PBC | Statenvergadering veroordeelde parlementariërs niet door

Davelaar, Moes en PS fractie kwamen niet opdagen

Davelaar, Moes en PS fractie kwamen niet opdagen | Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Met veel tamtam aangekondigd, maar uiteindelijk ging-ie niet door. De statenvergadering over veroordeelde parlementariërs. Er kwamen te weinig statenleden opdagen. Een nieuwe datum is niet geprikt.

Pueblo Soberano kwam niet opdagen, hoewel die partij wel haf gezegd, dat de veroordeling van Gerrit Schotte niet zonder gevolgen kon blijven. Ook Humprey Davelaar van de PNP en onafhankelijk lid Marilyn Moses waren er niet.

Met hun wegblijven kreeg de MFK in ieder geval zijn zin. Die hadden scherp geprotestereerd tegen het houden van een vergadering, omdat de zaak van hun leider Schotte nog onder de rechter is.

Bron: Persbureau Curacao

5 Reacties op “PBC | Statenvergadering veroordeelde parlementariërs niet door

 1. Jammer, Sonny, maar je hebt het grootste gelijk van de wereld !!! 🙂
  Wat een eikels !!

 2. “omdat de zaak van hun leider Schotte nog onder de rechter is”

  De wereld op zijn kop: de zaak is al bij de rechter geweest en Schotte is veroordeeld. Alleen al door het feit dat er “een schijn van corrupte” is, verliest een politicus zijn waardigheid. Een onwaardig lid van het parlement, dáár dienen zijn mede-statenleden zich over uit te spreken.

  Dát Schotte beroep aantekent, bewijst géén onschuld. Als alle criminelen het gedachtegoed gaan volgen van Schotte, kunnen ze lang onschuldig blijven. Een beroepsprocedure tot de laatste snik, kan makkelijk 15 jaar in beslag nemen.

  Dus heren en dames criminelen volg de heer Schotte en blijf nog een tiental jaren onschuldig! Kan het nóg gekker? Ja, op Curaçao waarschijnlijk wel.

 3. Lijkt op Afrikaans stammengedrag… 🙂

 4. Deze afwezige statenleden hebben ongetwijfeld allemaal iets te verbergen. Schandalig dat dit soort profiteurs van het ergste soort ons volk vertegenwoordigt. Hoe lang moet het nog duren voordat de ogen van de stemmers open gaan. Dit circus houden we immers zelf in stand. Of zijn we al te ver gezonken en heeft de maffia het inmiddels volledig overgenomen. Hoe dom kan je zijn…

 5. 14,000 gulden per maand verdienen Statenleden, en bij de weinige vergaderingen die ze moeten bijwonen zitten ze in de snek of liggen ze bij hun bysides.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *