PBC | Testratio blijft onder de 10 procent

Persbureau Curacao

Er is één patiënt opgenomen vandaag. Daarmee komt het totaal aantal coronapatiënten in het CMC op achttien, van wie zeven op de Intensive Care liggen.

Curaçao kent maandag 27 nieuwe besmettingen van Corona. Van geen van hen is duidelijk hoe zij de besmetting hebben opgelopen.

Het totaal aantal testen dat vandaag is uitgevoerd bedraagt 282. De testratio blijft daarmee opnieuw onder de 10 procent, 9,5 om precies te zijn

Er is één patiënt opgenomen vandaag. Daarmee komt het totaal aantal coronapatiënten in het CMC op achttien, van wie zeven op de Intensive Care liggen.

Bron: Persbureau Curacao

5 Reacties op “PBC | Testratio blijft onder de 10 procent

 1. @Aelbrecht yvan QUOTE” Is normaal als je niemand test is er geen covid 19.

  Zeg Aelbr y, onder welke Amersfoortse kei heb jij al die tijd gezeten?

  Tot nu toe zijn er in Curacao ongeveer 32.000 mensen getest! Niet slecht voor een eiland met 165.000 inwoners en beperkte financiële middelen.

  Maar ja, we weten allen dat “de beste stuurlui aan wal staan”.
  Ik zou zeggen slaap lekker verder en als je uit je winterslaap bent ontwaakt mag je nog een keertje iets op de KK schrijven, maar a.u.b. geen KAKA!

 2. Aelbrecht yvan

  Is normaal als je niemand test is er geen covid 19.En is alles groen laat de toeristen maar komen.En dan kunnen jullie volop feesten.En achteraf de rekening naar de makamba in Nederland sturen om te helpen.Echte kwakzalvers zijn het daar met hun vette buiken aan de top.

 3. @De Rechtsstaat

  William heeft op dit forum als meerdere keren laten blijken dat LOGICA niet aan hem is besteed. Dat schrijft ook zelf “De logica blijft mij ontgaan”. Goed geformuleerd.

  Zoals LIONFISCH op 17 december schreef zijn bepaalde dingen moeilijk te begrijpen voor ééncelligen. Inderdaad, hij heeft gelijk

 4. De Rechtsstaat

  De logica is dat Palito Gerstenbluth het gewoon goed doet en wij te dom zijn om het e.e.a. te begrijpen.

  Het gaat u goed Palito.

  Helaas heeft de desbetreffende palito maar twee kanten, één voor de mond, één voor de neus en helaas de passende derde – voor u PG – niet.

 5. Logisch als je weinig test.
  De logica blijft mij ontgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *