PBC | Uitspraak Wiels vs Ombudsman volgende week vrijdag

Uitspraak Wiels vs Ombudsman volgende week vrijdag

Uitspraak Wiels vs Ombudsman volgende week vrijdag

WILLEMSTAD – Het gerecht doet volgende week vrijdag uitspraak in het kort geding van Marvelyne Wiels tegen de Ombudsman. Vier uur hadden partijen nodig om hun zaak voor de rechter te bepleiten.

Wiels wil publicatie van het rapport over de handel en wandel van de gevolmachtigde minister voorkomen. Het onderzoek zou slecht uitgevoerd zijn. Of het geding tot een uitspraak komt valt nog te bezien.

De rechter wees de eisende partij op het feit dat de Ombudsman geen rechtspersoon is en de zaak dus alleen tegen het Land gevoerd kan worden.

Bron: Persbureau Curacao
Dossier: Marvelyne Wiels – Gevolmachtigde Minister van Curaçao

6 Reacties op “PBC | Uitspraak Wiels vs Ombudsman volgende week vrijdag

 1. Naar verluid worden er in de lunchpauzes bij het Curacaohuis door personeel massaal drank en vuurwerk binnengesleept.

  Voor een knalparty op de dag die nu aanstaande is dat Fraudelyne haar boeltje pakt en vertrekt.

 2. Laten we haar een leuk afscheidscadeau geven, na alle afkoopsommen voor mensen die ze het Curacaohuis heeft uitgewerkt kan dat er ook nog wel af.

  Maar wat moet je haar geven? Een nieuwe keuken en vazen heeft ze al, vakanties naar Curacao maakt ze al iedere maand…

 3. Heeft dat arme mens geen recht op wachtgeld ?

 4. ach met die vergoeding voor haar huis heeft ze toch mooi de hypotheek af gelost

 5. Arme FraudelyneWiels, door al negatieve kritiek die over haar is uitgestort (van CV fraude via nepotisme tot diefstal) is ze een paria geworden die na het Curacaohuis nergens meer aan de bak kan. En haar kinderen waarschijnlijk ook niet.

  Begrijpelijk dus dat ze alles eraan doet om haar verblijf in het Curacaohuis zo lang mogelijk te rekken en een zo hoog mogelijke afkoopsom te bedingen, nog hoger dan de afkoopsommen die ze de ons heeft laten betalen voor de afvloeing van personeel dat haar niet welgezind was.

  Arme Fraudelyne, die dadelijk alleen nog aan de bak kan als verkoopster van vis op de markt. Waar niet eens een Asjes haar de hand boven het hoofd houdt.

 6. Gewoon de kosten van het proces door haar persoonlijk laten betalen.
  De ombudsman is er om misstanden aan de kaak te stellen.
  Zodra een instantie gemeenschapsgeld verkwist, dient er een onderzoek te worden ingesteld. Dat is een autonome beslissing van de Ombudsman. En daar gaat mw. Wiels niet over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *