PFM | Derde dode van fatale botsing na vlucht

Zes van de doden en gewonden zouden Venezolanen zijn, twee van Dominicaanse afkomst. Drie van de acht zijn vrouwen. Twee van de acht wonen op het eiland.

Gisteravond is een derde slachtoffer van het ongeluk met een SUV op de Kaminda Mitologia overleden in het ziekenhuis. Dat heeft de politie bekendgemaakt. Het gaat om een Venezolaanse man.

Hij bezweek rond half twaalf. Bij de botsing op een tuinmuur na een achtervolging door de politie gistermorgen vroeg overleden ter plaatse al een man en een vrouw. Iets na twee uur had de politie de melding van de kustwacht gekregen dat een verdachte boot was gesignaleerd bij de Sint Jorisbaai die mensen zou hebben afgezet.

Onderweg daarheen kwam een patrouille een zwarte Honda tegen die met hoge snelheid in de tegenovergestelde richting reed. Bij de achtervolging door meerdere eenheden werd door de politie gericht op de auto geschoten. Eén van de acht inzittenden bleek later te zijn getroffen in zijn keel, vermoedelijk door een politiekogel. Of hij degene is die gisteravond is overleden is niet bekend.

In de gecrashte SUV werden twintig vuurwapens gevonden met munitie. Ook was onderweg een plastic zak met 19 pakken marihuana uit de auto gegooid. Zes van de doden en gewonden zouden Venezolanen zijn, twee van Dominicaanse afkomst. Drie van de acht zijn vrouwen. Twee van de acht wonen op het eiland.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “PFM | Derde dode van fatale botsing na vlucht

 1. Ja, vind ook jammer dat een dame bijzat.
  Maar om andere redenen.
  Niet vanwege de slaapksmer gedoe.
  En ze zag er best jong uit. Jammer.
  Ik zeg altijd: do not live in the darkness.

  En dacht dat er twee dooien waren. Of niet ?
  Want boven staat :
  Zes van de doden en gewonden zouden Venezolanen zijn, twee van Dominicaanse afkomst.

  Dus hoeveel dooien zer er ?
  Of kan ik niet lezen ?

 2. Als vrouwenliefhebber doet dit echt pijn. Vrouwen moeten in de slaapkamer achtervolgd worden niet met 220 km/uur op slechte autowegen.

 3. Venezuela is a threath dus ja de tijden veranderen.

 4. Zegt de’ bosero’ van het ‘t OM : ja op veel baaien is elke nacht activiteit.Mee a.d zuid dan de noord kust.Tis maar dat U het weet.Wij weten het al decennia.Weten ook dat als je politie belt die nooit gaat kijken.
  Dit keer uitzondering?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *