27.2 C
Willemstad
• dinsdag 27 juli 2021 16:41

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Weer vier Coronadoden op Curaçao

Persbureau Curacao

Vandaag overleden drie patiënten op de Intensive Care en een thuis. Het aantal coronadoden sinds het begin van de crisis vorig jaar staat nu op 56.

Voor de vierde opeenvolgende dag zijn er vier doden te betreuren op Curaçao als gevolg van covid19.

Vandaag overleden drie patiënten op de Intensive Care en een thuis. Het aantal coronadoden sinds het begin van de crisis vorig jaar staat nu op 56.

- Advertentie -

119 mensen werden positief getest op een totaal van 769 afgenomen testen. Een testratio derhalve van 15,5 procent. Er liggen nu 131 patiënten in het ziekenhuis van wie 41 op de Intensive Care.

Het totaal aantal actieve cases is nu 4550.

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

13 reacties

 1. @ Gerrit, waar blijven de verontwaardigde reacties naar de veelvraten toe die met diabetis/suikerziekte/hoge bloeddruk etc. de gezondheidzorg belasten? Al jaren lang. Waar is de bezorgdheid van een ieder naar de ongezonde vreetschuren toe waar je over struikelt? Waar zijn de verbaasde reacties naar het feit dat Nederland, terwijl ze code Oranje zijn en te boek staan als meest belabberde van Europa, massaal hun burgers aanmoedigt om naar de Nederlandse Antillen te gaan “want dat is een stukje Nederland”. En nu men rochelend naar adem 33 bedjes vult is het de schuld van MFK? Feit is dat voorheen dit vleermuissoep griepje niet echt schade aanbracht. Degenen die al op sterven na dood waren kregen net het laatste zetje, maar als we keken naar de getallen dan was het drukte om niks. Nu massaal de spuit wordt ingezet in de bevolking schieten de cijfers omhoog. Maar niet druk maken mensen, dit hyperinteligent virusje kan nummerborden herkennen, kan op de klok zien wanneer het avond is, weet precies wanneer het zondag is, loopt met een meetlint rond om te zien of er niet stiekem een stouterd iets te dichtbij de straal van 2 meter komt en controleert of iedereen wel braafjes thuiszit.

 2. Wat een drukte of de slachtoffers direct of indirect gesneuveld zijn door het virus en of dat dat slechts een griepje is. Feit is dat het ziekenhuis vol ligt met patiënten met ademhalingsproblemen die thuis niet te helpen zijn. En dat omdat hele kuddes de voorzorgsmaatregelen aan hun laars lappen.
  Alle reguliere zorg ligt hierdoor stil en we willen toch niet dat het zover komt dat ziekenhuis medewerkers moeten gaan beslissen wie nog wel en wie niet meer voor zorg in aanmerking komt omdat er geen ruimte en apparatuur meer is. Dat kun je geen medicus aandoen.
  Als een dodenlijst de enige methode is de bevolking wakker te schudden dan moet dat maar.

 3. Dag Kaat, de beelden uit Brazilië schaar ik onder de beelden in den beginne uit Italië. Men vergeet bij Brazilie tevens dat het daar over het algemeen 1 grote onhygiënische rotzooi is, waardoor het niet raar is dat er nu zovelen de pijp uitgaan. Dit gebeurt al heel erg lang trouwens, maar nu de machtswellustige der aarde gaarne de mensheid aan de spuit wil helpen, worden dit soort beelden massaal gedeeld. Doel is paniek te zaaien en zo angst in te boezemen. Zie hoe dat op dit eilandje al is gelukt, waarbij men massaal gaat prikken. Als het prikken tegen dit verkoudheidje nou geschiede bij de zwakkeren of zieken, dan zou ik het nog enigzins kunnen begrijpen. Maar waarom wil men met alle geweld ook gezonde mensen inspuiten met deze rommel?

 4. Tico Martina heeft gelijk en niet om gelijk te hebben maar om mensen te waarschuwen tegen deze Genocide. Dit is het ANGST virus! Helaas geloven de meeste mensen hun corrupte leiders. In 2020 zijn er helaas 14 mensen overleden aan/met? Corona, correct me if I am wrong. Dit jaar moet het vaccin er letterlijk en figuurlijk doorheen geprikt worden dus wordt het ANGST virus weer van stal gehaald vergezeld door de Britse Variant….. Een virus is dood. Een virus muteert, een vaccin niet. Curaçao ligt aan het infuus van Nederland. Rutte is bezig met Re~ Kolonisatie. Oppakken deze schoften, misdaden tegen de menselijkheid. Modern Slavery, de enkelbanden liggen in de kelder van Museum Kura Hulanda! To ignore Evil is to become accomplice to it. MLK. Ik wens u allen vrede in goede gezondheid.

 5. @ Ook+dat+nog, dit dus. In den beginne van deze massahysterie rondom dit chinees griepje werd een ieder die overleed op de grote hoop gegooid. Gevolg is dat de cijfers waar mee wordt gestrooid niet betrouwbaar zijn. Wat ik jammer vind is dat tot op heden elke dode wordt geclassificeerd onder dit vleermuissoep virusje. Als er vandaag een betonblok op mij zou vallen en ik zou daar verpletterd liggen, dan zal de doodsoorzaak nog steeds onomstotelijk vast liggen: “overleden door griepvirus met een kroonlaagje”.

 6. Buurvrouw zwaar ziek, bestraling heeft niet geholpen. U bent helaas uitbehandeld. Na nog drie weken lijden overlijdt deze prachtige vrouw.
  Oja, voor de statistieken, wordt ze weggeschreven als Covid-dode.
  Waarom??

 7. @ William, sinds wanneer is de werkelijkheid weergeven irritant? Toont uw berekening iets anders aan? Wat klopt er niet van wat ik zeg.

 8. Dag Kaat, heeft u al aangifte gedaan tegen de uitbundige feestvierders? Hun hebben 4 doden op het geweten. U heeft kennis van een misdaad, dus ik verwacht dat u de letter der wet volgt en aangifte doet

 9. Bijster irritante reacties van TM. Misschien heeft hij ook nog ‘zinniger’ bezigheden. I really doubt this.
  Just saying.

 10. Rekenmachientje erbij gepakt 56/150.000= 0.0002678571428571429 deel van de bevolking. In iets meer dan een jaar. Normaliter gaan er meer mensen dood in een half jaar door ouderdom, suikerziekte/diabetes/hoge bloeddruk, auto ongelukken, schietpartijen, roken, smerige uitstoot van de Isla, verkeerde diagnose. Het lijkt dat als gunstig bij effect van dit griepje de onderdrukking van dit soort zaken er niet meer zijn. Men zou dus juist het griepvirus moeten omarmen in plaats van zo angstvallig ervoor weg te rennen.

 11. @Luma: even je aangehaalde sites bekijken.
  1. Frontnews heeft een rubriek “Bill Gates” waarin in elk artikel wordt gemeld dat Gates een boef is.
  2. Frontnews heeft een rubriek “Great Reset”. Hoezo geen conspiracy site.
  3. Dissident zelfde onzin- en conspiracysite als Frontnews.
  4. LNN media heeft een rubriekje “spiritualiteit”. Hierin zijn “experts” aan het woord. Eentje is zelfs “expert Maja kalenders”. Er zijn astrologen “wetenschappelijk” bezig en we worden welkom geheten in het Waterman tijdperk.
  5. Sorry, maar deze site is niet te lezen. De schrijver denkt waarschijnlijk: “hoe meer ik schrijf, hoe minder ze het begrijpen.”
  6. Herstel de Republiek. Stuk of wat artikelen doorgelezen. Wat een wappiesite. Er worden claims gemaakt die op geen enkele manier wetenschappelijk zijn inderbouwd.

  Op nagenoeg alle sites gaat over ook spiritualiteit, homeopathie, astrologie en andere zware shit.

 12. Triest. Zou het komen door de uitbundige feesten mfk pnp na hun victory. En nu staat bobo pisas te krijsen tegen de bevolking om te laten vaccineren. En ook nog het lef hebben dat CMC daaraan schuldig is. Korsow veel sterkte met leiders als pisas cooper larmonie.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | 79 nieuwe coronagevallen, CMC krijgt 2 patiënten erbi

Er zijn 79 nieuwe coronabesmettingen op Curaçao aangetroffen op dinsdag, waarvan 5 geïmporteerd. Zo blijkt uit 1969 afgenomen tests. 87 mensen zijn uit isolatie. In het...

ParadiseFM | Politie houdt man verdacht van meerdere inbraken aan

De politie heeft in de kaya Miranda een 26-jarige man aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij verschillende inbraken in Bandariba. Hij wordt ook verdacht van een...

Democracy now! | Tuesday, July 27, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 27 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Opinie | Vals zelfbeeld

Ed Kronenburg | Financieel Dagblad De moord op Peter R. de Vries is ook voor de buitenlandse pers aanleiding om het Nederlandse drugsbeleid aan de kaak te stellen....

DolfijnFM | Èxtra maakt zich boos om straatvuil nu cruiseschepen weer naar Curaçao komen

De Èxtra maakt zich boos over afval op straat. Niet alleen zwerfvuil, maar ook opzettelijk gestort vuil, alsof heel Curaçao een landfill is. De fotografen van de...
- Advertentie -