PBC | Usona: taak van Ronald McDonald huis wel gepland

Volgens Whiteman staat de naam voor fastfood en is daarom niet welkom in HNO | Persbureau Curacao

Volgens premier Whiteman staat de naam Ronald McDonald voor fastfood en is daarom niet welkom in nieuwe ziekenhuis HNO | Foto Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Er is wel degelijk een voorziening gemaakt voor de functionaliteit van het Ronald McDonald huis in het nieuwe ziekenhuis. Dat zegt USONA-woordvoerder Jacgues Heijde.

Maar er is volgens hem nog geen besluit genomen wie dat dan zou moeten invullen. Daarover moet de minister van Gezondheid nog beslissen.

Er is overigens maar één stichting op Curaçao die opvang van ouders en zieke kinderen bij een ziekenhuis verzorgt en dat is de stichting die dat nu ook al doet, Ronald Mc Donald. Volgens premier Ben Whiteman staat die naam voor fastfood en is daarom niet welkom in het nieuwe ziekenhuis.

Bron: Persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | Usona: taak van Ronald McDonald huis wel gepland

 1. Volgens de @PBC:
  ” … Volgens premier Ben Whiteman staat die naam voor fastfood en is daarom niet welkom in het nieuwe ziekenhuis.”

  Wie zei dat? De burgermascot?

  Nou, dan maar “Yambo Family Room”. De quarter pounder was toch al van plan geweest onze lokale lekkernij in poedervorm te exporteren. Of “Trigger Happy Dioxide Family Room”, omdat die ook al gek is op dioxine smakende puercos en nergens naartoe gaat zonder zijn goed gewapende reuzen. Helaas zal er heel wat vriendjes benoemd moeten worden om deze stichting op te bouwen en heel wat leden die de centjes bij elkaar zullen moeten graaien voor dit soort humanitaire projekten, natuurlijk. Gewoon Den Haag en SSC bellen voor hoe het moet.

 2. De MP van Tikitikiland.
  Gevolmachtigd minister corrupt als de neten, Isla was studiefinanciering en Ronald McDonald is een hamburger.
  Komt wel goed hoor.

 3. Geen vorm maar inhoud

  Als je de naam Ronald Mc Donald alleen maar associeert met fastfood dan weet ik wel waar diegene zijn tijd heeft besteed. Een beetje wereldvreemd ben je dan wel op het gebied van de gezondheidszorg.

 4. Mensen, mensen, wat een zieke dictators op dit eiland, als ze denken(eigenlijk compleet het verkeerde woord, want dat kunnen ze nu net niet) macht te hebben, pfff. Trouwens over overgewicht gesproken, meneer den dokter. Ooit zelf eens in de spiegel gekeken? En nee, het is geen lachspiegel, het is echt waar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *