PBC | Stoplichten krijgen Ledverlichting

Stoplichten krijgen Ledverlichting

Stoplichten krijgen Ledverlichting

WILLEMSTAD – Volgende week, vanaf maandag werken de stoplichten op de kruising Schottegatweg-Noord/Winston Churchillweg niet. Dan worden de lampen van de installatie vervangen.

In plaats van halogeen- komen er ledlampen. Tot aan 16 mei wordt er iedere week één kruispunt onder handen genomen. De laatste is het kruispunt met de Aztekenweg aan de beurt, net voorbij Mangusa.

Ledlampen zijn goedkoper dan de huidige halogeenlampen en verbruiken ook minder stroom. Reden om op het hele eiland uiteindelijk Ledlampen te plaatsen.

Bron: Persbureau Curacao

7 Reacties op “PBC | Stoplichten krijgen Ledverlichting

 1. Hij heeft veel airports bezocht maar zat alleen in de vipruimte

 2. Ben vergeten erbij te vertellen dat Charlie regeren als bolo (taart) delen beschouwd. Vandaar zijn bijnaam Charlie ”bolo…”

 3. Weet je dan niet dat deze mensen o.a. Godett regeren djòdjò noemen?
  Godett zei letterlijk toen hij aan de macht kwam; dat net nu ZIJN tijd is om te ”djòdjò.”
  Anderen zoals Omara (die van ons belastinggeld leven) zeggen dat Curacaose mensen geen scholing hebben… Ik ken heel veel Curacaose mensen met een VWO/WO opleiding (dus hoger opgeleid dan Omayra) die expres buitengesloten worden.
  Geen wonder dat het nooit wat wordt. Omyra lijkt onze mensen minderwaardigheidscomplexen in te prenten. Wie weet heeft zij dat…

 4. Hij reisde de wereld rond om airports te bekijken natuurlijk !! 🙂

 5. Cooper is de hele wereld rondgereist (en niemand weet waarom).. Terwijl hij wat moest doen aan de airport! maarja prioriteiten he..

 6. Suzy werkt voor die extra zetel(s). Nu de stemmen nog.

 7. Uit de tijd dat de corrupte Cooper op peperdure ‘dienstreis’ naar China ging, om verkeerslichten te bekijken?

  Zelfs de onnozele Rudney Garmes (MFK, uiteraard), voormalig afwashulp bij de Cactusclub, was mee op die trip. En dat terwijl Garmes nog geen stoplicht van een lantaarnpaal kan onderscheiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *