geen ontevantwoord persoon!!! Er is een reden dat dit gebeurd is ! Mensen kunnen alleen maar pot delen Wat als Hij jou broer neef Pom Vader zoon man oid geweest was?! Francis mensen zullen altijd haten maar wij , de mensen die jou kenden weten wel beter! Ik jou van je voor altijd in mijn hart ! God heeft je dicht bij Zich nu rust zacht

 2. Ok, we hebben gekeken, we hebben er aandacht aan besteed, en het volgende besloten: we gaan geen politie meer spelen. Mensen die willen beledigen moeten maar doen als ze dat nodig vinden. Een belediging is pas een belediging als je die als zodanig accepteert (negeren is geen accepteren, erop ingaan en erop doorgaan wel).

  Het zou ons inziens gepaster zijn als mensen zouden wachten totdat er een verklaring komt van de autoriteiten, maar wie zijn wij? We onderkennen ook de gevoelens van onschuldige slachtoffers van verkeersongevallen veroorzakers.

  Als er kinderen worden vermist, zullen we de commentbox sluiten om misplaatste reacties te voorkomen. Kinderen zijn kwetsbaar en dienen beschermt te worden van ongepast gedrag van volwassenen.

  Van volwassen verwachten we volwassen gedrag. Bedreigingen, hoe netjes ook verpakt, ook al is het met religie, worden niet geaccepteerd. Datzelfde geldt voor haatzaaien en ophitsen. Die comments komen niet door de keuring. We hebben tienduizenden reacties per jaar, indien er toch eentje doorheen glipt, kan dat eens gebeuren, maar verbeteren daar waar we kunnen. We proberen dagelijks heel zuiver te balanceren tussen de vrijheid van meningsuiting en trollers, dat zal nooit altijd 100% kunnen zijn, helaas.

  We hopen zo wat meer duidelijkheid aan ons beleid te hebben gegeven.

  Met vriendelijke groeten,
  KKC redactie

 3. Beste Yolanda

  We gaan even checken, we zitten niet de hele dag alles na te kijken. Ingrijpen is soms gecompliceerder dan je denkt. Trollers zijn zeer geavanceerd. Maar dank voor de tip, we gaan het na.

  Met vriendelijke groeten,
  KKC redactie

 4. Ik onderschrijf de respectloze reacties eerlijk gezegd, maar dat kun je hier verwachten inmiddels. Er is een dode gevallen dat is al erg genoeg.

 5. Luister dan idioot het is een hele goede vriend van mij en hoe durf je zo te praten. Was jij er bij nee. *** *****************************

  (bedreigingen, hoe mild en ingetogen middels religie, worden niet toegestaan)

 6. Afaf, als je onwel wordt ga je langzamer rijden, niet harder.

  Het lichaam lag 200 meter van de scooter, en ook getuigen hadden het over een absurde snelheid.

  En hoe durf je het over respectloos te hebben, als deze verkeerscrimineel met idote snelheid rijdt en daarmee de levens van onschuldige weggebruikers in gevaar heeft gebracht? Daar had hij dus geen enkel respect voor!

 7. Heel respectloos veel reacties hier ! Tis iemands familie, zoon, geliefde of vriend… Hij heeft geen regels verbroken wat bekend is en droeg netjes zijn helm! Hij is hoogstwaarschijnlijk onwel geworden. Wellicht een idee om je te laten informeren want oordelen kunnen we allemaal.

 8. 80/20? 80% van de motor/scooterrijders rijden als compléte idioten in het verkeer, ja toch? Dus dan valt het eigenlijk best nog mee hoe weinig ervan dodelijk verongelukken.
  Misschien dat de politie eens op snelle crossmotoren kan gaan rijden om die idioten aan de kant te zetten en de motor/scooter in beslag te nemen. Dat heet werken : totaal anders dan onder een boom nutteloos keuringskaarten te gaan controleren.

 9. Ik zie de afgelopen maanden een toename van dit vervoermiddel, scooter/motorfiets, 500cc Yamaha beverly. Het zijn zeer snelle fietsen en ja als je je niet aan de regels houdt en je denkt dat je laag kan vliegen…… RIP.
  Als ze ook het vereiste rijbewijs hebben, is de vraag……

 10. Dit soort figuren leert het nooit. Ze kruipen op een motor en denken dat ze alles kunnen en mogen. Natuurlijk is dit voor de familie een klap maar gelukkig heeft deze minkukel geen anderen mee het graf ingenomen.

 11. Op plekken waar dit soort idioten verongelukken worden vaak nog bloemen neergelegd door familie ook, als een volkomen misplaatst eerbetoon aan de overledene.

  Een vriendin van mij is tegen zo’n idiote motorrijder aangereden die daarbij het leven liet. De motorrijder had voorrang, maar reed met zo’n absurde snelheid dat zij hem nooit kon zien aankomen. Ze zit nu wel met een levenslang trauma terwijl zijn asociale familie haar het leven zuur maakt.

 12. Zal wel weer een heel circus worden bij het ‘monument’ voor respet voor verkeerszondaars.
  Altijd vreemd dat motorrijders respet eisen, maar zelf alle verkeersregels aan hun laars lappen.
  Wanneer dit figuur zich aan de regels had gehouden, gewoon een helm had gedragen en beschermende kleding dan had hij nu een paar schaafwonden en een gedeukt imago gehad, maar zat hij wel met een biertje aan de bar.
  Nu ligt hij tussen 6 planken.
  Niet handig als je het mij vraagt.

 13. Eigen schuld dikke bult.

  Hou je aan de verkeersregels, en dit was niet gebeurd.

  Danki dios heeft deze mafkees geen zich wel aan de regels houdende weggebruiker meegesleept in zijn dood.

 14. Hoewel niet gezegd is dat dit hier het geval was, maar als je op een motor rijdt zet een helm op en rij met twee wielen aan de grond.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties