27 C
Willemstad
• zondag 28 mei 2023

RTL | Eis 16 jaar cel tegen drugsbaron Piet S. voor drugshandel en witwassen

Het Openbaar Ministerie heeft vandaag in de rechtbank van Den Haag zestien jaar cel geëist tegen Piet S. De Hagenaar wordt verdacht van de handel in drugs...

PBC | Man die in de gevangenis mishandeld werd vrijgelaten

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Een 48-jarige man, bekend onder de initialen R.R.M., is vrijgelaten na in de gevangenis te zijn mishandeld door medegevangenen. De man, die werd vastgehouden...

Column Youp | Hup Sigrid!

Of ik Kaag wel eens bedreig? Dagelijks. Daar begin ik elke ochtend mee. Heks. Kuthoer. Takkentrol. En het helpt. Ze gaat er binnenkort mee stoppen. Op aanraden...

PBC | Parlementariër Curaçao streeft naar wetsvoorstel om homohuwelijk te blokkeren

Persbureau Curacao Foto Extra WILLEMSTAD – Rennox Calmes, de leider van de Curaçaose politieke partij Trabou pa Kòrsou (TPK), wil het huwelijk tussen mensen van hetzelfde geslacht op Curaçao...

PBC | Explosie treft Suri-Change in Amsterdam opnieuw, politie onderzoekt connectie

Persbureau Curacao AMSTERDAM – Een explosie heeft in de vroege ochtenduren van vrijdag een Surinaams wisselkantoor, Suri-Change, aan de Bijlmerdreef in Amsterdam-Zuidoost getroffen. Er zijn geen gewonden gevallen...

PBC | Prijsdaling benzine en diesel op Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Brandstoftarieven op Curaçao dalen met 3 tot 7 cent per liter vanaf aanstaande dinsdag, 30 mei. De prijsdaling is het gevolg van lagere olieprijzen...
- Advertisement -spot_img

PBC | Yves Cooper en Dick Drayer beginnen live talkshow op locatie

HomeMediaPBC | Yves Cooper en Dick Drayer beginnen live talkshow op locatie
De Kroonluchter verwijst naar de locatie: restaurant-cafe de Gouverneur

Journalist Yves Cooper en Dick Drayer gaan samen een televisieprogramma maken. Werktitel is de Kroonluchter. De naam verwijst naar de locatie waar het programma live wordt gemaakt en uitgezonden: restaurant-cafe de Gouverneur.

Elke zondag zijn er gasten uit de actualiteit en live Curaçaose muziek. Favell Maduro verzorgt de mening op straat en Nifa Ansano duikt in de Curaçaose wereld van kunst, cultuur en literatuur. Michelle Da Costa Gomez laat de natuur van Curaçao zien met haar Iphone en Jeroen Jansen praat ons wekelijks bij over de muziekscene op het eiland. Zijn muzikanten neemt hij mee naar de Gouverneur.

Het programma wordt exclusief voor Facebook live gemaakt en is te volgen op de wall van Yves & Dick en op alle walls die meelinken.

De eerste gast zondag is premier Eugene Rhuggenaath. Als je er bij wilt zijn: de uitzending begint om 10 uur.

Bron: Persbureau Curacao

12 reacties

 1. O God…
  Daar hebben we haar weer! Wat een CHUPADO is dit toch…
  Doen je lippen geen pijn Keta? Zal wel niet.. veel eelt opgebouwd in al die tijd van hard chuperen…….

 2. Yves is – zacht uitgedrukt – een arrogante klootzak en Dick heeft het taalniveau van een kleuter, maar toch ben ik blij dat ze er zijn.

 3. Eric Lapdance hij is een ongeleid projectiel omdat hij niet is zoals jij, LaStiwz, Mano en de rest (trollen) die geleid word door leden van MFK, PS en KdNT.

  Jullie moeten zich schamen om als flikker en hond van deze mensen te gedragen.

  Echte YdK spant het karretje niet voor een ander.

 4. @ Hans toevallig had ik een bericht van Charles Cooper gezin dat hij iemand had gemachtigd om voor hem te stemmen omdat hij zelf niet bereid was om te gaan stemmen. Maar hij gaf wel een stemadvies gegeven. (stem op KdNT)

  Wat vindt jij hiervan?

 5. 10+
  Dat Eric Lapdance een MFK/KFO STRONDKAR VAZAL en Troll is, is een feit. Alleen had je KdNT niet erbij genoemd.

  Ik dacht dat ik alleen was die deze door had, hahahaaaaaaaaaaaaaa.

 6. @ ericaplassebed, het wordt tijd dat je door je eigen MFK/KFO STRONDKAR word over reden. Dan zijn we eindelijk van de VAZAL en Troll van Gerrit de Raaf de pathologisch beroeps, oplichter en leugenaar af.

 7. Eric la Plas, je bent een azijnzeiker.

  Cooper is een top journalist (heeft de pedofiele zeteldief Braam ontmaskerd) en Drayer is ook een kundig journalist die kritische vragen durft te stellen (waarmee hij Fraudelyne Wiels razend kon maken).

  Curacao heeft meer mensen als Cooper en Drayer nodig. In plaats van mierzoete praatprogramma’s als die van laffe Lupe die helemaal in de kont van Gerrit Schotte wist te verdwijnen.

 8. Yves Cooper is een ongeleid projectiel. Ik wens ze veel succes, slechter dan het huidig aanbod kan het toch niet.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties