PFM | Andruw Jones toegevoegd aan staf Team Kingdom bij EK

Andruw Jones toegevoegd aan staf Team Kingdom bij EK

Andruw Jones toegevoegd aan staf Team Kingdom bij EK

Honkbal fieldmanager Steve Janssen van Team Kingdom heeft voormalig Major League All-Star Andruw Jones toegevoegd aan zijn staf voor het Europese Kampioenschap in Nederland.

Jones die jarenlang in de Major League uitkwam voor onder anderen Atlanta Braves, Los Angeles Dodgers en New York Yankees, kondigde afgelopen winter aan te stoppen als speler. Zijn laatste wedstrijd speelde hij afgelopen november als speler van Team Kingdom of the Netherlands tijdens het Premier 12 toernooi in Taiwan.

Net als tijdens de World Baseball Classic in 2013 fungeerde ‘The Curaçao Kid’, zoals hij in Amerika genoemd wordt, tijdens de Premier 12 als mentor van de groep. Na zijn afscheid als speler heeft de Atlanta Braves Jones aangenomen als ‘special assistant to baseball operations’, wat inhoudt dat hij als outfield instructeur met jonge spelers in de Minor Leagues aan de slag gaat.

En nu is hij dus ook toegevoegd aan de staf van Team Kingdom of the Netherlands dat van 9 t/m 18 september te zien is in Hoofddorp.

Op de foto Jones (midden) bij de World Baseball Classic

Bron: ParadiseFM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *