PBC | Succes Airberlin op Curaçaoroute overschaduwd

Samenwerking Corendon en Airberlin

Succes Airberlin op Curaçaoroute overschaduwd door stoelgarantie-zaak

WILLEMSTAD – Airberlin vervoerde afgelopen dinsdag zijn 50 duizendste passagier naar Curaçao. 40 procent van deze passagiers zijn Duitse toeristen.

Het succes van de verbinding met Düsseldorf wordt overschaduwd door het bericht dat bestuursleden van de CTB, de Curaçaose Toeristen Board gratis tickets kregen van de maatschappij.

Mogelijk is dat van invloed geweest op het besluit om een tweede wekelijkse vlucht van Airberlin binnen te halen.

De stoelgarantie die daarvoor is afgegeven kan Curaçao veel geld kosten. Economieminister Stanley Palm wil dat overheidsaccountant SOAB dit gaat onderzoeken.

Bron: Persbureau Curacao

4 Reacties op “PBC | Succes Airberlin op Curaçaoroute overschaduwd

  1. JM Eustatia

    Ik heb nog nooit met AIR BERLIN gevlogen, maar zou als dat wel het geval was niet tot de 60% drugskoeriers willen worden gerekend. Het is een feit dat er onder die 60% een onbekend aantal drugssmokkelaars zitten, maar behalve niet drugssmokkelende Caribische Nederlanders ( het meerendeel ) ook een bescheiden aantal personen afkomstig uit andere delen van Europa.
    Svp enige redelijkheid en objectiviteit betrachten heer Mossel

  2. Abraham Mossel

    40% Duitsers en 60 % drugs koeriers. En niet te vergeten de 15% provicie die maandelijks ( 3 honderd duizend per jaar ) via de achterdeur van Air-Berlin door de Curaçaose belastingbetaler aan sjeik Hakim word betaald.

  3. Ze leren het niet af!!

  4. 40 % Duitsers zijn toch veel euro die hier worden uitgegeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *