PFM | Consumentenbond wil enquête over voedselveiligheid

Met de enquête wil de consumentenbond een duidelijk signaal afgeven dat wat er de afgelopen weken is voorgevallen met de verkoop van bedorven voedsel zich in de toekomst nooit meer mag herhalen.

De consumentenbond wil een parlementaire enquête over de veiligheid van voedsel en dan vooral van vlees op Curaçao.

De bond heeft in een brief aan de staten aan de leden gevraagd om een voorstel in te dienen zodat de enquête gehouden kan worden. Dit meldt het Antilliaans Dagblad. Het doel van de enquête is om te onderzoeken hoe veilig het voedsel op het eiland is.

Daarnaast wil de bond in kaart brengen welke garanties er vanuit de overheid en het bedrijfsleven nodig zijn zodat consumenten weer met vertrouwen hun voedsel kunnen nuttigen. Met de enquête wil de consumentenbond een duidelijk signaal afgeven dat wat er de afgelopen weken is voorgevallen met de verkoop van bedorven voedsel zich in de toekomst nooit meer mag herhalen.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “PFM | Consumentenbond wil enquête over voedselveiligheid

  1. Hi Miep je hebt wel gelijk maar als eigenaar ben je verantwoordelijk.Ik kan begrijpen dat een eigenaar geen 100 medewerkers kan controleren maar hij kan b.v. wel afd. Chefds e.d. aanstellen en verantwoordelijk laten zijn voor hun afdeling.als je 100 man hun gang laat gaan krijg je zooitje en wordt het nooit wat ,zeker niet hier.

  2. Het is heel makkelijk onderontwikkelden te beinvloeden met onzin-dat heeft die rasleugenaar en betaalde relschopper JUULTJE KOKOSNOOT wel bewezen.Deze KOBARDE die met stenen gooit naar iedereen (waarvoor hij betaald word) en dan zichzelf schuilhoud en even later veilg achter een microfoon weer zit te schreeuwen en te liegen -word gewoon met rust gelaten omdat de mensen die echt beter weten gewoon niet veel aandacht aan deze analfabeet zal geven-laat het zielige ventje eerst maar eens wat boeken lezen of echt nagaan waar het allemaal over gaat.Nog nooit is op Curacao iemand overleden door overdatum voedsel te eten-Vele supermarkt eigenaren worden belaagd omdat hun achterlijke personeel gewoon zijn werk niet doet(verwacht je nou echt dat een eigenaar met honderden problemen en werknemers zelf de rekken nagaat?) onsla op staande voet maar het saboterende personeel. En volgens mij moet KOKOSNOOT JUULTJE de bevolking maar eerst over zijn stelende dieven verleden vertellen voordat hij de vinger naar anderen wijst.
    Ik vind het jammer dat Joel die KOKOSNOOT niet gewoon in zijn gezicht heeft gespuugd-meer is die niet waard.Loopjongetje van dos Porkos

  3. Goh er moet altijd eerst iets gebeuren en dan worden ze wakker.

  4. Ik moest zelf een Detox kuur volgen, bah.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *