31 C
Willemstad
• zondag 17 oktober 2021 18:06

Laatste reacties

- Advertentie -

PFM | BREAKING: Harde klap in Staten


WILLEMSTAD – Statenlid Jacinta Scoop-Constancia (MFK) heeft vanmiddag haar collega van de MAN Giselle McWilliam een harde klap in het gezicht gegeven.

Dat gebeurde tijdens een openbare vergadering van het Parlament. McWilliam had net het woord gevoerd. Constancia heeft inmiddels haar excuses aangeboden aan McWilliam. Ze zei dat ze boos was op uitlatingen van McWilliam. Deze sprak onder meer over de zaak rond de fraude met mondkapjes waar Scoop-Constancia verdachte van is.

Blood stain on McWilliam’s seat in parliament

Veel Statenleden spreken schande van het incident. Elsa Rozendal, ook van MAN, noemde het onacceptabel. De vergadering werd direct na het incident geschorst. Constancia is inmiddels gearresteerd. McWilliam heeft aangifte tegen haar gedaan.

- Advertentie -

Giselle Mc William Staten aangeslagen

Giselle Mc William Staten aangeslagen

Bron: ParadiseFM

Naschrift KKC

- Advertisement -

- Advertisement -

Artikel delen

57 reacties

 1. @A. Mossel

  Je moet de post van @Marlon wel goed lezen eigenlijk;
  Hij zegt letterlijk, “waar de uitgekraamde onzin van @Ericlapas nu op slaat en dat hij de point mist”, niets meer en niets minder.

 2. En de 688 stemmen waren van de oerdomme en criminele inwoners van Boca Sami, die hun eigen naam nog niet kunnen spellen zonder op hun sedula te kijken.

  Als ze niet in de rij staan voor hun onderstand of illegaal aan het bouwen zijn, dan zitten ze onder de boom de Vigilante te lezen of domino te spelen.

 3. @ Ericaplasje Gerrit de Raaf en Braam ,Danni de munk de meelopers en kontekruipers van de Raaf zijn zo wit als een melk fles en er zijn er meer licht gekleurd als donker zoals Thod’e ,Leeflang etctra. in de staten die alleen maar lopen rond te dwalen en te schreeuwen, op een enkele na die van de staten een boksring heeft gemaakt, lache he.

 4. @ericlapas, last van minderwaardigheidscomplex?

  Het niet kunnen verwerken van persoonlijke wroegingen en ze hier komen spillen “for the sake of drama” is een typisch gedrag van iemand die zonder met feiten ondersteunende argumenten het slechte goed wil praten. Ongelooflijk hoe men liever als troll of marionet zijn tijd verspild (want die krijg je nooit meer terug) in plaats van het beste van het leven te maken. Tristu!

 5. Ericalapas. Hou op met liegen. Jou vriendin Constancia had maar 688 stemmen. Giselle had 781 en Elsa had 1397. Beide hadden dus meer stemmen dan jou vriendin? Zij stonden nr 3 en 4 op de lijst en MAN haalde 4 zetels. Dus wat is daar achterbaks aan? Jouw andere vriendje en zetelrover Danawi haalde maar 439 en stond op nr 6! Meer achterbaks dus! Hou je dus wel aan de feiten!

 6. Als je soms de ‘posts’ bekijkt vraag je je af of je op een forum van gekken terecht bent gekomen. Wie is wie, wie staat achter ie, wat speelt er, een aantal vinden het normaal dat iemand gaat meppen, want er wordt getreiterd enz enz.
  Om een lang verhaal kort samen te vatten; het was gisteren de zoeelste zwarte dag van onze democracy.
  Men slaat niet, men raakt een ander niet aan, klaar. Het is al erg genoeg hoe goor de tong van veel mensen is.
  Ordinair tuig, terend op de belastingbetaler, niet meer en niet minder.
  Wie dit soort vuiligheid goedpraat is echt geen knip voor zijn neus waard.

 7. ze hebben hun geld al veilig gesteld…dus dat ze niet terug komen weten ze zelf heus wel.
  ze moeten alleen iedere dag zichzelf in de spiegel kijken.
  ik zou dit bloedgeld niet willen, brengt alleen groot ongeluk
  karma bestaat….

 8. Kijk Braam, Mozes en Danawi hebben zich bij deze beesten (bestias) aangesloten. Dit steunen zij. Natuurlijk zien wij die drie na de verkiezingen niet meer. Zij houden van porquerias.
  Want dat zijn de politici geworden.

  2010 . Dat was zeven jaar geleden. En wij zijn alleen maar achteruit gegaan. Het is met Coopers, Schotte en Wiels begonnen. Nan ta e culpable nan.

  Traición a la patria.

 9. Ericlapas schrijft :
  Ik vraag me af, hoe ze aan die lichte huidskleur komen??

  Ik vraag: wat slaat dit nou op ?
  Wat heeft haar huiskleur hiermee te maken.
  You’re missing the point man.

 10. Gerrit Schotte en al zijn Kompinchies zijn niets zonder de geldstroom achter hun-waarom is het volk zo blind? stop met het aankopen doen van goederen bij bedrijven van deze lui die ze financieren en het is zo met ze gedaan-ik moet trouwens hard lachen als ik een bepaald electronisch dumpbedrijf op zeelandia binnenloop-je word te woord gestaan door buitenlanders-abla spaNol-en er is bijna geen degelijk product te vinden-beschadigd-verroest of anders-dit is duidelijk een wistwas oplossing-FISCUS OJO– pa Korsow bai dilantie nos mester limpia nos di tur corrupsion i ladronisia.

 11. Dit is het Parle-ment. Letterlijk “een plaats waar gesproken wordt”
  Slaan doen we in een boxring.( of thuis, of in de kroeg, of helemaal nooit)
  Het is dus niet goed te praten voor een Parle-mentarier.
  Al probeert u dat wel.

 12. Volgens mij heeft Mc William bereikt wat ze wilde, “Let see if I can make this bitch snap”.
  Als ik naar de beelden kijk, denk ik dat dit een vooraf gezet plan van de vrouwen, Mc William, Walle, Rozendal en Leeflang was. nl… doorgaan met treiteren en kijken wanneer de stoppen bij Constancia doorslaan. De dames waren al klaar om gelijk munt uit het incident te slaan.
  Leeflang had van te voren haar camera ingesteld en Rozendal bleef in de camera als een ordinaire viswijf schreeuwen, “dit is onacceptabel, dit is onacceptabel”. Weet je wat onacceptabel is? Dat je partner zonnekoning gedrag bij UTS met onze belastingcentjes vertoont en jou campagne daarmee financiert. Walle vond dat ze ook even iets in de microfoon moest schreeuwen en Leeflang bleef maar blerren dat statenleden nu afstand moesten nemen. Ze hadden geen van allen aandacht voor de zogenaamde slachtoffer.

  De enige parlementsleden die zich op een waardige manier hebben gedragen waren Pisas, Braam en Moses die zich om de “slachtoffer” ontfermden.

  Als mannen hun vrouwen bont en blauw slaan, wordt de man vaak niet eens door de politie voor verhoor meegenomen. Het lijkt alsof parlementariërs zich boven het gewone volk achten. Dat denk Rozendal tenminste wel toen ze tegen de politie bleef schreeuwen, “zij heeft een parlementariër geslagen arresteert haar”.

  Mc William en Rozendal zijn op een achterbakse manier aan een parlementszetel gekomen en veroorzaken alleen maar onrust en chaos overal waar ze komen. MAN is door deze twee dames (lees ordinaire viswijven) bijna uit elkaar gespat. Deze 2 dames doen niets anders dan hun collegae parlementariërs en anderen met dedain behandelen.
  Ik vraag me af, hoe ze aan die lichte huidskleur komen??

 13. @Sabrina weet ik veel, wat een stom geouwehoer weer. Vriendje van Schotte bla bla bla..ben je soms gek of zo? Ken jij mij? Ik jou niet, bovendien ben ik niet zoals jij en de meesten hier, ik doe niet aan politiek, reageer er nauwelijks op. Ik houd niet van politiek, ik behoor niet tot het kiezersvolk, ik ben niet afhankelijk van een of andere zich leider noemende apenlul of van een politieke partij, ik geloof niet eens in het politieke systeem! En dat precies om hetgeen waarover jullie letterlijk iedere dag over zitten te zeiken, namelijk de corruptie, de leugens en het dagelijkse geouwehoer van degenen die zich leiders en sirbidor van het volk wanen. Ik ken die gasten ook niet, al zie ik ze wel eens. Dus kom niet aanzetten met stomme cliché-beschuldigingen aan mijn adres.

  Zodra iemand iets zegt of een mening verkondigt dat niet naar jullie zin is, beginnen jullie in koor te blèren dat je vriendje van die of vriendje van dat bent…Waarom denk je (en soms jullie) dat iedereen hetzelfde is? Of erger, waarom denk je dat ik dezelfde denkwijzen hanteer als jij (jullie)?

  Niemand, ik in ieder geval niet, heeft de fysieke aanval op mw. macWilliam goedgekeurd. Wat mw.Constancia dat mens heeft aangedaan is buiten alle proporties. Moet ze nou de doodstraf, dat verwacht je van mij? Excuses aanbieden voor haar wandaad is tenminste een begin.
  In principe was mijn kritiek gericht naar de hypocriete Joep Citroen wiens gedachtegoed jij misschien niet kent, maar ik wel. Jaaa, snap jij dat Sabrina? Moet ik je soms alles uitleggen? Eigenlijk wil ik je niet eens bij naam noemen, want zo familiar ben ik niet aangelegd!

  @Rens, hoe durf jij over het ‘wijzen naar anderen’ te praten terwijl het wijzen naar anderen voor jou heel normaal is? Je doet sinds ik je hier zie schrijven niets anders dan constant naar anderen wijzen om jouw meningen te rechtvaardigen..

  @En joep Citroen, wou jij mij soms verbannen van het eiland waar ik geboren ben? Wat heb je in gedachten, misschien de Filipijnen bij Duterte? 😆

 14. Dus Mano, jij vindt dat ‘oeps sorry voldoende is? Ze heeft verder geen ontslag ingediend maar tijdelijk afstand genomen van de partij. Begin jij nu ook al met goed praten van onze politici? Vriendje van Schotte misschien?? Is dat een Yiu Di Korsou??? Asina bo stima nos isla? Berguensa homb.

 15. @ inderdaad ikke, het is een voor op gezet verhaal uit de kokker van MFK gerritje de Raaf. Gerrit komt als eerst achter constancia binnen lopen, hij kijkt strak naar voren ondanks dat Constancia links af loopt waar zij helemaal niet naar toe hoeft, het narcistis Agje schotty kennende wil hij alles volgen wat er ook maar gebeurd om hem heen, en dit toevalig niet, MAAK dat de koekoek wijs maar het volk niet, als het OM dit niet ziet en hem daar niet over aanspreekt dan weet ik genoeg.? Maffia praktijken zijn het gevoed door geld en macht. Kijk er niet vanop als diegene die constancia’s haar zetel krijgt diep in zijn zakken moet voor de aankomende verkiezingscampangne, Gerrit de Raaf zal het allemaal van te voren al hebben geregeld hij is een goeide toneel speler en toneelmeester, hij weet waar de touwtjes van de gordijnen hangen.

 16. Dit is echt triest man! Ik weet echt niet wat ik mlet zeggen, maar er moet nu gebeuren met deze mensen van de mfk cartel. Ze denken echt dat ze groter dan leven zijn. Triest ook dat sommige mensen het gedrag van constancia goed praten.

 17. Er is vandaag meer gebeurd dan alleen de fysieke aanval van MFK-Statenlid Constancia op MAN-Statenlid MCWilliam! En dat is de aanval van MFK-leider Gerrit Schotte op de grandrechtelijke vrijheid van meningsuiting. Schotte vergoeilijkte Constancia’s actie. De uitgedeelde dreun aan McWilliam keurde hij weliswaar af, maar -voegde hij daar aan toe- hij had er wel begrip voor, omdat Constancia al eerder McWilliam had ‘gewaarschuwd’ dat zij niet meer mocht praten over het strafrechtelijk onderzoek naar de mondkapjesaffaire van Constancia.
  ‘Want dat doet haar pijn”. En: hij wist zelf zo goed hoeveel pijn het doet als mensen dingen over je zeggen” (MN: Zoals dat hij voor diverse misdaden is veroordeeld, sic).
  Ten eerste: het recht op vrije meningsuiting is in onze grondwet, de Staatsregeling, vastgelegd en is internationaal tot in de hoogste rechtsinstanties in de wereld bevestigd. Constancia en Schotte en cvonsorten kunnen McWilliam niet de mond snoeren, ook al bevalt het hen niet wat een oppositielid zegt. Laat staan dat het een vergoeilijking zou kunnen zijn voor het fysiek mishandelen van een politieke opponent.
  Een verwijzing naar andere parlementariers elders ter wereld die ook in hun parlement met elkaar op de vuist gaan, is dan ook walgelijk – temeer daar McWilliam niet heeft teruggeslagen na de onverhoedse mep die Constancia uitdeelde.
  Ten tweede: Statenleden zijn onschendbaar voor wat zij in de Staten zeggen. Daarbuiten moeten zij meer op hun woorden passen dan daarbinnen, maar McWilliam had alle recht te zeggen wat zij zei en -hopelijk- velen zullen met instemming naar haar vlammend betoog voor fatsoenlijke politiek op Curacao hebben geluisterd. Om daarna verbijsterd te zijn over de volle uithaal die Constancia, met alle kracht die in haar zat, toediende aan Mc William.
  Laat dit het einde zijn van Constancia’s politieke carriere die gekenschetst wordt door criminele en frauduleuse incidenten al uit haar tijd bij de FOL en eerder.
  Zit ze nu weer in een arrestantencel? Dikke schuld, eigen bult.

 18. Dit is het Peil van de huidige politiek en het bewijs dat de maffia en geweld regeert.
  Een voorbeeld naar onze jeugd toe. Waar een ordinair maffia slaaf in de vorm van Constantia als een straatmeid een klap uit deelt op een plaats waar gepraat moet worden.

  Triest en een zwarte bladzijde in de lokale politiek.

 19. De enige verdediging die men hier heeft is altijd wijzen naar anderen. Meer heeft men domweg niet.
  Excuses van Constancia zijn helemaal niets waard dit gezien haar verleden en haar huidige gedrag. Ze heeft alweer haar ontslag ingediend, ook dat zegt bij Constantia niets. Ze heeft al zo vaak gezegd dat ze niet meer in de politiek terugkomt. Gewoon een leugenachtig en crimineel ingesteld mens met een woord en mening die niets waard zijn. Meer is er niet van te maken.

 20. Idd, kijk goed naar GS zijn gedrag en zijn vergenoegzame blik als hij terug komt lopen. Volgens mij weet die precies wat er achter zijn rug gaat gebeuren. Heb een filmpje aan kkc redactie gestuurd kun je het gelach van de mfk aanhang horen op de plublieke tribune in en in triest.

 21. Mano,

  Wanneer jij dit gedrag normaal vindt (gezien het feit dat het elders ook gebeurt) dan lijkt het mij beter dat jij je biezen pakt en al je vriendjes meeneemt. Dan is er voor jou op dit eiland geen plaats meer. Kennelijk vindt jij het afglijden naar een criminele staat heel normaal en moeten we het maar accepteren.
  Spijt me zeer, maar ik en anderen weigeren dat nu eenmaal.
  En helaas voor jou, volgens de wet ben ik Curacaoenaar, of jij dat nu leuk vindt of niet.

 22. Jacinta Constancia het viswijf uit Boca Sami, in nederland veroordeeld voor een roof overval op een benziene station en diverse winkeldiefstallen heeft weer eens van haar laten horen in dit geval in de vorm van een zware mishandeling jegens Giselle Mc William. Het ontslag zal wel mee vallen net zoals al die vele andere keren dat zij alleen of samen met Gerrit de Raaf de boel de boel zouden laten, dus niet. Het zou mij niet verbazen als deze hele actie uit de kokker van de Narcist Gerrit de Raaf komt, daar hij aangebrandt en goed de pleuris er in had, dat Koeiman niet ten tonelen kwam opdagen op zijn toneel uitvoering, koekje van eigen deeg, Gerrit de Raaf!!.

 23. Ach, overdrijf niet. Jij met je “we”, praat toch voor jezelf. jij bent niet de enige die er genoeg van heeft. Maar dat betekent niet dat Nederland moet ingrijpen, wat is dat nou voor stom gelul? Ik kan hier een reeks ‘ontwikkelde’ landen opnoemen waarvan het halve parlement op de vuist ging, waarom zou dat op Curaçao niet kunnen? Heb overigens vernomen dat mw. Constancia openlijk haar excuses heeft aangeboden en bovendien haar ontslag heeft ingediend. Je bent het gedoe meer dan beu, het boeit niemand. Het staat je nog altijd vrij je biezen te pakken en naar een ander eiland te verkassen!! Je hebt toch altijd wel wat te klagen over de YDK, bovendien ben je toch geen Curaçaoënaar? Ajooooo Joep Citroen. 😆

 24. Net op de radio gehoord dat Leonora op cruise vakantie is. Jerk got his pocket full of doe!

  Ik het gevoel dat dit allemaal gepland is. Wat ik op de video zie is een geen spontane actie en de reacties van de colega’s van Constancia die achteraan komen evenmin. Deze reageren alsof er niks is gebeurd. Ik ben d’r van overtuigd dat dit met voorbedachte raden in elkaar werd gezet! Constancia is de weakest link voor de MFK, dus moeten ze snel iets met elkaar beramen om de vergadering te stoppen en Constancia buiten het spel te zetten.

 25. Lijkt of mevr.Constancia Scoop? (dacht dat zij gescheiden was want tijdens onderzoek mondkapjes zei ze dat het om haar ex.echtgenoot ging die het geld aan zijn byside gaf.
  Schijnt dat zij niet meer nodig is in MFK.
  Staan nu vele kapers a/d kust.

 26. Geweldige signalen vooral ook naar de buitenwacht toe. Kom, investeer aub op ons mooie en politiek stabiele eiland, waar de Staten voor een deel gevuld is met criminelen die voor niets terugdeinzen om hun zin te krijgen. Houdt u van wildwest taferelen en omkopen, kom naar Curacao en al uw wensen gaan in vervulling (tegen een bepaald bedrag natuurlijk).
  Als het allemaal niet zo triest was zou ik bijna niet meer bijkomen van het lachen. Curacao is een top Novela.

  @RENS; Het is niet toegestaan om in vet schrift te reageren

  Met vriendelijke groet,

  Moderatie Team KKC

 27. Afgrijselijk dit. Wat een afgang.
  Goed dat dat wijf is gearresteerd. Meten verder gaan met de mondkapjes en opsluiten gelijk met haar criminele leider.

 28. Wanneer grijpt de gouverneur nu eindelijk eens in en stuurt dit circus naar huis ?
  Alleen omdat ze zich voordoen als ‘parlementariërs’ houdt het nog niet in dat we alles maar moeten accepteren. Het begint zo langzamerhand te zot voor woorden te worden. Tijd dat Nederland de boel overneemt en orde op zaken stelt.
  Er is werkelijk niets dat we hier zelf kunnen. We maken van alles een zooitje en het gaat alleen maar om het eigen belang.
  Weg met de criminelen, weg met de fraudeurs, weg met de corrupte ambtenaren. Ruim de zooi op en laten we met integere mensen overnieuw beginnen.
  Hebben we die niet dan vragen we of Nederland een paar onafhankelijke personen kan sturen.
  Ben dit gedoe meer dan beu.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | PCR- en antigeentest vanaf maandag verplicht voor reizigers Bonaire naar Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Reizigers uit Bonaire moeten vanaf maandag een negatieve PCR-test voor vertrek tonen en drie dagen na aankomst op Hato een antigeentest ondergaan. Reden is...

PBC | 2.000 deelnemers uit 34 landen bij KLM Curaçao Marathon

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De organisatie van de KLM Curaçao Marathon verwacht op zaterdag 27 en zondag 28 november 2.000 deelnemers vanuit 34 landen. Zestig procent van hen...

PBC | De top 8 mooiste stranden van Curaçao

Persbureau Curacao Curaçao is een heerlijk vakantie-eiland in de Caribische Zee. Het staat bekend om zijn prachtige baaien, dito zandstranden en kraakheldere zee. Ga je op vakantie naar...

NOS | Drukte op Schiphol, meer herfstvakanties geboekt dan voor corona

Waar het coronavirus tot voor kort een dikke streep zette door vakantieplannen, wordt er deze herfstvakantie weer volop gereisd. Reisorganisaties spreken van een 'inhaaleffect': "Het vertrouwen van...

Parool | Duits tijdschrift veegt vloer aan met Nederlands drugsbeleid

Bob van Huet Nederland is door een buitensporig drugsbeleid tot een maffiaparadijs verworden, vindt Der Spiegel. Het Duitse weekblad wijdt een opmerkelijke coverstory aan het buurland. Nadat eerder de...

PBC | Daling zet door, dodental loopt op

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Twee personen die besmet waren met het coronavirus zijn afgelopen dag in een verzorgingstehuis overleden. Het aantal coronadoden komt daarmee op 171 te staan. Het...
- Advertentie -