PBC | Schotte schetst maar deel verhaal Marriott

Mariott Hotel | Foto Persbureau Curacao

Mariott Hotel | Foto Persbureau Curacao

WILLEMSTAD -Gerrit Schotte schetst maar een deel van het verkoopverhaal van het Marriott-hotel. Dat zegt Mike Willem, die de verkoop begeleidt.

Volgens de ex-premier wordt het hotel tegen een vriendenprijsje weggegeven aan vrienden. Wat hij vergeet te melden is wat toekomstige kopers willen investeren in het hotel. Zo wil de Orco groep 25 miljoen gulden betalen en 52 miljoen investeren. De Lionstone groep wil 3 miljoen meer betalen, maar slechts de helft investeren. Het Marriott heeft een schuld van 130 miljoen gulden en is technisch failliet.

Bron: Persbureau Curacao

2 Reacties op “PBC | Schotte schetst maar deel verhaal Marriott

  1. Waarschijnlijk wil Schotte het aan zijn Venezuelaans vriendje in het WTC geven, u weet wel die water en stroomdief die MAVO3 Schotte een erediploma gaf waar0ver we nu nog niet uitgelachen zijn.

    Zelfs Schotte schaamde zich toen hij het in ontvangst nam en heeft het meteen in de kluis bij zijn diplomatieke paspoort opgeborgen.

  2. Abraham Mossel

    Daar gaan we weer. Gerrit de Raaf de psychopaat en als bekend staande beroepsleugenaar weet als geen ander beter dat het aankoop bedrag wel betaald word, alleen die investeringen kan je met een wagen vol strooi zand bestempelen daar komt natuurlijk geen moer van te recht en dat weet De Raaf maar al te goed hij heeft zelf niet anders gedaan als de boel belazeren en bedriegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *