PBC | VBC beschuldigt Schotte bij rel om OB

VBC beschuldigt Schotte bij rel om OB

VBC beschuldigt Schotte bij rel om OB

WILLEMSTAD – De Vereniging Bedrijfsleven Curaçao, VBC, beschuldigt Gerrit Schotte van het bij voorbaat torpederen van de OB-herziening. Dat is de belasting op spullen die je koopt.

Gisteren lekte de voormalig MFK-premier documenten over die plannen naar de media. Plannen die nog niet vast staan, zegt het VBC. Het bedrijfsleven hoopt dat de overheid doorgaat met de belastinghervormingen, waarbij pas OB wordt geheven als de klant iets koopt of afneemt, en niet bij elke doorverkoop, zoals dat nu het geval is.

Bron: persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | VBC beschuldigt Schotte bij rel om OB

  1. Abraham Mossel

    Zou Gerrit de Raaf een soort of sjancer/gunuro vroeger hebben op ge lopen bij de meisjes van de wereld!, hij LEKT mij te veel uit de pijp.

  2. Lekken van plannen. Het volk moet gaan begrijpen dat genoemde mannetje niet integer is. Hiermee probeer hij een bepaalde groep te beïnvloeden. Soort zoekt soort voor steun.

  3. maar Schotte met zijn 3 jaarMulo of zo kan niet zo goed rekenen en snapt het daarom allemaal niet zo goed. Hij snapt ook niet dat we nog steeds moeten betalen voor alle gelden die in zijn regerrperiode gejat en verdwenen zijn.

  4. Laat het maar aan Gerrit over om hier partijpolitiek mee te gaan bedrijven; Het leven wordt ondragelijk duur, behalve……..als u op Schotte stemt. Alsjeblieft Gerrit, ik heb de kreet alvast voor je verzonnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *