PBC | Tweede dode in het verkeer

Tweede dode in het verkeer | Foto: Extrá

Tweede dode in het verkeer | Foto: Extrá

WILLEMSTAD – Het verkeer heeft opnieuw een dodelijk slachtoffer geëist. De 37-jarige Axel Goarrieno is op 29 januari rond 20.45 uur aangereden door een personenwagen.

Dat gebeurde op de kruising van de Cascoraweg en de Flamingoweg. Een bestuurder van een personenauto zag Axel over het hoofd toen ze links af wilde slaan.

Axel kwam uit tegenovergestelde richting op zijn fiets. Daarop was een hulpmotortje gemonteerd. Het slahctoffer is met ernstig hoofdletsel naar het Sehos vervoerd, waar hij gistermiddag is overleden.

Axel is het tweede dodelijke verkeersslachtoffer dit jaar. Vorig jaar vielen er 23 doden in het verkeer.

Bron: Persbureau Curacao

2 Reacties op “PBC | Tweede dode in het verkeer

  1. Wij kwamen rond die tijd gisteravond bij veeris ook 2 fietsers jonge jongens zonder licht voor ons tegen, die we maar net konden ontwijken . Scholen leg de jeugd het gevaar van zonder licht rijden uit, de chaufeur wordt z’n leven lang vervolgd voor die domheid. Verlichting van auto’s laat ook te wensen over en als je dan verblind word zie je die fietser absoluut niet.

  2. Met de belabberde verkeersmentaliteit van de Yu Korsow (die volledig onbestraft blijft door ons aartsluie politiekorps) is fietsen in het verkeer Russische Roulette.

    En de daders gaan altijd vrijuit, dankzij slappe rechters als Irma Lips die de de drievoudig doodrijder Nelson dos Santos (die met idiote snelheid en zonder rijbewijs 3 wandelaars meters door de lucht deed vliegen). Ook doodrijder Gerrit Schotte wist aan vervolging te ontkomen dankzij zijn corrupte schoonvader Richard Salas, destijds – hoe verzin je het! – minister van justitie,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *