28 C
Willemstad
• woensdag 27 oktober 2021 08:47

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | Rolstoelbrug Grote Knip wordt gesloopt

Persbureau Curacao

Grote knip | Persbureau Curacao
De rolstoelbrug op het strand van Grote Knip wordt gesloopt. De bouw was al stilgelegd omdat er geen bouwvergunning voor was afgegeven.

Boze burgers hadden de overheid eerder al via een petitie verzocht het gedrocht af te breken, omdat het ding totaal niet past bij het mooie plaatje van het wit/blauwe strand van Knip.

Er wordt nu gekeken naar andere oplossingen om rolstoelgebruikers toegang te geven tot het strand.

- Advertentie -

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

7 reacties

 1. Brian, of er een aanbesteding is geweest weet ik niet maar iemand heeft de aannemer opdracht gegeven voor dit bouwwerk terwijl er geen omgevingsvergunning voor was. De opdrachtgever is verantwoordelijk.
  Ik kan me niet voorstellen dat een aannemer gaat bouwen zonder opdracht en niet zal nagaan of de opdrachtgever gemachtigd is dit te doen.
  Als de aannemer geen getekende opdracht kan tonen is hij mede het haasje.
  Er is ook een tekenaar ( architect kun je het niet noemen bij zo’n gedrocht) en commissie bij betrokken geweest maar dat is een voortraject.

 2. Het ziet er naar uit dat Gerritje S. geen 60000 gulden ter beschikking stelt voor de afbraak van het Grote monster van Klip. Jammer, want we mochten toch wel verwachten dat hij na zijn vrijlating iets voor de gemeeschap zou willen doen.

  60 mil valt wel mee in verhouding tot zijn “spaarcentjes” van enkele miljoenen. Van een procent of 5 hoef je echt niet wakker te liggen. Blijft nog genoeg over voor een Bida sin Preokupashon.

  Omdat uit de hoek van G.S. geen steun komt, lijkt het mij het beste dat Z. J-L een aanbesteding in besloten kring organiseert waar alleen familieleden en goede vrienden op mogen inschrijven, zodat die in ieder geval achter haar blijven staan. Verdeel en heers, al is het maar op micro niveau.

 3. Abreken op kosten van degene die dit hebben toegelaten!!!
  Waag dit niet op het volk af te wentelen!
  Maar jullie Schofterigheid kent geen grenzen!

  En het OM vind het prima?
  En het Hof ook?

  De kleine man voor de kleinste overtreden afsluiten van Aqualectra, UTS etc…

  Maar deze zakkenvullers maken grote fouten, en hoeven nooit verantwoording te dragen

  Zie ook de CBCS debacles, GIRO, ENNIA, SVB, BZV, ok daar is voor het eerst iemand veroordeeldtot terugbetaling van geroofde honoraria.

  Nu moet de echte protestactie op gang komen!
  Om “kuesta ke kuesta” de beleids maker ( Zita en family) op te laten draaien voor de bouw en afbraakkosten!!
  Bestuurlijke wanprestatie!

  OM doe je werk!

 4. De familie van lola Leito zal ongewijfeld de herbouw toegeschoven krijgen.

  Wat zou de voorzitster van de commissie Integriteit, Stella van Rijn, daarvan vinden?

 5. En dan nu de afrekening. Wiens handtekening staat onder de aannemersopdracht cq heeft de aannemersnota’s gefiatteerd.
  Deze persoon op staande voet ontslaan en aansprakelijk stellen voor alle schade. Wel direct beslag leggen op huis en haard.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 25 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Tickets naar Curaçao rond kerst kunnen oplopen tot boven de 10.000 gulden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Wie rond de kerstdagen naar Curaçao wil vliegen moet zijn vluchtdagen zorgvuldig uitkiezen. Ga je in het nieuwe jaar terug, dan kunnen de prijzen...

PBC | Toeristische sector Curaçao bezorgt over QR-code

Persbureau Curacao De toeristische verblijfssector op Curaçao maakt zich zorgen over de onlangs aangekondigde maatregelen rond de invoering van de QR-code. Die is te abrupt ingevoerd. Chata, die...

PBC | Aantal vaccinaties op Curaçao passeert de grens van 100.000

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Op Curaçao is dit weekend de 100.000 bewoner gevaccineerd. Het gaat om de eerste prik. Bijna 92.000 van hen hebben inmiddels een tweede prik...

DolfijnFM | Premier Aruba ontkent banden met lokale drugskartels

De premier van Aruba, Evelyn Wever-Croes ontkent geruchten dat zij hechte banden heeft met de lokale drugsmaffia. Die zou geleid worden door haar familie. De geruchten werden verspreid...

DolfijnFM | Maar een persoon positief getest

Vandaag slechts één positieve test op bijna 1400 afgenomen coronatests. Met veertien patiënten die hun isolatie mochten beëindigen komt het totaal aantal actieve cases in Curaçao op...
- Advertentie -