PBC | Rolstoelbrug Grote Knip wordt gesloopt

Persbureau Curacao

Grote knip | Persbureau Curacao

De rolstoelbrug op het strand van Grote Knip wordt gesloopt. De bouw was al stilgelegd omdat er geen bouwvergunning voor was afgegeven.

Boze burgers hadden de overheid eerder al via een petitie verzocht het gedrocht af te breken, omdat het ding totaal niet past bij het mooie plaatje van het wit/blauwe strand van Knip.

Er wordt nu gekeken naar andere oplossingen om rolstoelgebruikers toegang te geven tot het strand.

Bron: Persbureau Curacao

7 Reacties op “PBC | Rolstoelbrug Grote Knip wordt gesloopt

 1. Brian, of er een aanbesteding is geweest weet ik niet maar iemand heeft de aannemer opdracht gegeven voor dit bouwwerk terwijl er geen omgevingsvergunning voor was. De opdrachtgever is verantwoordelijk.
  Ik kan me niet voorstellen dat een aannemer gaat bouwen zonder opdracht en niet zal nagaan of de opdrachtgever gemachtigd is dit te doen.
  Als de aannemer geen getekende opdracht kan tonen is hij mede het haasje.
  Er is ook een tekenaar ( architect kun je het niet noemen bij zo’n gedrocht) en commissie bij betrokken geweest maar dat is een voortraject.

 2. Het ziet er naar uit dat Gerritje S. geen 60000 gulden ter beschikking stelt voor de afbraak van het Grote monster van Klip. Jammer, want we mochten toch wel verwachten dat hij na zijn vrijlating iets voor de gemeeschap zou willen doen.

  60 mil valt wel mee in verhouding tot zijn “spaarcentjes” van enkele miljoenen. Van een procent of 5 hoef je echt niet wakker te liggen. Blijft nog genoeg over voor een Bida sin Preokupashon.

  Omdat uit de hoek van G.S. geen steun komt, lijkt het mij het beste dat Z. J-L een aanbesteding in besloten kring organiseert waar alleen familieleden en goede vrienden op mogen inschrijven, zodat die in ieder geval achter haar blijven staan. Verdeel en heers, al is het maar op micro niveau.

 3. Abreken op kosten van degene die dit hebben toegelaten!!!
  Waag dit niet op het volk af te wentelen!
  Maar jullie Schofterigheid kent geen grenzen!

  En het OM vind het prima?
  En het Hof ook?

  De kleine man voor de kleinste overtreden afsluiten van Aqualectra, UTS etc…

  Maar deze zakkenvullers maken grote fouten, en hoeven nooit verantwoording te dragen

  Zie ook de CBCS debacles, GIRO, ENNIA, SVB, BZV, ok daar is voor het eerst iemand veroordeeldtot terugbetaling van geroofde honoraria.

  Nu moet de echte protestactie op gang komen!
  Om “kuesta ke kuesta” de beleids maker ( Zita en family) op te laten draaien voor de bouw en afbraakkosten!!
  Bestuurlijke wanprestatie!

  OM doe je werk!

 4. @gerrit. Als het goed is is er een aanbesteding geweest dat is goed gekeurd door meerdere mensen. Die mogen allemaal dokken

 5. De familie van lola Leito zal ongewijfeld de herbouw toegeschoven krijgen.

  Wat zou de voorzitster van de commissie Integriteit, Stella van Rijn, daarvan vinden?

 6. En dan nu de afrekening. Wiens handtekening staat onder de aannemersopdracht cq heeft de aannemersnota’s gefiatteerd.
  Deze persoon op staande voet ontslaan en aansprakelijk stellen voor alle schade. Wel direct beslag leggen op huis en haard.

 7. Wie gaat dat betalen. “Zoete lieve Gerritje”? De kan nu weer bij zijn spaarcentjes komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *