28 C
Willemstad
• maandag 20 mei 2024 07:37

PFM | Crowdfunding I-Animal van start

Crowdfunding I-Animal van start
Crowdfunding I-Animal van start

De Crowdfunding actie van I-Animal om het aantal straathonden terug te dringen is officieel van start gegaan. Vorige week maakte de stichting hun dierenpreventieplan al bekend.

Vanaf vandaag kan er worden gedoneerd voor ‘Help me save a tenfold tomorrow’.

De stichting moet 100.000 dollar inzamelen om 10.000 honden te kunnen steriliseren.

De dieren krijgen daarnaast een registratiechip en een herkenbare halsband. De kosten die hiermee gemoeid zijn, zijn 10 dollar per hond.

Bron: ParadiseFM

Gearchiveerd als

3 reacties

  1. Als we dan toch bezig zijn met steriliseren…………kunnen we dan niet een paar duizend van die doorgewinterde criminelen meenemen ? Weten we tenminste zeker dat zij zich niet meer voortplanten, want daar zit echt helemaal niemand op te wachten.

  2. Aangezien steeds meer mensen van het eiland afgaan en zij hun honden “achterlaten” krijg je juist meer dieren overal.

  3. We worden al gek van alle belastingen, maar een progressieve hondenbelasting kan geen kwaad. Nu worden normale mensen gek van alle hysterisch geblaf zodra je vaak maar in de buurt van een huis komt of zelfs dat al niet, pfff. 🙁
    Electronische beveiliging is een prima stil alternatief!
    En die hondenbelasting dan 100% ten goede laten komen aan de straathonden, waarvan trouwens het aantal ook af zal gaan nemen: de voormalige “tuinhonden”.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Meer recente reacties