26 C
Willemstad
• donderdag 15 april 2021 06:08

ParadiseFM | Horeca hoopt op versoepeling

Werknemers in de horeca hopen dat er na meer dan drie weken lockdown binnenkort sprake kan zijn van enige versoepeling van de coronamaatregelen. Dat meldt de Extra vandaag....

PB | Koning Willem-Alexander spreekt over coronabesmettingen en vaccinatieprogramma op Curaçao

Zijne Majesteit de Koning heeft woensdagavond 14 april online gesproken met gouverneur George-Wout van Curaçao, met het hoofd van de afdeling epidemiologie en onderzoek van het departement...

PBC | Qatar Airways via JetBlue naar Curaçao

Persbureau Curacao NEW YORK – Vanaf 19 april aanstaande gaat de Amerikaanse prijsvechter JetBlue tickets verkopen voor vluchten van Qatar Airways van negen Amerikaanse luchthavens naar Doha in...

PBC | Politie Curaçao op zoek naar vermiste Suzette

Persbureau Curacao De politie van Curaçao is opzoek naar de 16-jarige Susette Perez Martines. Ze is hier geboren en liep zaterdag 30 januari, ruim twee maanden geleden, weg. Zij...

PBC | Vier patiënten bezweken aan Covid19 in het ziekenhuis

Persbureau Curacao Vier patiënten zijn sinds gistermiddag bezweken in het CMC aan de gevolgen van corona. Het totaal aantal slachtoffers op Curaçao, sinds het begin van de corona-uitbraak...

DH | US citizens being evacuated from St. Vincent to St. Maarten via cruise

PHILIPSBURG--The United States (US) Embassy is coordinating with Royal Caribbean Cruises for a maritime evacuation of US citizens from St. Vincent to Dutch St. Maarten on Friday,...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaPBC | Vrouw aangevallen in Boca, politie durft niet op te treden

PBC | Vrouw aangevallen in Boca, politie durft niet op te treden

Wie achter de duikschool van Wederfoort in Boca Sami de zoutpannen in wil, moet op z’n tellen letten. Eigenaren van illegale bouwsels bedreigen bezoekers die daar hun hond uitlaten.

De witte auto met kenteken S 91-35 reed in op Willemijn
De witte auto met kenteken S 91-35 reed in op Willemijn

BOCA SAMI – Wie achter de duikschool van Wederfoort in Boca Sami de zoutpannen in wil, moet op z’n tellen letten. Eigenaren van illegale bouwsels bedreigen bezoekers die daar hun hond uitlaten.

Goede Vrijdag liet Willemijn Wolthuis haar honden uit, waarna er twee auto’s op haar afkwamen. Eén daarvan reed op haar en haar honden in. Willemijn kon nog net opzij springen, maar moest daardoor wel haar aangelijnde honden loslaten. Drie daarvan renden in paniek weg, en kwamen pas zaterdag weer terug. Eén hond wordt nog vermist.

boca-illegaal-slagboom
De illegale bouwsels, inclusief afsluitboom

Na hun actie stapten er drie mannen uit en begonnen met stenen te gooien. Omstanders die het zagen geburen deden niets. Willemijn vluchtte daarop haar eigen auto in en belde de politie. Die kwam pas na anderhalf uur, maar wilde aanvankelijk niets doen. De wijkagent wil pas iets doen als Willemijn aangifte doet, ‘anders neem ik je doodsbedreiging niet serieus’, voegde hij daaraan toe. Bewoners in Boca zeggen bang te zijn voor de mannen om wie het gaat. Ook de politie durft vooralsnog niet op te treden.

Willemijn Wolthuis in gesprek met Dick Drayer

27 reacties

 1. Eigenaar S 91-35 al gearresteerd en zijn bouwsel afgebroken?

  Mevrouw Willemijn Wolthuis, houdt ons op de hoogte. Goede actie van u!

 2. Stanley grote held,

  Iedereen is jouw ogen een racist. Besef je wel dat je dan aan het discrimineren bent.

  Overigens roep je te pas en te onpas, dat iedereen maar van het eiland moet vertrekken als het hem of haar niet aanstaat. Is dat ook de reden waarom je zelf al jaren Nederland woont? Of heb je aandelen in een reisbureau, KLM of Arke?

  Hoe is het trouwens met je Chinese moeder van Joodse afkomst, nog steeds getrouwd met die Surinaamse Arubaan? Dat je overgrootvader uit Congo en je overgrootmoeder uit Pakistan, inmiddels zijn overleden, lijkt me logisch. Wel jammer dat ze jouw schitterde loopbaan bij de reclassering niet meegemaakt hebben. Maar ja je kunt niet alles hebben hé, zullen we maar zeggen.
  Anyway het gaat me eigenlijk niets aan, ook al ben je een ontslagen politieman met twaalf LOI-diploma’s

  Gooi overigens niet je verzekeringsdiploma en de verzekeringspolis weg. Kun je straks goed gebruiken als jij je oude wijk Boca gaat bezoeken. Kijk wel even na of diefstal, brand en schade aan je auto op de polis vermeld is.

  Jij als verzekerings-expert zult het wel weten, maar gouden vullingen en tanden staan nooit op de polis en zijn niet gedekt. Dus of niet lachen (kun je waarschijnlijk niet eens) of even wat donkergrijze verf over het goud lakken. Enfin een goede raad telt voor twee, maar bij jou waarschijnlijk voor elf. Succes!

 3. Mijn beste LaStiwz, denkt u dat ik hierop een antwoord wil of zal geven. Mijn fijne racist. Ik zou graag willen weten wie u bent. Met uw gekraam. Vertrek en laat het eiland haar eigen beloop gaan. Zeg uw naam en tracht niet via een schuilnaam mij aan te vallen. Lafaard.

 4. Beste Gerrie, ik was daar agent. De wijk kende mij. Tot vandaag hoef ik niet te vrezen. Aan het gedoogen zoals de koffieshops, was niet mijn ding en stelling. Ik kan u veel vertellen over Boca. Wie ben ik nu, om een oplossing te zoeken voor een feit waar ik niets mee te maken. Elke vorm van criminaliteit veroordeel. Ik de dader moet berecht worden. Andersom ben ik vel tegen elke vorm racisme. Daar zal ik altijd op reageren.

 5. Jammer dat de politie na de Sta Rosaweg ook hier weer een flinke steek laat vallen. Onrecht en poging tot doodslag behoord tegen opgetreden te worden , agenten moeten niet bang zijn en tegen een stootje kunnen.
  Over klandistine bouw wordt moeilijk gedaan als het in hun kraam te pas komt, dit riekt naar vriendjes politiek, mvr Romer doe er wat aan harde hand ongeacht verkiezingen, met 17 partijen valt er toch niet zinnig te stemmen.

 6. zit Jacintha de queen of Boca hier achter?
  zij heeft daar de leiding toch?…
  maar schande dat de politie niet wil optreden en de overheid niet wil optreden tegen de illegale bouw daar.
  een bananenrepubliek waardig.

 7. Onze Held durft weer geen stelling te nemen tegen criminelen op Boca Sami, maar is wel trots dat hij zijn volledige naam onder zijn schrijfsels zet.

  Maar als je alles gedoogt heb je weinig te vrezen, vriend Stanley.

 8. Jacinta zei ook tegen Wiels (die ze maribaka noemde (homo):” wij van Boka-Sami hebben allemaal ons eigen HUIS”…
  Jaja, zo zeggen nog meer uit Boka-Sami. Landje pik en materialen pik?
  Ik kijk altijd van op als ik zie dat iemand in een veel te groot huis woont, vergeleken met zijn salaris.
  Veel van die (opschep) huizen zijn zeer ongezellig ingericht, stoeltje hier tafeltje daar…
  Dat zegt al genoeg.

 9. Kan iemand die bij een bank, het postkantoor of de ontvanger werkt even in het wegenbelastingsysteem kijken en naam en adres van kenteken S 91-35 bekend maken?

  Zo niet, iemand van het keuringslokaal?

  Mag anoniem via de Knipselkrant.

 10. de vormen van landroof, illegale bebouwingen, nemen steeds grotere vormen aan , je vraagt je af welke politicus op durft te treden. waarschijnlijk geen enkele want er komen verkiezingen aan. De enige manier om alles rustig te regelen is een fikse belasting aanslag over de inkomsten belasting, aov en bzv en het onroerend goed.
  veel huizen zijn gebouwd van gelden waarover nooit belasting is betaald. Deze windhappers ( ze leven van de wind) kan je alleen maar treffen in hun portomonee.

 11. Jacintha Constantia (benzinestationovervallen, winkeldiefstallen, diplomafraude, meineed, mondkapjesfraude en o ja, MFK lid) komt er vandaan.

  Diefstal en fraude is op Boca Sami de belangrijkste bron van bestaan.

 12. Dat het een groot teringzooitje is in Boca waar een stelletje achterlijken de zaak regeert.

  En ik weet niet of ze wit, bruin geel of blauw zijn, dus ik ben geen racist.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties