PBC | Voorlopig geen vervanger Albertina bij Voorlichting

Stella van Rijn, de secretaris-generaal van Rhuggenaath neemt de honeurs waar

Er wordt voorlopig niemand gezocht om Roxienne Albertina te vervangen. De directeur Communicatie en Voorlichting werd gisteren de toegang tot Fort Amsterdam ontzegd.

Dat blijft zo, zolang het onderzoek naar de klachten over haar functioneren duurt. Aan de hand van de resultaten daarvan besluit de premier of Albertina mag blijven. Tot zolang neemt Stella van Rijn, de secretaris-generaal van het ministerie van Rhuggenaath de honeurs waar.

Bron: DolfijnFM

21 Reacties op “PBC | Voorlopig geen vervanger Albertina bij Voorlichting

 1. @Peter P schreef; ” ……de heer Carlos Brown en zijn vrienden die “hier in amerika” druk aan het bellen zijn over uw straattaal. Vulva, gleuf, vagina of flamoes is veiliger dan kut…… ”

  😆 😆 😆 🙂 😆 😆 😆

 2. Hahahaaaaaaaaaa Drechi pabo dus je bent lager dan dom om het maar netjes te zeggen een mietje hahahaaaaaaaaa

 3. Jammer dat Ruggenaath niet ook Stella van Rijn eruit gegooid heeft, zoals Stanley Betrian dat ooit gedaan heeft. Die man had wel ballen.

  Maar blijkbaar mag je van de PAR wel mafiameid zijn.

 4. @mossel schrijft: “sorrie hoor!, maar die Stela van Rijn moet toch echt een kut hebben, die sterker is dan tien paarden, zou mijn vader gezegt hebben, nu zeg ik het ook,oeps”

  Los van het feit dat u zich ernstig vergist in Stella van Rijn,
  wil ik u toch waarschuwen (zo’n kwade bent u niet) voor de heer Carlos Brown en zijn vrienden die “hier in amerika” die druk aan het bellen zijn over uw straattaal. Vulva, gleuf, vagina of flamoes is veiliger dan kut.

 5. Drechi pa bosnan Tur

  Keta,
  Jij hebt “verstand van zakken”……. 🙂 🙂 Lees zelf maar wat je geschreven hebt…. 🙂 🙂 🙂

 6. Ik denk dat die hond jij zal pakken bij jouw ballen, hahahaa je weet toch dat karma is bitch die heeft geen THT datum hahahaaaaaaaaaaaaa.

 7. Drechi pa bosnan Tur

  Enriqueta,

  Zie je nou wat ik bedoel?
  Jullie rekenen julliezelf WEER een belangrijkheid toe die jullie niet hebben!!!
  We HOEVEN jullie echt niet in tag team aan te pakken….. Nergens voor nodig!
  Maar jij komt duidelijk aandacht te kort, he? Ik zal eens aan Max mijn hond vragen of hij jou alleen misschien even wil aanpakken.
  Ik heb er geen behoefte aan, en geloof me: de rest ook niet.

 8. Niet zo schrijven, trollen als Drechi pa pe, Eric Lapdance, LaStiwz, Peter P, zullen je in tag team aanpakken.

 9. Als ik dom ben waarom worden jullie zo boos op mij? Hahahaaaaaaaaaaaaaa, jullie krijgen betaald om iedereen die op deze forum in tag team te beledigen, hahahaaaaaaaaa.

  Jullie zijn geen puur YdK, jullie moeten zich schammen.

 10. Drechi pa bosnan Tur

  @Lastiwz,
  Volgens mij draag jij geen bril… Je hebt het ook niet nodig, want je hebt het weer perfekt gezien!!!!!!!!
  Maar deze gasten zouden in ieder geval hun rijbewijs moeten inleveren, want ze zouden een waar gevaar in het verkeer vormen met hun slecht zicht en kijk op zaken.
  Die Enriqueta is noch kippig noch verziend. Hij zou een aankomende trein op 2 meter nog niet zien aankomen.
  En Bram is de Conucteur. Hij stuurt op de tast!!!! 🙂 🙂
  En Sander: NEEN! Ook jij bent nog niet van ons af. Ik zal jullie nog jaren met de neus op de feiten blijven drukken.

 11. @Enri: laten we nu voor eens en altijd vaststellen dat je zelden te betrappen bent op enig verstand van zaken.

  Een andere mening hebben is bij mij absoluut geen probleem (bij jouw blijkbaar wel). Waar ik wel een probleem mee heb is dom en achterlijk geroeptoeter zonder inhoud, met name door self proclaimed wise guys.

  Volgens mij ben jij (een van) degene die in nagenoeg elke post “Schotte vazal” “Schotte trol” “gay” “poep” en weet ik wat roept. Dit, gecombineerd , met je onwaarheden, verzinsels, onjuist copy/pasten, loze berichten, achterlijke lachjes, aantoonbaar misplaatste hoogmoedswaanzin, klaarblijkelijke onkunde en domheid, heeft mij doen besluiten hier op te blijven reageren.

 12. Abraham Mossel

  Leef je nog?

 13. Abraham Mossel

  Leer je not!?

 14. Ik hoop het, deze gefrustreerde ???? brengt onnodig onrust en spanning op deze forum. Volgens mij heeft hij andere aliassen.

 15. @Drechi pa bo gay, Nee hoor jij bent een onrustzaaier en zoals iedereen als jij wil je anderen die wel verstand van zakken hebben buitenspel zetten. Daarom noemt je mij elke keer in jouw reactie.

  Als iemand mij naam geeft dan noem ik ze zo terug en omdat ze zo zijn reageren ze zo geïrriteerd zoals jij, hahahaaaaaaaaaaaaaaa.

  Jullie willen iedereen die niet eens met jullie zijn de mond snoeren. zoals jullie met H. Wiels had gedaan.

  Ik heb geen politieke kleur of politiek gebonden maar ik sta zeker niet achter maffioso’s en criminelen zoals jij en jouw maatjes.

  Ik generaliseert niet zoals jij maar als Gregory Elias onze staatskas wil plunderen en ons aan de maffia wil overdragen dan zal ik wel wat over zeggen ja.

 16. is dit een afscheidsbrief?

 17. Drechi pa bosnan tur

  @ Allemaal, maar toch in het bijzonder ons aller Enriqueta,
  Ik moet hier mee ophouden!
  Dit dagelijkse, tegen beter weten in, maar toch bewust kijken naar wat voor “interessante” zaken er weer besproken worden op KKC door jullie.
  Ik denk dat ik er aan verslaafd ben geraakt. Hoezo?

  Ik heb mijn dagelijkse portie uitermate DOMME en heel vaak totaal niet ter zake doende reakties van Enriqueta, Bram, Miep, Henk, Pukkie, Maurice, Sander S, enfin, jullie weten best wie jullie zijn, NODIG!!!! Ik kan niet meer zonder!!!!!!!!
  Als ik bij mezelf denk: ” O Goh, dit slaat alles qua zeer laag niveau en vaak genoeg een anticlimax”, laten jullie mij toch weer wonder boven wonder verse poepjes/staaltjes van onwetendheid, domheid, valsheid, en onkunde of ruiken, of zien.
  En maar lachen Enriqueta, he? En maar herhalen. En maar uitmaken voor Gay. En vrouwen maar in de grond trappen. En jezelf een zeer hoog IQ aanmeten. En maar YDK’s afvallen. (Het verbaast mij eigenlijk dat je Gregory Elias nog niet de grond in hebt geboord. Komt vast nog.)

  Ik zou zeggen , “Ga jullie gang mensen. Als je maar plezier hebt” 🙂 🙂 🙂

 18. van Rijn had al lang eruit getrapt moeten worden. Pyongyang wordt het bij AZ genoemd. Duidelijk slaand op Albertina en domme van Rijn – oud koffiejuffrouw – toch??

 19. Abraham Mossel

  sorrie hoor!, maar die Stela van Rijn moet toch echt een kut hebben, die sterker is dan tien paarden, zou mijn vader gezegt hebben, nu zeg ik het ook,oeps?

 20. Stella van Rijn? O ja die.

 21. Wulps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *