PFM | 200 auto’s gecontroleerd: 55 bekeuringen

Politie - polis boetes verkeerscontrole | Persbureau Curacao

200 auto’s gecontroleerd: 55 bekeuringen | Persbureau Curacao

Bij een grote controle vrijdag zijn verschillende auto’s in beslag genomen en 55 bekeuringen uitgedeeld. De politie van Punda controleerde op de Schottegatweg Zuid en de Koraalspechtweg.

Samen met het HIT-team en het zogenoemde biketeam werden 200 voertuigen gecontroleerd. 55 bestuurders kregen een boete en tien auto’s zijn in beslag genomen. Er werd vooral veel bekeurd voor het niet om hebben van de gordel.

Ook reden er dertien personen zonder een geldig rijbewijs, zeven mensen zonder verzekering en negen personen zonder keuringskaart. Ook werd er opgetreden tegen te donker getinte ramen. Negen keer werd hier een prent voor uitgeschreven.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “PFM | 200 auto’s gecontroleerd: 55 bekeuringen

  1. Oh, eindelijk al die loszittende / staande personen in de laadbak van truck en/of pick-up beboet : dat gaat lekker snel met die aantallen!

  2. Petten met bloemetjes? Wat op de foto te zien is, is een plastic hoesje dat over de pet geplaatst kan worden om te beschermen tegen de regen.

  3. Verwachten agenten nog dat ze serieus genomen worden wanneer ze petten met bloemetjes dragen?

    Vind het meer iets voor de Curacao gay pride.

    Overigens wel tekenend voor de belabberde Curacaose verkeersmentaliteit dat maar liefst een op de tien gecontroleerde auto’s in beslag moest worden genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *