PBC | Tweede persvoorlichter weg onder Wiels

Tweede persvoorlichter weg onder Wiels | Foto Persbureau Curacao

Tweede persvoorlichter weg onder Marvelyne Wiels | Foto Persbureau Curacao

DEN HAAG – Persvoorlichter Jassir de Windt is weg bij het Curaçaohuis. Gisteren werd bekend dat hij zijn ontslag heeft genomen. Reden is het gedrag van Marvelyne Wiels.

Die zou De Windt in het bijzijn van anderen regelmatig uitschelden en kleineren. De Windt is de tweede persvoorlichter in 2 jaar tijd. Eerder zette Wiels, persvoorlichter Marije Berkhouwer opzij.

Sinds Wiels de scepter zwaait in Den Haag, is een groot aantal ouwe getrouwen op non-actief gezet of weggestuurd.

Bron: Persbureau Curacao
Dossier: Marvelyne Wiels – Gevolmachtigde Minister van Curaçao

25 Reacties op “PBC | Tweede persvoorlichter weg onder Wiels

 1. stanley Held

  Ach, Ed. Boeit mij niet. Als u maar weet wat deze Held opsokken allemaal heeft gedaan en meegemaakt. Kennelijk hoort u bij de personen die van haat en aanzetten van personen op een negatieve manier. Blijkbaar siert het jouw.

 2. Als je Stanley Held ” googelt” krijg je niets.
  Een no name dus.
  En als je volgens Google niet bestaat ja dan….

 3. Hypocriete Ed, jullie schrijven allemaal heel laf onder een schuilnaam. Sterker, jullie gebruiken verschillende aliassen. Stanley Held naar mijn mening juist niet.
  Ik vind het sneu voor Stanley Held, fatsoenlijk mens dat hij is hoort hij eigenlijk niet op deze haatsite vol laf gespuis te posten.

 4. Held op sokken is iemand die te pas en onpas anderen valseijk beschuldigt van alles en nog wat zonder enige argumentatie en bewijs. Maar zelf wel op de achterste poten staan als publieke figuren op dit forum worden aangevallen. Daarnaast reageert hij nooit inhoudelijk op de discussie, maar moet zijn gelijk halen door de andere reageerder af te branden. En daar moet je respect voor hebben ? Dacht het niet.

 5. Bent u niet degene die te pas en te onpas mevr Lips erbij haalt?

 6. Wat meer respect voor de heer Held, ik lees zijn commentaar graag.

  De man heeft zeker zinvolle bijdragen geleverd en heeft het beste voor met Curacao, al is zijn optimisme wel erg naief.

 7. Medereageerders, ik zou me om S.Held niet druk maken. Zonde van de tijd/energy.

 8. stanley Held | 30 mei 2015 at 00:13 | Beantwoorden ”
  ….” Als je mijn verhaal leest, gebruik ik de woorden kennelijk en vermoedelijk en dat is zo. Zal nooit persoonlijk iemand zonder enig bewijs aanvallen…..”

  Heer held, kennelijk en vermoedelijk bent u een grote %#$ en %^&#, maar ik val u niet aan zonder enig bewijs.

 9. @Ed
  Ik wist het al, zeker gezien zijn reageer-trant en tijden.
  Willemse is opgestaan……:) Halleluja.

 10. Held op sokken schrijft onder een schuilnaam, wist je dat nog niet ?

 11. Leer eens een keer fatsoenlijk Nederlands schrijven. Hier is geen touw aan vast te knopen. Dus ja vertaal het stukje eens, zodat iedereen het kan begrijpen.

 12. Fraudelyne Wiels is inderdaad een ordinair viswijf, rechtstreeks uit de mondi getrokken.

  Ik was blij dat de laffe Schotte marionet Sheldry ‘hand onder de kin’ Osepa vertrok, maar deze dief is nog veel erger.

 13. Dat is juist de kunst mijnheer je verhaal kort en krachtig te houden zodat de lezer het kan begrijpen. Een broodje nix verhaal vol met fouten is een grote irritatie voor velen.

 14. stanley Held

  Beste billy, ik heb mijn sporen verdiend, dus ik mag. Lees goed wat ik schrijf. Neem een pauze en denk goed na, mijn verhalen zijn reacties die u, klaarblijk niet wil horen. Het feit dat u antwoordt geeft, bent u het uit hetzelfde hout gesneden, blijkbaar heeft u korte schrijven nodig om een verhaal te begrijpen. Ben bereid in hele korte verhalen in het vervolg aan u over te brengen. Bent u ook een familielid die boos is? Blijkbaar wel? Of heeft u mij niet goed begrepen. Kan het in korte zinnen naar u sturen. Wees blij .dat ik reageer. Ik, lever echt een bijdrage om ons eilandje tot de normaal politiek te brengen. Of moet ik dit ook kort vertalen? Zeg het maar? Heb het vermoeden dat de pot ketel verwijderd. En als het flauwekul is moet u mij het tegendeel bewijzen. U, leest u vindt het. Wil graag het heel kort voor jouw beantwoorden. Of reageer niet. Denkt u dat dit zomaar een verhaal is? Of hoort u thuis bij de groep. Verbaast mij niet. Lees voor jij kraamt. Heb de vermieden dat jij niet een weet waar het over gaat. Raaskal.

 15. Mijn hemel mijnheer Held wat u allemaal schrijft raakt echt kant nog wal. Ik heb het “vermoeden” dat u mijnheer Willemse uit Belgie bent die jarenlang onzin op versgeperst uitperste tot ze hem uiteindelijk hebben geblocked. Zelfde trant zelfde ellenlange flauwekul. Als je naar de tijdspanne kijkt van uw stukken “kijkt” het of u een nachtmens bent. Vreselijk gewoon.

 16. stanley Held

  Ogefundeerde bagger,heer LaStiwz is wat u uit kraamt. Blijkbaar heeft u de heer de Wind elders gelezen. Ik proef dat u, met plezier uw verhaal heeft geschreven. De feiten liggen er. Toch gebruik ik het woordje kennelijk etc..Ik proef dat u BIJKLBAAR, bij die kamp behoort. Lekker rechtvaardig zijn. Bent u ook kennelijk ook een graaier, die bij de familie hoort? Als dat zo is vermoed ik dat dit in kort termijn voorbij is.

 17. stanley Held

  Als je mijn verhaal leest, gebruik ik de woorden kennelijk en vermoedelijk en dat is zo. Zal nooit persoonlijk iemand zonder enig bewijs aanvallen. Anders gebruik ik kennelijk of vermoedelijk. Bij mevrouw Lips wordt zij direct aangevallen, zonder deze woorden te gebruiken. Als ik iemand als verdachte aanmerkt? Komt er altijd het woordje kennelijk, blijkbaar of vermoedelijk, tenzij ik er zeker van ben. Als begin met ik, vermoed, begrijp dat ik niet zo maar vingers brand. Miijn stelling over mevrouw Lips blijft. Wat ik lees over het Curaçao huis weet een ieder. Een ieder die daar heeft gewerkt heeft een verhaal. Ik heb over de afgelopen nooit zulke nieuws over dit huis gehoord. Misschien is de tijd veranderd. Vandaar dat ik het vermoeden, kennelijk en blijkbaar gebruik. Totdat het tegendeel wordt bewezen. Kennelijk heb ik jouw op jouw ziel getrapt heb er vrede mee. Juist dit is het recht op vrij meningsuiting. Zodra het strafrechtelijk wordt doe ik zo aangifte.

 18. Volgens de Windt zelf is de reden dat hij op uitzendbasis in dienst is en dat zijn contract in juni verloopt. Hij zegt zelf, dat hij er voor gekozen heeft dit contract niet te verlengen aangezien hij zich op andere projecten wil richten.

  @Held: je zit tegen eenieder te roepen dat ze niet dit en niet dat moeten fantaseren, mevr. Lips niet moeten lastig vallen, etceteblabla, maar lees je eigen stukje even terug en zie wat je zelf allemaal bij elkaar hebt gefantaseerd en ongefundeerde bagger zit uit te strooien.

 19. stanley Held

  Ik zat toch een beetje mee. Ik vermoed dat de minister de heer de Wind afgekocht heeft., zodat wij geen smeuïge verhalen kunnen horen. Als ik, hebben wij bakken met geld verslonden aan deze werknemers. Zij had het te besteedde geld bij de IKEA vazen kunnen kopen. Ze had hiermee de Emmabrug van punt tot einde kinnen versieren. Niemand vetrekt zomaar. Je stelt jezelf financieel zeker. Zal mij niet verbazen dat er voor de zoveelste maal een deal met een werknemer van het Curaçao huis is gesloten. Met gemeenschap geld wordt er letterlijk en figuurlijk gesmeten. Schamteloos.

 20. stanley Held

  Ooi heb ik geschreven dat ene zijn is de ander zijn brood? Een persoon komt te overlijden en zuslief neemt zijn plaats in, let wel zonder enige politieke ervaring. Wat er achter de schemen in die is gebeurd heb mijn vraagtekens bij en ik echt nog veel vragen. Als ik naar de gevolmachtigde ministers kijk over pak weg de laatste 40 jaar, waren het over het algemeen personen met onberispelijk gedrag. Wat hier zie en hoor slaat alles. Het is een schande dat de goede naam van het Curaçao huis in een termijn ten grabbel wordt gegooiď. Dat de heer de Wind bijna depressief veel zegt over de instelling en opstelling van de Minister is een schande voir haar. Dat de partijen op Curaçao dit zomaar laten gaan vind ik raar. Volgens mij gokken deze partijen dat ze na de verkiezingen niet meer terugkomen. Dus is het is nu de tijd van graaien tot aan de verkiezingen. Ze denken en weten dat ze toch niet terugkomen. Het slachtoffer is de samenleving. Wat een schande.

 21. Ze weten vast teveel van elkaar, dus moet je je eigen-belangen wel beschermen.

 22. MAG WAT KOSTEN,

 23. Hans Verschalk

  Respect voor Yasser. Laat hem nu maar eens een boekje open doen over deze heks, die Curacao internationaal ten schande maakt met haar benoemingen van vriendjes en familie, belastinggeldverkwisting en fraudes.

  Wanneer duikt de pers eens in haar rampzalige verleden bij ABN AMRO waar de datum van het vertrek van Fraudelyne jaarlijks nog groots gevierd wordt?

  Pueblo Solberano maakt zich volkomen belachelijk door dit ordinaire viswijf nog steeds de hand boven het hoofd te houden. En de laffe coalitiepartijen, met angsthaas Rosaria van Pais voorop, kijkt ook de andere kant op.

  Ik kan niet wachten tot ik kan stemmen op de lijst Leeflang.

 24. Zo lang de MP links blijft kijken zal het doorgaan.
  De vraag is ,waarom tolereert de MP dit? Belangen?

 25. Hoe lang mag deze “dame” haar terreur nog uitvoeren? Het moet eenieder zo langzamerhand toch wel duidelijk zijn dat zij er een ongezonde manier van leiderschap op na houdt, en dan heb ik het nog niet eens over de rest van toch wel opvallende andere zaken waarmee zij presteert om vanaf dag één continue negatief in het nieuws te zijn geweest. Een hele prestatie, maar of Curaçao daar nu mee gediend is ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *