29 C
Willemstad
• zaterdag 24 februari 2024

Extra | Journaal 23 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Politie op zoek naar vermiste man

De politie is een zoektocht gestart naar de 42-jarige Erviet Otmar Scorrea. De man verliet maandagavond zijn huis aan de Kaya Wladimir Coco Balentien en is niet...

Nu.cw | Benzineprijs met 11 cent omhoog, water wordt goedkoper

De brandstofprijs gaat vanaf volgende week omhoog. Vooral automobilisten met benzineauto’s moeten veel bijleggen om de tank vol te krijgen. De kosten voor diesel en elektriciteit stijgen...

Nu.cw | Artiesten Curaçao International BlueSeas Festival bekend

De artiesten van de zesde editie van het Curaçao International BlueSeas Festival zijn bekendgemaakt. De wijk Pietermaai zal eind maart weer bruisen van bluesmuziek en -liefhebbers. Het straatfestival,...

NTR | Curaçao bouwt extra windmolens, ‘straks 70 procent schone energie’

Oscar van Dam Welk land binnen ons Koninkrijk draait als eerste op 70 procent groene energie? Curaçao belooft die strijd te gaan winnen in 2030. Zes ministers en verschillende...

CC | HNO Committee not in line with Public Prosecutor’s report

WILLEMSTAD - The parliamentary inquiry committee Hospital Nobo Otrobanda does not align with the decision to file a report with the Public Prosecutor. Yesterday, it was announced...
- Advertisement -spot_img

PFM | Bestuurder brengt politieagenten in gevaar

HomeMediaPFM | Bestuurder brengt politieagenten in gevaar
Europees-Nederlandse dader aangeklaagd voor poging tot doodslag | Extra

In de nacht van zaterdag op zondag is een man aangehouden wegens het in gevaar brengen van de politie. Die was rond half vijf op de kruising van de Schottegatweg Noord/Suffisantweg het verkeer aan het omleiden nadat er een ongeluk was gebeurd met een gewonde.

De chauffeur van een auto werd opgedragen om naar rechts te rijden, maar die negeerde dat en trapte het gaspedaal in. De agenten die het verkeer regelden moesten opzij springen om niet te worden aangereden. De bestuurder kon daarna worden aangehouden. De 28-jarige Nederlander werd voorgeleid en is opgesloten.

Bron: ParadiseFM

10 reacties

 1. Iemand die de politie omver probeert te rijden is een halve gare en die behoort in de gevangenis. En of het nu een Nederlander, Columbiaan of Curacaoenaar is maakt mij geen ene donder uit. Weg ermee, opgeruimd staat netjes.
  Snap deze hele discussie niet !
  Alsof het iets uitmaakt wie of wat de dader is. Het is een idioot en daarmee basta. De gemeenschap is dit soort figuren liever kwijt dan rijk.
  Maak er niet meer van dan dat het is !

 2. Een Nederlander in Bon Futuro is iets unieks.

  Een Curacaoenaar in de gevangenis is gemeengoed. Zowel op Curacao als in Nederland is Papiamentu de voertaal in de gevangenis.

 3. Omdat er in Nederland subsidies zijn voor allochtonen en niet autochtonen en jullie jezelf dan graag Antilliaan noemen. Het verschil maken jullie zelf!

 4. In Nederland wordt toch ook onderscheid gemaakt tussen een criminele Nederlander (Antiliaan) en een Nederlander (Antilliaan die het goed doet)? Waarom mogen wij dat niet?

 5. Terecht. Maar een ding begrijp ik niet. Er wordt nu over een Nederlander gesproken. De bevolking van Curaçao is toch allemaal Nederlands. Is dit misschien omdat de man op de foto blank is?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties