PFM | Brian Mariano accepteert vier jaar schorsing wegens doping

Brian Mariano accepteert vier jaar schorsing wegens doping | ANP

Brian Mariano accepteert vier jaar schorsing wegens doping | ANP

Atleet Brian Mariano heeft een schorsing van vier jaar naar aanleiding van een positieve dopingtest geaccepteerd. De 31-jarige sprinter werd op 6 februari van dit jaar bij een wedstrijd in het Franse Mondeville betrapt.

De Atletiekunie maakte niet bekend welk middel bij de meervoudig Nederlands kampioen op de 60 meter was aangetroffen. Mariano is tot 6 februari 2020 geschorst.

Mariano kwam in 2012 in opspraak toen er in Curaçao cocaïne was gevonden in zijn bagage. Hij kreeg daarvoor een gevangenisstraf, maar hij heeft niet vastgezeten. Eerder in 2012 had Mariano met de estafetteploeg de Europese titel op de 4×100 meter veroverd.

Bron: ParadiseFM

11 Reacties op “PFM | Brian Mariano accepteert vier jaar schorsing wegens doping

 1. Brian Mariano

  Geduld Brian S, geduld.

  Ik ben aan de beurt na Jacinta Constantia en na Cicely Chi Chi van der Dijs.

  En na Eric Garcia en Stephen Capella en zijn moeder.

 2. Brian Mariano in Bon Futuro, gaan we dat not meemaken?

 3. Brian S: deze vrouwelijke atlete heeft zoveel doping genomen dat ze nu op een man lijkt. Inclusief baard.

  Zie foto:
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/rechter-veroordeelt-madiea-g-tot-85-jaar-cel/ar-AAJOoOV?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

 4. Ik las dat een andere Nederlandse atlete nu 8.5 jaar cel heeft gekregen in Duitsland voor drugsmokkel.

  Gaat meneer Mariano nog zijn straf uitzitten?

 5. De crimineel Bri-an Mari-ano zou persona non grata moeten worden op Curacao. Cocaine smokkelen, op doping betrapt en dan zeggen van niets weten.

  De lafaard. Laat hem eindelijk zijn verdiende straf eens uitzitten. Hij is toch godverdomme veroordeeld.

  De streepjes in de namen zijn omdat de Noord Koreaanse automatische censuur van de redactie er anders B.M. van maakt.

 6. Het lot blijkt een betere record te hebben.

 7. Abraham Mossel

  ps: Gerrit de Raaf heeft gestolen van het volk, ja zijn eigen volk die zijn/hun kinderen met hongerbuikjes naar school moete laten lopen!.

 8. Abraham Mossel

  Nu Brian is veroordeeld voor cocaine smokkel en nu ook weer voor doping fraude, heeft hij nummer 2 op de lijst van de MFK/REFORMA verkiezingscampagne gekregen van Gerrit de Raaf. Brian heeft Gerrit wel moeten beloven dat als Gerrit het gevang in moet hij zich zelf ook aanmeld om zijn jaar gevangenis straf uit te zitten en wel in een gedeelde cel, zodat hij Gerrit de Raaf het eerste jaar kan beschermen als een soort Bodycard, na dat eerste jaar zijn er genoeg vrienden van zijn MFK maffia club in het gevang binnen de poort gestopt zodat hij een hele groep bodycard figuren om hem heen heeft, en een veilig gevoel heeft. Over een veilig gevoel hebben en betrouwbare mensen om je heen en in jou gelederen Gerrit, zou ik niet zo zeker van zijn, kijk en zie wat er op dit moment in Turkystan gebeurt, en zoveel macht als Erdogan in (1) zaadcel heeft, heeft Gerrit de Raaf nog niet eens in al zijn zaadcellen en dat zijn er heel veel, ik geloof miljoenen, niet te vergissen met de miljoenen die hij samen met zijn familie en maffia vrienden heeft gestolen.

 9. ‘Hij kreeg daarvoor een gevangenisstraf, maar hij heeft niet vastgezeten.’

  Geen enkele reactie hierop. Dit is een bewijs van hoe diep we als samenleving gezakt zijn.

  Een crimineel wordt veroordeeld tot een jaar cel, hoeft die niet uit te zitten en dat interesseert ons niets, laat ons volkomen onverschillig.

  Echt, als dit ons rechtvaardigheidsgevoel is kunnen we er beter mee ophouden want dan zijn we echt helemaal niets waard.

 10. Joep Meloen

  Zou humor zijn wanneer het cocaïne was dat is gevonden. Dan was die kilo dus gewoon voor eigen gebruik en niet voor de verkoop.
  Aan de andere kant, doping is een kostbare zaak, dus moet op de een of andere manier worden gefinancierd. Coke is een makkelijke manier om aan geld te komen. Zo valt alles toch weer op zijn plaats.

 11. Dan mag hij dus weer lopen als hij 35 is, lijkt me einde carriere.

  Elk nadeel hep zijn voordeel: het OM kan hem nu eindelijk die jaar gevangenisstraf laten uitzitten waarvoor hij in 2012 (!) veroordeeld was wegens smokkel van een kilo cocaine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *