28 C
Willemstad
• donderdag 11 augustus 2022

Laatste reacties

PBC | Regering wil Maho Beach sluiten voor verkeer

Wegens fataal incident toeriste | Bea Moedt

De regering van Sint Maarten wil de weg bij Maho Beach afsluiten voor verkeer. Daarmee moet een einde komen aan het gevaarlijke hangen aan de hekken bij het vertrek van vliegtuigen.

Twee weken geleden werd dat een toeriste uit Nieuw Zeeland fataal. Of bewoners aan de zuidzijde bij Simpson Bay het eens zijn met een afsluiting staat te bezien. De betreffende Beacon Hill Road is nu nog de enige toegangsweg naar de stad.

Bron: Persbureau Curacao

Artikel delen

3 reacties

 1. Kunnen ze niet doen: Er wonen immers mensen bij Beacon Hill, (rechts van de airport) en er staan een hotel of twee. Hoe moeten de bewoners er dan anders komen?
  En alsof het de fout van het verkeer is!! De mensen (thrill-seekers) parkeren toch elders, en lopen er toch naar toe……. Het is niet meer dan 100 meter lopen!!!
  Dit is gezegd om maar iets te zeggen. Niet doordacht.

 2. Hoezo de weg afsluiten?

  Als een van de desbetreffende vliegtuigen (Insel met z’n raampje open nog ff zwaaien of de grote vliegtuigen die niet anders kunnen) daar bij de startbaan hun motoren laten ‘brullen’ stopt het verkeer aan de zijkanten om vervolgens na de start pas weer door te rijden en hangen en staan de touristen in de starthouding voor het ‘geweld’ van de motoren. Daar waar kilo’s borden waarschuwen voor wat kan gebeuren.

  Weg open laten en aan de zijkant spiegels met de tekst “idioot” ophangen in alle talen zodat de tourist naar zijn eigen stommiteit kan kijken?
  Lijkt mij een betere optie…
  Toch?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...