PFM | Curaçaohuis kan toch boete verwachten van gemeente

Curaçaohuis kan toch boete verwachten van gemeente | Foto Bea Moedt

Wel degelijk parkeerplaatsen verdwenen | Foto Bea Moedt

Het Curaçaohuis kan toch een boete van de gemeente Den Haag verwachten. Anders dan beloofd verdwijnen er vijf tot tien parkeerplekken. Vanwege de hoge parkeerdruk in de Hofstad, is dat niet toegestaan. Dat meldt Persbureau Curaçao.

De gemeente was in eerste instantie gerustgesteld omdat bij de aanleg van een tuin toegezegd werd dat er geen parkeerplaatsen zouden verdwijnen. Volgens de gevolmachtigde minister, Marvelyne Wiels zouden er zelfs parkeerplekken bijkomen door het verwijderen van een fietsenstalling.

Curaçaohuis kan toch boete verwachten van gemeente | Foto Persbureau Curacao

Curaçaohuis kan toch boete verwachten van gemeente | Foto Persbureau Curacao

Maar foto’s die vanuit het Curaçaohuis gemaakt zijn, tonen aan dat er maar vijf parkeerplaatsen overblijven. En daarmee komt Wiels in de problemen met de gemeente die gezegd heeft een nacontrole te doen.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “PFM | Curaçaohuis kan toch boete verwachten van gemeente

  1. @JdS; Gelieve een ander email adres te gebruiken. Niet wat U nu gebruikt. U riskeert een blokkade van onze geautomatiseerde security die we helaas erg streng moeten afstellen. Danki. Met vriendelijke groeten, KKC redactie

  2. het is zo een schatje..

  3. De Koningin van Manipulanië zal het niet laten te proberen de macht te grijpen over de partij om vervolgens zichzelf voor te dragen voor het premierschap.

  4. Abraham Mossel

    foutje, mag nooit gebeuren???$

  5. Als ik goed naar konsenshi sivil van afgelopen dinsdag geluisterd had kom ik tot de conclusie dat PS bezig is schoonschip te maken om de kiezers terug te winnen. Deze dame wordt binnenkort ook gevraagd om te vertrekken. Er worden harde maatregelen getroffen om de partij in leven te houden, anders is het over en uit met de Pueblo Poberano en dat gaat nooit gebeuren.

  6. De kop boven het artikel is fout, daar moet staan dat de Curaçaose belastingbetaler een boete krijgt, of dachten we dat de opdrachtgeefster dit zelf gaat betalen, mocht het zover komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *