PBC | UTS waarschuwt Sehos voor afsluiten

Sehos ontvangt aanmaning van UTS

UTS gaat het Sehos afsluiten. Althans, als de telefoonrekening niet snel alsnog wordt betaald. Dat zegt de telecomprovider in een persbericht. Het ziekenhuis krijgt van UTS de tijd om het publiek hierover te informeren.

Voor een aantal noodlijnen zal een uitzondering worden gemaakt. Het Sehos zit in zwaar financieel weer. Ook de levering van medicijnen en medisch materiaal komt soms in gedrang door het ontbreken van cash.

Bron: Persbureau Curacao

9 Reacties op “PBC | UTS waarschuwt Sehos voor afsluiten

 1. nou AB dat is een goeie! 🙂
  ik heb al mijn UTS lijnen gestopt , ook alle mobiele contracten bij UTS plus
  het internet via UTS behalve 1 hoofdnummer van kantoor
  ik was me blauw aan het betalen! daarbij komt dat de post dan bezorgt wordt 1 keer in de week en wij vaak de aanmaning kregen nadat ze hadden afgesloten
  betalen via internet kon ook niet meer
  want alle lijnen werden direct geblokkeerd ook internet en fax

  dus mijn oplossing is geworden
  1)1 hoofdlijn van UTS zodat mijn klanten me nog op ons oude nummer kunnen bereiken
  2)alle mobiele telefoons prepaid
  3)voor het buitenland bellen SKYPE CREDIT
  4) internet FLOW

  scheelt nu bakken met geld

 2. caribbeancynic

  Je kunt er wel van alles achterzoeken (Curaçao tenslotte) maar misschien is de zaak wel heel simpel: niet betalen betekent afsluiten. Gebeurt in de hele wereld.

 3. ericlapas

  Nee was een schriftelijke studie bij LOI.

 4. Eric Lapdance had zeker op Hoge School In Holland gestudeerd, daar krijgen studenten hun diploma’s cadeau om de slagingspercentage hoog te houden. Zo krijgt In Holland een goede naam en meer subsidie van de Overheid.

 5. @ ericlapas schreef; “ik heb in Nederland gestudeerd, óf de opleiding in Amerika is waardeloos, óf deze man is corrupt tot op het bot.”

  Is een opleiding volgen in Amerika nou echt van mindere kwaliteit dan studeren in Nederland? Je zegt het niet met zoveel woorden, maar ik proef toch wel de suggestie dat een studie volgen in Nederland altijd het beste is wat er bestaat. Ik reageer alleen maar omdat ik het wel vaker hoor op Curaçao.
  Ik ken de oorsprong van dat gerucht niet. Misschien dat er iemand is die mij kan wijsmaken maar nóg beter, mij weet te overtuigen waarom studeren in Nederland zoveel beter is dan in Amerika, of in welk ander land dan ook in de westerse wereld. Natuurlijk zijn er universiteiten die gespecialiseerd zijn in bepaalde studies, maar daar heb ik het niet over.

  Op Curaçao merk ik dat in bepaalde kringen een soort van minachting bestaat voor studies die in Amerika en/of de regio zijn gevolgd, geen minachting voor de persoon, maar eerder onderschatting van zijn gedane studie in Amerika of elders.. Ieder jaar kan iedereen de top 100 lijst inzien met de beste universiteiten ter wereld, voor zover ik weet is er nog geen Nederlandse universiteit verder gekomen dan de vijftigste plaats. Heb trouwens ergens gelezen dat er onder studenten in Nederland steeds meer interesse bestaat om in Amerika en elders te studeren

  Daarmee is natuurlijk nog niet gezegd dat Nederlandse universiteiten zoveel minder zijn dan de Amerikaanse, Canadese, Duitse en Engelse…
  Integendeel, Nederlandse universiteiten zijn, zeker de Technische universiteiten, ook top! Zij lopen niet zelden voor op de technologische ontwikkelingen. Internationaal staan ze dan ook in hoog aanzien, (name Delft) ja, dat ook nog.

  Dus het gaat mij er niet om Nederlandse universiteiten te diskwalificeren, vraag me alleen af vanwaar de onderschatting van in Amerika of elders gevolgde studies(?).

  @ericlapas, je hebt en passant vermeldt dat je gestudeerd hebt, en wel in Nederland!! Weet niet of ik je moet feliciteren of niet.. 😆
  Ik heb overigens nooit gestudeerd, niet omdat het niet kon, maar ik bedoel eigenlijk dat de studie die ik nog steeds volg een levenslange studie is (en bovendien de beste 🙂 ). 😆

  O jee, voor ik het vergeet… ik ken die gast op de foto niet hoor, dus er is geen sprake van dat ik z’n vriendje ben of hem verdedig e.d., dit soort types vallen buiten mijn interessesfeer.

 6. ericlapas

  Deze klojo heeft natuurlijk tot na de verkiezingen gewacht met deze mededeling. De vraag is who shut this klojo down? Dankzij Camelia Romer die deze man een vaste aanstelling heeft gegeven mag hij met zijn louche deals zijn zaken blijven vullen. Deze man heeft een master titel in de States gehaald, ik heb in Nederland gestudeerd of de opleiding in Amerika is waardeloos of deze man is corrupt tot op de bot.

 7. De Girobank mafia zit in de raad van Toezicht van het Sehos,

  Eric Garcia is er inmiddels weg, maar zijn medefraudeur Stephen Capella en de kontenlikster Linda Douglas zitten er nog steeds.

  Denk dat UTS niet betaald kan worden omdat zij zichzelf goed betalen.

 8. AB.NORMAAL

  Dat heet boter op je hoofd, ik ben ondernemer en ze betalen zelf ook nooit op tijd. Nog steeds rekeningen open staan. Volgens hun leverings voorwaarden zal UTS betalen 30 dagen na indienen factuur. Nou ik kan jullie vertellen dat ze nooit op tijd zijn, mijn factuur is nu al 51 dagen oud en is dus nog steeds niet betaald. Best wel heel hypocriet, want als ik een week te laat ben met mijn internet rekening wordt ik direct afgesloten. Ik denk dat ik maar stop met zaken te doen met UTS! Als er nog meer ondernemers zijn met gelijke ervaring laat het hier als reactie weten dan zien de mensen eens hoe fijnste is om te werken met overheids bedrijven die erg eenzijdig zijn in de richting die hun het beste past.

 9. Lionfish

  Haha, doorzichtige zet van Schotte zijn zetbaasje. Tijd voor bijltjesdag !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *