29 C
Willemstad
• maandag 8 maart 2021 17:49

Democracy now! | Monday, March 8, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 8 maart 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Testratio loopt op in Curaçao

Persbureau Curacao Zeventien mensen zijn vandaag positief getest. In totaal werden 379 coronatesten afgenomen. Een stijgende testratio derhalve van 4,4 procent. Opnieuw hoger dan in de maand februari,...

PBC | Bemanningslid ziek van tanker gehaald

Persbureau Curacao Een bemanningslid van een tanker uit Spanje is vanochtend van boord gehaald nadat hij zijn bewustzijn verloren had. Reddingsorganisatie Citro is op verzoek van de Kustwacht...

RTL | Politicus op Curaçao doodgeschoten bij familieruzie

De 38-jarige Curaçaose politicus Almier Godett is vanmorgen bij een familieruzie doodgeschoten. Hij zou hebben geprobeerd te bemiddelden bij een ruzie tussen twee familieleden, maar werd zelf...

Telegraaf | Politicus op Curaçao om het leven gekomen bij familieruzie

WILLEMSTAD - De 38-jarige Curaçaose politicus Almier Godett is zondagochtend (lokale tijd) bij een familieruzie om het leven gekomen. Volgens eerste berichten ging Godett bemiddelen bij een...
- Advertisement -

Meest gelezen afgelopen maand

Home Classificatie PFM | Brian Mariano accepteert vier jaar schorsing wegens doping

PFM | Brian Mariano accepteert vier jaar schorsing wegens doping

Brian Mariano accepteert vier jaar schorsing wegens doping | ANP
Brian Mariano accepteert vier jaar schorsing wegens doping | ANP

Atleet Brian Mariano heeft een schorsing van vier jaar naar aanleiding van een positieve dopingtest geaccepteerd. De 31-jarige sprinter werd op 6 februari van dit jaar bij een wedstrijd in het Franse Mondeville betrapt.

De Atletiekunie maakte niet bekend welk middel bij de meervoudig Nederlands kampioen op de 60 meter was aangetroffen. Mariano is tot 6 februari 2020 geschorst.

Mariano kwam in 2012 in opspraak toen er in Curaçao cocaïne was gevonden in zijn bagage. Hij kreeg daarvoor een gevangenisstraf, maar hij heeft niet vastgezeten. Eerder in 2012 had Mariano met de estafetteploeg de Europese titel op de 4×100 meter veroverd.

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

11 reacties

 1. Geduld Brian S, geduld.

  Ik ben aan de beurt na Jacinta Constantia en na Cicely Chi Chi van der Dijs.

  En na Eric Garcia en Stephen Capella en zijn moeder.

 2. Ik las dat een andere Nederlandse atlete nu 8.5 jaar cel heeft gekregen in Duitsland voor drugsmokkel.

  Gaat meneer Mariano nog zijn straf uitzitten?

 3. De crimineel Bri-an Mari-ano zou persona non grata moeten worden op Curacao. Cocaine smokkelen, op doping betrapt en dan zeggen van niets weten.

  De lafaard. Laat hem eindelijk zijn verdiende straf eens uitzitten. Hij is toch godverdomme veroordeeld.

  De streepjes in de namen zijn omdat de Noord Koreaanse automatische censuur van de redactie er anders B.M. van maakt.

 4. ps: Gerrit de Raaf heeft gestolen van het volk, ja zijn eigen volk die zijn/hun kinderen met hongerbuikjes naar school moete laten lopen!.

 5. Nu Brian is veroordeeld voor cocaine smokkel en nu ook weer voor doping fraude, heeft hij nummer 2 op de lijst van de MFK/REFORMA verkiezingscampagne gekregen van Gerrit de Raaf. Brian heeft Gerrit wel moeten beloven dat als Gerrit het gevang in moet hij zich zelf ook aanmeld om zijn jaar gevangenis straf uit te zitten en wel in een gedeelde cel, zodat hij Gerrit de Raaf het eerste jaar kan beschermen als een soort Bodycard, na dat eerste jaar zijn er genoeg vrienden van zijn MFK maffia club in het gevang binnen de poort gestopt zodat hij een hele groep bodycard figuren om hem heen heeft, en een veilig gevoel heeft. Over een veilig gevoel hebben en betrouwbare mensen om je heen en in jou gelederen Gerrit, zou ik niet zo zeker van zijn, kijk en zie wat er op dit moment in Turkystan gebeurt, en zoveel macht als Erdogan in (1) zaadcel heeft, heeft Gerrit de Raaf nog niet eens in al zijn zaadcellen en dat zijn er heel veel, ik geloof miljoenen, niet te vergissen met de miljoenen die hij samen met zijn familie en maffia vrienden heeft gestolen.

 6. ‘Hij kreeg daarvoor een gevangenisstraf, maar hij heeft niet vastgezeten.’

  Geen enkele reactie hierop. Dit is een bewijs van hoe diep we als samenleving gezakt zijn.

  Een crimineel wordt veroordeeld tot een jaar cel, hoeft die niet uit te zitten en dat interesseert ons niets, laat ons volkomen onverschillig.

  Echt, als dit ons rechtvaardigheidsgevoel is kunnen we er beter mee ophouden want dan zijn we echt helemaal niets waard.

 7. Zou humor zijn wanneer het cocaïne was dat is gevonden. Dan was die kilo dus gewoon voor eigen gebruik en niet voor de verkoop.
  Aan de andere kant, doping is een kostbare zaak, dus moet op de een of andere manier worden gefinancierd. Coke is een makkelijke manier om aan geld te komen. Zo valt alles toch weer op zijn plaats.

 8. Dan mag hij dus weer lopen als hij 35 is, lijkt me einde carriere.

  Elk nadeel hep zijn voordeel: het OM kan hem nu eindelijk die jaar gevangenisstraf laten uitzitten waarvoor hij in 2012 (!) veroordeeld was wegens smokkel van een kilo cocaine.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Steun Knipselkrant Curacao

Knipsel brengt regelmatig misstanden aan het licht met de nodige bewijzen en onderbouwing.
Als je de analytische blogs en naschriften van KKC waardeert kan je ons helpen dit nieuwsforum mogelijk te blijven maken.

Een donatie helpt onafhankelijke onderzoeksjournalistiek op de eilanden in stand te houden. Uw steun zorgt dat wij kunnen doorgaan met dit werk. Masha danki!

Geselecteerd bedrag € -

Vragen over doneren? Kijk hier voor meer informatie.

Zoeken

Recente reacties