31 C
Willemstad
• zondag 17 oktober 2021 17:34

Laatste reacties

- Advertentie -

PBC | PdVSA ligt eruit

nationale rede heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met de aangekondigde algehele staking
Volgens Whiteman gaan Chinezen 18 miljard gulden investeren in modernisering

WILLEMSTAD – Premier Whiteman heeft in een nationale televisierede gezegd dat de samenwerking met PdVSA in 2019 beëindigd zal worden. Bijna 30 jaar duurde die.

De exploitatie van de Isla-raffinaderij, BOO en Bullenbaai zul worden overgenomen door GuangDong Zenrong uit China. Daarvoor is een Memorandum of Understanding getekend.

De precieze inhoud daarvan is niet bekend gemaakt. Volgens Whiteman gaan de Chinezen 18 miljard gulden investeren in de modernisering van de installaties.

- Advertentie -

Bron: Persbureau Curacao

- Advertisement -

Artikel delen

13 reacties

 1. @mano
  Je reactie zit vol met tegenspraak. Eerst onken je dat meerderen jou aangesproken hebben, daarna erken je het weer. Snap jij jezelf nog wel?

 2. @laStiwz, ik snap je wel, het is ook wel zo, maar mag ik geen zwak hebben voor Sonnyboy die mij al minstens anderhalf jaar stalkt, uitscheld en tracht te koeioneren, (al dat stalken en gescheld schept toch een soort van virtuele band, vind je ook niet?) maar mij helaas nog nooit heeft kunnen fileren, zoals ome Willem zichzelf uit pure onmacht en wanhoop zit wijs te maken.

  Ik daag ome Willem uit om bewijsstukken te overleggen die bewijzen dat ik inderdaad door ‘ik weet niet hoevelen’ gefileerd zou zijn geworden. Dat kan hij namelijk niet, want dat heb ik nog niet meegemaakt. Weliswaar dat een aantal, overigens zonder geldige reden, het geprobeerd hebben, o.m. ome Willem himself, en jij natuurlijk ook LaStiwz, maar helaas ben ik niet zo makkelijk klein te krijgen.

  Overigens, al die opgekropte onmacht en woede ten overstaan van mijn persoon ten spijt, maakt mij alleen maar sterker. Ik heb hier zelfs meegemaakt dat jullie me met z’n vieren aanvielen…Ik snap niet wat jullie scheelt, voelen jullie je misschien klein als ik schrijf? Ik ken dat gevoel niet hoor. Jullie schrijven een heleboel shit en de meest beledigende teksten over iedereen, maar als ik schrijf voelen jullie je blijkbaar in de kont genomen…wat betekent dat LaStiwz? Zijn jullie soms geflipt?

 3. Een ding is zover wel duidelijk. Sonny heeft Mano haarscherp gefileerd. Dat zit Mano behoorlijk dwars, gelet op zijn reacties. Meerderen hebben Mano al de maat genomen, met zijn opstelling betreffende Surinamers. Het resultaat was doorgaans erg negatief. Er zitten een paar draadjes los bij Mano. Een weekje vakantie naar Suriname zou hem goed doen. Daar repareren ze hem wel. Zal wel wat pijnlijk voor Mano zijn. Dat dan weer wel.

 4. @Mano:
  “…Persoonlijk laat jou geobsedeerde geest mij ijskoud, maar…”
  Dat is inderdaad te merken, vooral dat woordje “maar” erachter.
  Gewoon lachwekkend Mano.

 5. Voor 18 miljard kun je zo ongeveer het hele eiland vol bouwen met raffinaderijen.
  Toch frappant dat ze in België er eentje kunnen bouwen, van ongeveer hetzelfde formaat, voor rond de 800 miljoen euro (1,6 miljard NAF) en hier zouden we 18 miljard NAF moeten betalen ????????

 6. @Sonnyboy, ik voel me haast schuldig dat ik jou een obsessie bezorgd heb, maar niet echt. Doe wat aan je obsessie voor Mano. Het begint op te vallen, of liever, het is al iedereen opgevallen. Persoonlijk laat jou geobsedeerde geest mij ijskoud, maar ergens heb ik toch een beetje te doen met jou Sonnyboy. 🙂

  Trouwens, je lijkt wel een engel geworden, maar no worries, niemand trapt in je komediantenrol.

 7. Wie is er nou zo gek om in zo’n oud en aftands gebeuren 18 miljard te steken.
  Het is niks en wordt nooit niks meer en zoals hierboven geschreven zal het wel verkiezingspraat zijn.

 8. Inderdaad een verkiezingsstunt van BEN WHITEMAN=Pueblo Soberano, een man met ENORME minderwaardigheidscomplexen! Z’n achternaam maakt het er niet beter op. Het is em die idioot naar de kop gestegen. Volgens hem is hij een “hefe di Estado”. Sorry, Curaçao is nog lang niet een volwassen estado. “Bernard Blackman, el satrapo negro de Curazao que sufre un enorme complejo de inferioridad” was boos op de Venezolanen omdat president Maduro hem niet naar behoren als een Staatshoofd(?!?) zou hebben willen ontvangen. Lolo Ben Whiteman, je bent geen staatshoofd, maar een simpele soort van satrAAP die door en bij gebrek aan beter in Pueblo Soberano, met je dikke reet in het pluche bent geparachuteerd!!!

 9. Gooi nooit je oude schoenen weg voor dat je nieuwe hebt!. In dit geval mag hij zijn nieuwe schoenen erbij weg gooien, ik geloof geen ene moer van zijn verhalen, een grote verkiezings stund, let maar op hoe Gerrit de Raaf straks staat te gillen op de TV dat het niks waard is die Mou, 18 miljard Whiteman WHAAAAAAAAAAAAAAAAAA PVVSA haalt einde van dit jaar nog niet eens en dat weet de stakker Whiteman ook wel.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | 2.000 deelnemers uit 34 landen bij KLM Curaçao Marathon

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De organisatie van de KLM Curaçao Marathon verwacht op zaterdag 27 en zondag 28 november 2.000 deelnemers vanuit 34 landen. Zestig procent van hen...

PBC | De top 8 mooiste stranden van Curaçao

Persbureau Curacao Curaçao is een heerlijk vakantie-eiland in de Caribische Zee. Het staat bekend om zijn prachtige baaien, dito zandstranden en kraakheldere zee. Ga je op vakantie naar...

NOS | Drukte op Schiphol, meer herfstvakanties geboekt dan voor corona

Waar het coronavirus tot voor kort een dikke streep zette door vakantieplannen, wordt er deze herfstvakantie weer volop gereisd. Reisorganisaties spreken van een 'inhaaleffect': "Het vertrouwen van...

Parool | Duits tijdschrift veegt vloer aan met Nederlands drugsbeleid

Bob van Huet Nederland is door een buitensporig drugsbeleid tot een maffiaparadijs verworden, vindt Der Spiegel. Het Duitse weekblad wijdt een opmerkelijke coverstory aan het buurland. Nadat eerder de...

PBC | Daling zet door, dodental loopt op

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Twee personen die besmet waren met het coronavirus zijn afgelopen dag in een verzorgingstehuis overleden. Het aantal coronadoden komt daarmee op 171 te staan. Het...

ParadiseFM | CURACAO Magazine al sinds vorig jaar mei gestopt

Het tijdschrift CURACAO dat in Nederland werd uitgegeven is niet door de huidige gevolmachtigde minister Carlsson Manuel stopgezet, maar door diens voorganger Anthony Begina. Zo schrijft oud-journalist...
- Advertentie -