27 C
Willemstad
• vrijdag 1 maart 2024

Democracy now! | Tuesday, February 27, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Fire breaks out at Geminga boatyard in Sandy Ground

MARIGOT--St. Martin firefighters (pompiers) intervened Saturday night to extinguish a fire that broke out in a 200-square-metre shed in the Geminga boatyard in Sandy Ground. According to...

CN | Gokkers starten rechtszaak tegen Stake

Jeffrey Noeken | Casinonieuws.nl Een vijftal gokkers is op Curaçao een rechtszaak gestart tegen het gokbedrijf Stake. De gokkers willen het geld terugkrijgen wat zij vergokten omdat het...

Democracy now! | Monday, February 26, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 26 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

PFM | Charles Cooper genoemd als kandidaat-premier

HomeMediaPFM | Charles Cooper genoemd als kandidaat-premier
Ook de naam van Sheldry Osepa rgaat ond als mogelijke minister-president | Extra

Charles Cooper zou de kandidaat-premier zijn van het nieuwe kabinet. Dat zouden welingelichte bronnen in politiek Willemstad hebben gezegd, zo meldt de Amigoe.

Cooper, die met zijn eigen partij PAS geen zetel won bij de afgelopen verkiezingen, zou door de MFK zijn benaderd. Zijn naam zou door formateur Ruthmilda Larmonie-Cecilia worden voorgedragen voor het premierschap van het interim-kabinet. Cooper zat tot vorig jaar in de Staten voor de MAN. Hij stapte uit de partij en zat tijdens de rest van de vorige regeerperiode in de Staten als onafhankelijk lid.

Tijdens het kabinet-Schotte was hij minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning. Overigens zingt ook nog de naam van Sheldry Osepa rond als mogelijke minister-president. Hij was onder meer, ook tijdens het kabinet-Schotte, de eerste Gevolmachtigd Minister van het Land Curaçao. Naar verwachting worden binnen enkele dagen de namen van de beoogde ministers van het interim-kabinet ingediend voor de screening.

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

37 reacties

 1. Hoezo door de screening C.cooper wat een vuile vieze rioolrat komt weer in de politiek,als de vos de passie spreekt,boer pas op je kippen.

 2. @ trotse makamba, ben het niet helemaal met je eens. De maffia partij MFK van Gerrit de Raaf en mede oprichter Francesco Corallo zijn ook voor de verkiezingen veelvuldig en contant in beeld geweest zowel op TV, mobil, op straat en in de mondi, ondanks dat heeft Gerrit duizende stemmen ( geloof 6.500 ) minder gekregen die hij had verwacht, de loser dacht 7 à 8 zetels binnen te slepen, dat is niet gelukt daar er zeker 3 zetels verloren zijn gegaan door de nieuwe zetelkoper Amparo, nu zijn zogenaamde vriend, als de narcist Gerrit de Raaf de strot van Amparo kon door snijden had hij het gisteren al gedaan, en dat is wederzijds. Dus als ik de kans krijg zal ik Gerrit de pathologische beroeps leugenaar zoveel mogelijk en als het moet, elke minuut met naam en toenaam MFK/KFO/REFORMA blijven rond bazuinen. Misschien zijn er dan toch kiezers van de maffia partij MFK/KFO die de ogen openen al is het er maar één, dan ben ik al blij. En ik ben ervan overtuigd dat door al de negatiefe berichten van de mensen die op KKC het volk proberen de ogen te openen en laten zien hoe Gerrit de Raaf in elkaar zit, daar ben ik deze mensen dan ook zeer dankbaar voor, ga zo door KKC schrijvers.

 3. Wie moet deze corrupte crimineel gaan screenen?

  Schottes loopjongen Michel Romer van het VDC?

  Of is zijn vreemdgaan en neuken en stalken van Elvira Statia, hoofd van het MOT, eindelijk voldoende reden geweest om deze payaso te ontslaan?

 4. Een bekwame man in he besodemieteren van de bevolking. Normen en waarden kent hij niet. Ik neem aan dat je reactie synisch bedoeld is

 5. “Uit gewoonlijk betrouwbare bron hebben wij vernomen” dat deze club nog steeds rondhangt met een oogje in het zeil.
  Waarom sleept Pukkie hem zelf niet voor het gerecht? Is maar ‘n vraag.

 6. “Zelfs Direct bij monde van Jasmin Pinedo heeft Schotte weer welkom geheten. Met een verlies draaiende TV maatschappij heb je alle adverteerders nodig.”

  Yep, niks nieuws. Mevr. Pinedo, een zakenvrouw die:

  1. Het verschil tussen sensatie en nieuws door elkaar haalt.
  2. Na de interview, waar de geinterviewde geen kans meer krijgt voor wederhoor, de boel manipuleert door haar persoonlijke mening en die van haar colega’s in te mengen met de afgelegde verklaring.
  3. Die denkt dat een nieuwsshow gelijk is aan een nieuwsprogramma.
  4. Tijdens de referendumscampagne manipulatief samen met de MAN, PS en MFK, zowel de referendum als de slotverklaring wist te politiceren om de luisteraars in verwarring te brengen.

  Goed, dat ze dat nu weer doet (schotte welkom heten), zegt meer over wie zij is dan over wie haar betaald. Direct is dus weer thuis. Zielig zooitje.

 7. De nieuwste editie van de muppetshow. Met Muppetmaster Schotte aan de touwtjes. En iedereen doet alsof dit normaal is.
  Waar is de club gebleven die Schotte voor het gerecht sleepte? Waarom is Schotte nog niet vervolgd voor de wandaden tijdens zijn premierschap?
  Wie houdt deze non-valeur steeds weer in het zadel?
  Allemaal vragen die niet worden beantwoordt

 8. En mfk stemmers gaan nog steeds mfk stemmen. Let op…. zolang er over wordt geschreven en gepraat blijft het ‘in the picture.’ Ook al vindt de meerderheid van de Curaçaose bevolking het een crimi bende is, ze horen wel elke keer het woord mfk. Betere reclame ( hechting van een product ) is er niet. En als dat tot aan de verkiezingen is dan is er een 80% kans dat ook niet mfk stemmers van afgelopen verkiezingen op mfk gaan stemmen. Het wordt dan ook tijd dat andere partijen tegengas gaan geven.

 9. Eric, niet zo belachelijk doen, wat SCHONE LEI? Die man hoort thuis in hotel Bon Futuro. Bij deze bevestigd je, dat ook jij en Jasmien Pinedo behoor tot die groupie van MARIONETTEN van Schotte. Alle leden van die groupie zijn voor mij minder dan stront.

  Een echte mens ga dood van de honger zonder een brood te stelen. Net zoals onze medemensen in Afrika zich verhongeren .

 10. wat een ontzettend domme reactie…
  de komediant heeft wat ? met 6 priester gedaan…wat??
  als de duivel met verzoening aan komt, dan kan je beter maar binnenblijven..
  deze persoon is gevaarlijk….heel gevaarlijk….
  er is nog nooit iets goeds uit hem gekomen… hij is verrot tot het bot…
  alleen blinden en dombo”s zien dat niet…
  sorry de blinden zien het ook allen dombo”s trappen er nog in..
  helaas Curacao heeft veel dombo”s…

 11. Alleen een zieke en uitgekakte politieke dunne Drol wil de functie naam van kortste MP, 4 dagen !! van Curacrim op zijn naam hebben, en die DROL heet Scharles Cooper landje PIK

 12. @ Ericlapas,

  Wellicht dat we een streep onder het verleden moeten zetten, maar dat houdt niet in dat we het verleden moeten vergeten.
  Wie het verleden vergeet is gedoemd het te herhalen, oftewel we gaan het verleden niet nog een keer overdoen. Dus gewoon geen platform aan deze charlatan geven. Hij heeft Curacao al een keer eerder aan de rand van de afgrond gebracht, hij zal het ook een tweede of derde keer doen. Dat zit nu eenmaal in zijn karakter, krijg je er niet uit.

 13. Hahahaaaaaaa die MFK komt altijd met een nieuwe komedie. Ik zit me lekker te genieten van hun belachelijke voorstelling.

  Of zijn ze van plan om een staatsgreep te plegen?

  Hun rol van cowboy komt na 28 april ten einde.

 14. Beste heer @Abraham Mossel, de heer Schotte heeft al aangegeven met een schone lei te willen beginnen. Schotte heeft het zaad van verzoening met de 6 priesters gestrooid. Het is aan ons de bevolking van Curaçao om te zorgen dat het niet op asfalt terecht komt.

  Zelfs Direct bij monde van Jasmin Pinedo heeft Schotte weer welkom geheten. Met een verlies draaiende TV maatschappij heb je alle adverteerders nodig.

  Er komt een moment dat wij een streep door het verleden moeten halen en naar de toekomst kijken. De miljoenen van RDK zullen nooit meer boven water komen de administratie ook van Wega di Number Korsou is allang in rook op gegaan. Het dossier van onze veiligheidsdienst is allang vele malen gekopieerd.

  Het wordt tijd dat wij nu naar de toekomst kijken en het verleden laten rusten.

 15. Dit hele toneelstuk ( NEP / FAKE bericht) wordt weer geregiseerd door Gerrit de Raaf, de tuinratcabouter weet zelf ook wel dat Cooper niet door de screening komt en Osepa de kortstondige MP wordt. Met de voordracht van Cooper, probeert de Hof(rat)nar en marionet van de maffia Gertje, als nog de bevolking op stang te jagen, met haat te zaaien en terorriseren, alleen lukt het hem niet. Hij zal samen met het andere politieke schurumurie na de verkiezingen van 28 april weinig (3 mfk/kfo 3 zetels KdnT 1 zetel PS zetel, (in oktober was de Raaf er nog 200% van overtuigt dat de MFK/KFO maffia club 7 tot 8 zetels zou halen”) tot geen LoL meer hebben en zal er weinig gefeest worden. Dat gaan ze dus op voorhand ff doen, in de vorm van een snoepreisje naar de RmR. De kans zit er dik in dat Gerrit de Raaf in een dwangbuis richting Zon & Schild te Amersfoort word afgevoerd, afd: zwaar gestoorden( hij is lekker dicht bij), voor Ampolientje is er geen dwangbuis beschikbaar (die maat is niet te krijgen?) dus zal hij in een soort stalenkabel worden gewikkeld, de rest word geboeit afgevoerd in een busje zonder ramen zodat zij nog ff van het plateland kunnen genieten voordat zij op het vliegtuig worden gezet door MP Rutte met de worden Pleurop!

  Maar ff zonder gekkigheid wat zijn ze allemaal in de war hé, ze weten van gekkigheid niet meer wat er nog aan duivelde planen kunnen worden verzonnen, om het land curcrim naar de kloten te helpen. Weten jullie nog hoe Gertje met roodhoofd uit de vergadering met het RmR kwam, toen hem duidelijk was gemaakt dat hij no nade niks geen kans had de ‘ onder curatele finiancele ingreep NL te niet te doen. Het zelfde gebeurd nu weer, en dan kan de liliputer en uit de kluiten gewassen tuincabouter narcist en puur sang CAMELION weer als zo van hem te verwachten valt, als een PATHOLOGISCHE beroeps leugenaar nederland de rode racistenkaart geven, dit alles is een voorop gezet toneelstuk, precies zoals al die toneelstuken zijn opgezet in de staten. Een grote comedie van Gerrit de Loser met zijn Lorsers marioneten aanhang.

 16. Het lijkt wel Sodom en Gomorra, zijn er nu werkelijk geen 10 eerlijke en capabele mensen te vinden op Curacao die het land kunnen leiden? Zoals het nu gaat is het een one way ticket naar een hutje met een geit en een klein stukje grond waarop je wat mais kunt verbouwen. De heren en Dames politici en ex-politici zitten dan allang hoog en droog in…..(vult U maar in) te genieten van het door hen geroofde geld. Kortom de oplossing moet van binnenuit komen, eerlijke verkiezingen met eerlijke en betrouwbare candidaten en anders krijgt U allen inderdaad wat U verdient c.q. zelf gekozen heeft, een maffia bende.

 17. Charles Cooper dankzij hem zijn we nu FAA 2 omdat hij meer druk was met prive reisjes.. en ook nooit wat gedaan aan de problemen in Salina wanneer er een regenbui is

 18. @ Frits. Het jammer van dit is dat er veel mensen zijn die op deze individu stemmen. Zegt genoeg over de YDK in het algemeen, die zich echt aangetrokken voelt aan alles wat niet correct is.

 19. Ongelooflijk… corrupte Cooper kwam in 2010 niet door de screening totdat Schotte zijn marionet Michel Romer hoofd van het VDC maakte en alle criminelen ongescreend topposities konden gaan bekleden.

  Danki dios kon Michel Romer de verleidingen van Delvira Rosaria van het MOT niet weerstaan, anders had hij nu nog daar gezeten.

  Danki Delvira!

 20. Ja een duidelijker voorbeeld kunnen we hier niet hebben. Eerst krijg deze profiteur niet zijn zin bij de MAN, daarna wordt hij door het volk van curacao afgewezen tijdens de laatste verkiezingen. En dan wordt hij nu tegen de wil van de kiezer door criminele gevraagd om MP te worden van het nieuw zaken kabinet van de veroordeelden, zetelrovers en ratdraaiers van de PS. Ja zo zie je maar weer waar het echt om gaat, alleen maar eigenbelang met maar 1 principe, dat is zoveel mogelijk vreten van het land Curacao en de rest is niet belangrijk. Gaat het fout? Niets aan de hand dan zullen deze ratten als eerste het zinkende schip het land Curacao verlaten, en gaan ze met een klote smoesje in het gehate Nederland zitten om daar verder te profiteren van een uitkering.

 21. In 2010 achtte de Veiligheidsdienst Cooper niet ministeriabel, maar omdat de screening pas na de beëdiging van het Kabinet Schotte werd afgerond kon hij blijven zitten. We mogen aannemen dat nu de correcte volgorde wordt aangehouden en Cooper dus geen schijn van kans heeft stroman-premier te worden want de feiten op grond waarvan hij in 2010 als een ‘veiligheidsrisico’ werd beschouwd zijn niet veranderd.

 22. De vuile rat. Dit soort mensen hebben totaal geen eergevoel. Ze verkopen nog hun eigen moeder en kinderen voor eeen paar Naf jes.
  Wat een klote zooi. Ben blij dat ik van het eiland ben.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties