PFM | 12e en 13e verkeersdode te betreuren

Roekeloos rijden kost vrouw het leven  | Foto Persbureau Curacao

Roekeloos rijden kost vrouw het leven | Foto Persbureau Curacao

Er zijn afgelopen weekend twee mensen omgekomen in het verkeer. Gisteren overleed de 73-jarige Visa Martijn aan de verwondingen die zij vorige week opliep bij een verkeersongeval. Zij werd op een zebrapad bij de bushalte van Otrobanda geschept bij het oversteken.

Vrijdagavond vond er een fataal verkeersongeval plaats bij de Kaya Nathan. Daar botste twee auto’s bijna frontaal op elkaar. Als gevolg van de klap kwam de bestuurder van een van de auto’s bekneld te zitten. De brandweer moest eraan te pas komen om de man uit het voertuig te knippen maar eenmaal aangekomen konden ze niets meer doen voor Pedro Emilano Alfonso, hij overleed ter plekke. Voorafgaand het noodlottige ongeval reed Alfonso aan de Kaya Harmonia een voetganger aan. Deze voetganger is overgebracht naar het ziekenhuis voor medische behandeling. Het gaat om de 12e en 13e verkeersdode van het jaar.

Bron: Paradise FM

3 Reacties op “PFM | 12e en 13e verkeersdode te betreuren

  1. 3 mensen doodrijden en je krijgt 6 maanden.. zegt genoeg

  2. Is de telling wel goed? Vrijdag op de Ronde Klipweg was de hoeveelste?

  3. Bij het ‘ongeval’ (ik zou het liever zelfmoord willen noemen) te Santa Catharina kwam de stomdronken veroorzaker om het leven. Geen medelijden mee.

    Maar de taxichauffeur die een dame op het zebrapad doodreed rijdt nog vrolijk taxi, en wordt geen strobeed in de weg gelegd door het OM.

    Wangedrag in het verkeer blijft op ons eiland onbestraft en dat is een grote schande. Ik zou er daarom alle begrip voor hebben als de nabestaanden van de overleden dame zelf de taxichaufeur eens onder handen namen en zijn taxi 2 meter zouden inkorten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *