PFM | Controles MEO gaan door

Ondanks dat de commissie onderzoek doet naar de bedrijfsbezoeken van het multidisciplinair team

De controles van het Ministerie van Economische Ontwikkeling gaan gewoon door ondanks dat de commissie onderzoek doet naar de bedrijfsbezoeken van het multidisciplinair team.

Dit verklaart Steven Martina tegenover het Antilliaans Dagblad. Er werd deze week besloten tot de oprichting van een commissie, die de controles van het multidisciplinair team onder de loep neemt, om te kijken hoe het proces effectiever en efficiënter kan verlopen.

Er is namelijk zorgen geuit op de wijze waarop de controles uitgevoerd worden en de manier waarop een en ander via social media naar buiten komt. De afgelopen maanden is er veel commotie ontstaan doordat er producten in supermarkten werden gevonden waarbij de uiterste verkoop- en houdbaarheidsdatum allang verstreken waren.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “PFM | Controles MEO gaan door

  1. Ga ook maar eens na hoeveel ERFPACHT gronden aan mensen worden afgegeven die nooit iets ervoor betalen-stille spaarpotten noemd men dat-schandalig hoeveel corruptie er is bij deze instanties en hoe vele politicie in het verleden zich absurd hebben verreikt-ook familieleden van deze politicie hebben goed meegefeest.
    Waarneer komt er eens een Regering die hier schoonschip mee maakt en de boel allemaal weer terug neemt en de achterstallige VELE Miljoenen huur gaat innen.

  2. Fasten your seatbelts, LOL

  3. Jammer dat er zoveel laag opgeleiden via de politiek een VET betaald baantje hebben gekregen -ook jammer voor hun dat degene die echt het land Curacao er boven op houden hervan geen donder zich van zullen aantrekken-ze doen ook vaak meer goed dan fout-vaak zijn het gewoon de achterlijke en jalourse werknemers die de boel verpesten-maar daarover hoor je nooit iets.

  4. Welnee! Ook het illegaal dumpen van vuil wordt met de mantel der “liefde” bedekt. Misschien moeten we de nieuwe regering een kans geven om ook daar maatregelen tegen te treffen want een Korsow Limpie is een utopie.

  5. Gaan de controles mbt illegale bouw en de milieu controles mbt uitstoot Isla ook door (of gaan die beginnen?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *