28 C
Willemstad
• woensdag 29 mei 2024

Extra | Journaal 24 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, May 23, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 23 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Wednesday, May 22, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 22 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, May 21, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

PFM | Apostel B profiteert van verlaagd strafmaxima

HomeMediaPFM | Apostel B profiteert van verlaagd strafmaxima


In 2011 is het strafwetboek veranderd voor een aantal delicten waaronder de delicten waarvoor de apostel Orlando B is veroordeeld. De strafmaxima zijn verlaagd.

Dat vertelt advocaat Olga Kostrzewski in gesprek met Elisa Koek tijdens Lunchcafé.

Bron: ParadiseFM

20 reacties

 1. Mano is dit niet belediging?
  “Enri, jouw bijdragen zijn ook vaak van een dusdanig niveau dat ik hoop dat mijn dochter nooit met iemand als jou thuiskomt.”

  Als antwoord hierover kan ik je zeggen dat ik hoop dat jouw dochter een betere karakter hebt dan jij, omdat jij bent jouw gezond verstand verloren en weet niet meer wat goed of fout is.

  verbaast mij niet dat Drechi pe gay ey schrijft onder verschillende namen zoals Mano, LaStiwz en andere idioten maar met verschillende e-mails.

 2. @Enri schreef;
  “Mano waarom beledig je mij zo terwijl ik je niet eens had genoemd?”

  Beste Enri,
  geloof mij nu maar, als ik je echt had willen beledigen zou ik jouw reacties niet hebben beschreven als zijnde kant noch wal rakende reacties. Maar dan zou ik het anders hebben uitgedrukt. Want om eerlijk te zijn weet ik heel vaak niet wat jouw reacties inhouden. En heb gemerkt dat ik niet de enige ben, vandaar ‘kant noch wal’, niet altijd, maar wel heel vaak.
  Ik heb helemaal niet de behoefte om je te beledigen. Wat jij wel zou mogen proberen is goed lezen wat er geschreven staat. 🙂

 3. @Henk schreef;
  “Enri, jouw bijdragen zijn ook vaak van een dusdanig niveau dat ik hoop dat mijn dochter nooit met iemand als jou thuiskomt.”

  Ben het mee eens dat Enri’s bijdragen meestal kant noch wal raken. Maar dat uitgerekend Henk wiens racistische bijdragen veelal absoluut niet door de beugel kunnen dat over Enri moet zeggen is van een andere wereld! Alsof zijn bijdragen wél van hoog niveau zijn…Over hypocrisie gesproken….kijk ook eens naar jezelf man!

 4. Jammer. Jullie weten van geen ophouden. En het is geeneens humor maar alleen maar slap geleuter. Bah. Kinderachtig gedoe.

 5. Enri, jouw bijdragen zijn ook vaak van een dusdanig niveau dat ik hoop dat mijn dochter nooit met iemand als jou thuiskomt.

 6. Zon en Walte dat klopt, ik zei zelf meerdere keren niet meer te reageren op dreche pe gay ey, maar hij blijft intimideren en schelden net als ouwehoeren.

  Hij is uit in opdracht van zijn mannen om deze forum uit de lucht te krijgen maar gaan ze niet lukken.

 7. @ Walter
  Helemaal mee eens. Ik lees de commentaren al niet eens meer als die idioten er aan mee doen. Ik zal helaas dus wel eens iets missen, maar die misselijkmakende scheldpartijen die nergens over gaan kan ik missen als kiespijn

 8. Van het eens zo hoge niveau van de Knipselkrant is door notoire domoren en schreeuwlelijkerds als Drechi niets meer over.

  Velen op dit forum die net als mij tegen censuur zijn zullen er geen enkel bezwaar tegen hebben als dit soort reageerders die geen enkele constructieve bijdrage leveren voortaan geweerd worden.

 9. Buraku!!! Bo di bo no ta reakshona mas. Ta kiko esaki ta anto? Mi tambe por bisa: “een op de kast, nu de andere nog”awor manera Bram bo homber a bisa?Hesus bo ta punete……

 10. Drechi pabo, ik zit niet in de kast om eruit te komen, nogmaals ik kan overal en alleen gaan en staan waar ik wil en er bestaat niets lekkerder dan vrouwen.

  Kijkt die foto wat een schoonheid en lekker ding.

  Drechi pe huur Avila hotel elke week om samen met zijn trollen vrienden te genieten van het leven, hahahahahaaaaaaaaaaaa.

 11. Mokkel en Keta:
  Jullie zitten met zijn beidjes niet Op, maar lekker IN de kast, lekker op slot, en piekeren er niet over om er uit te komen ook.
  Een geheime verhouding is veel opwindender, he?
  Enne Mokkel en Keta: jullie hebben wel meerdere keren gezegd dat jullie z.g. “klaar zijn met Drechi”…. 🙂 🙂
  Laat me aub niet lachen. De eerste keer dat jullie dat vanuit jullie knusse kast doen, moet ik nog zien…….. Whuauhahahauahahauua……..

 12. Mossel, dat was altijd al zo. Hebben ze nog meer maximale straffen verlaagd? Misschien was dat gedaan voor het geval dat ze zelf berecht moeten worden, dan moeten ze niet te lang zitten.

 13. @ DpbT, normaal zet ik elkekeer een kast voor je klaar waar jij dan kan opklimmen, en je gore vieze smirige woorden kan af bazuinen, maar ik ben je nu een beetje aan het zat worden, dus neem ik jou bij je nekkie en sluit je op in de KAST, deur dicht en klaar is kees. ik reageer niet meer op ditr gore onzin van jouw er kom niks maar dan ook helemaal geen zinnig woord uit je kotsendesmoelwerk, goeie dag dweil.

 14. @Allen,
  Ik bied hierbij mijn verontschuldigingen aan voor hetgeen ik heb gezegd aan de hand van wat Brian S naar voren had gebracht.
  Brian, Wim, en de rest ook: Mea Culpa. Ik wist dit alles niet.
  Ik was te voorbarig.

 15. @Dpbt
  Juist sluit mij volledig aan bij S. Bolivar en Brian S.. De strafmaat voor zedendelicten en ja hoe kan het ook anders “witwassen” is wel degelijk in 2011 verlaagd door Schotte, Cooper en PS op juridisch advies van Kade Wilsoe. Die laatste waren jullie vergeten jongens.

  Je blijft constant Nederland of in dit geval Plasterk erbij halen, tegen beter weten in? Noch Nederland noch Plasterk hebben hier ene donder mee te maken. Het wetboek van strafrecht van Curaçao is een interne aangelenheid. Als je iets niet weet, buska pa hanja sa voordat je iets roept. Of geloof je zelf echt dat de door jou zo aanbeden helden nooit zoiets stoms en ongehoord zouden doen? Think again.
  Hoop dat de huidige regering dit direct op pakt en de strafmaat voor dit soort delicten onmiddellijk weer verhoogt.

 16. @ Drechi pa bosnan Tur op . War een zielige
  troll ben jij ,of moet ik eigenlijk een drol schrijven ? Kijk heel goed naar laatste pagina ( nr 172) van de Publicatieblad nr. 48 van 2 november 2011. Wiens namen staan daar op?

 17. Wat een uitermate domme, stomme, eenzijdige, hatelijke, totaaaaaaaaal nietszeggende opmerking weer van ZKH Brian Seniel…
  Ai…. ai…. ai…… Heb jij de lagere school wel doorlopen Brian? Max mijn hond, die niet eens een obedience course heeft gevolgd, is slimmer dan Brian mensen. Wat een ongelooflijk dom wezen i dit toch…….
  Leg jij mij aub eens uit Brian S, hoe MFK, Charles Cooper en PS in God’s naam een wetswijziging er zo maar door kunnen drukken? Met mensen zoals Plasterk en zijn lokale consorten in het koninkrijk????? ECHT???? Geloof je dat zelf???
  Zoiets als even een strafwetboek wijzigen…..
  Brian, je hebt gelijk!
  Het is weer de schuld van MFK, Cooper en PS.
  How low can you go……..

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties