28 C
Willemstad
• maandag 15 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

PFM | Aubert Wiels voelt zich niet geroepen namen bekend te maken

HomeNieuwsPFM | Aubert Wiels voelt zich niet geroepen namen bekend te maken
Aubert Wiels voelt zich niet geroepen namen bekend te maken | Foto Jean-Mentens
Aubert Wiels gaat geen namen bekend maken | Foto Jean-Mentens

Aubert Wiels zegt dat hij helemaal niet heeft beweerd dat hij de namen van de opdrachtgevers van de moord op zijn broer Helmin Wiels bekend zou maken. Dat schrijft de ochtendkrant Extra.

Hij stelde het Openbaar Ministerie een ultimatum om het OM aan te sporen verantwoordelijkheid te nemen in de zaak Maximus.

Nu dat ultimatum is verlopen voelt hij zich niet verplicht zelf de namen van de intellectuele daders bekend te maken.

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

5 reacties

 1. Toch weer mooi een paar stukjes in de krant. Zo komt splinter door de winter. Maar we hebben al gezien: de ene Wiels is de andere niet.
  Helmin is dood. Er is géén reïncarnatie van hem voorhanden.
  One leader party is nu one trick pony gebleken. Zelfs de palmbomen op de Wiels boulevard willen niet groeien.

 2. Waarom dan luidkeels geroepen dat je beslist bekendheid gaat geven aan de opdrachtgevers van de moord? Een man, een man, een woord een woord toch? Of oefent hij al om zich niet aan zijn beloften te houden?

 3. Aubert Wiels heeft groot gelijk.Waarom zou hij namen noemen van de opdrachtgevers? Helmin is dood en die wek je niet op door bekende namen bekend te maken. Namen die je bovendien zelf ook niet zeker weet. Ja, van de straat. Maar wat op straat ligt weet iedereen. Dat is geen nieuws.

  Bovendien is het wel handig om “iets” achter de hand te hebben. Je kunt er leuke baantjes mee versieren met een privé-parkeerplaats en lekker in de business-class vliegen.

  Aubert oogt dan misschien wel niet erg intelligent , maar hij zou wel héél stom zijn als hij zich in de – op straat gevonden – kaarten liet kijken. Hij moet alleen even bij zijn zusje langs gaan om te weten te komen hoe je het precies moet aanpakken. Kijk: en dáár zit het probleem voor Aubert. Zijn zusje laat zich helemaal niét in de kaart kijken. Ze kent zelfs de kaarten van Aubert: gewoon op straat gevonden waardeloze kaarten. Kaarten waar je een touwtje om moet doen en gewoon weggooien: waardeloos dus!

  En de opdrachtgevers van de moord laten zich ook niet in de kaart kijken. Die weten dat Aubert niets weet. Dus Aubert zal het voorlopig bij zijn geliefde fles rum moeten houden.

  De fles Champagne en de kaviaar zijn weggelegd voor het zusje. Die weet dat haar broer definitief dood is. Die speelt het spel goed, met kaarten waar “Jokers” in zitten.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties