PFM | ‘Administratie RdK 2010-2012 deels in lucht opgegaan’

De toenmalig president-commissaris van RdK Oswald van der Dijs

De toenmalige president-commissaris van RdK Oswald van der Dijs

 

De administratie van de Refineria di Korsou in de periode 2010 tot en met 2012 is deels verdwenen. Dat blijkt uit een passage uit het eindverslag van Huub Willems over het gevoerde beleid bij overheids-nv’s.

Dat meldt het Antilliaans Dagblad. Willems heeft gesproken met toenmalig president-commissaris van RdK Oswald van der Dijs (foto), maar constateert dat uit geen enkel antwoord was af te leiden dat Van der Dijs verstand van zaken had.

Erger nog is het feit dat ten tijde van Van der Dijs, die door toenmalig premier Gerrit Schotte werd benoemd, de financiële verantwoording van opdrachten en bestellingen ‘op een volstrekt ondeugdelijke en onverantwoordelijke manier heeft plaatsgevonden’, is het vernietigende oordeel van Willems. Hele delen van de administratie zijn niet meer terug te vinden. Het rapport is nog steeds niet openbaar gemaakt.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “PFM | ‘Administratie RdK 2010-2012 deels in lucht opgegaan’

  1. Delen van het rapport zijn niet te vinden. Nou, dat belooft wat. De witte Cur. elite heeft het moeilijk. De black yet-sett is ook zo aan de beurt. Zaken worden heropend.

  2. De van der dijsjes komen alleen geld halen hier op Curacao om de rest van het jaar in Miami te wonen

  3. gewoon Lovers boycotten-is het zo gebeurd-meneer heeft trouwens niet veel lokalen voor hem werken.

  4. onzin verhalen zulke grote bedragen gaan via de bank met een machtiging van wie de opdracht geeft, dus gewoon even bij de banken binnen vallen administratie in beslag nemen en grondig doorspitten.
    Ook de accountants kantoren zijn wettelijk verplicht hun administratie 10 jaar aan te houden ook daar maar even een invallen en beslag leggen dus dan zien we het wel wie de boefjes zijn.

  5. Hetzelfde zoals bij Carlos Monk en Kraamkliniek. Gebeurde ook van alles en ondanks zijn dike salaris verdween er veel geld en ging die failliet waarna ineens ook de administratie was verdwenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *