PBC | Bedrijven kunnen aanspraak maken op tegemoetkoming vaste lasten

Persbureau Curacao

Wil je als bedrijf aanspraak maken op deze regeling dan moet je vóór 28 februari van dit jaar ingeschreven zijn en bekend zijn bij de Belastingdienst | Antilliaans Dagblad

Bedrijven kunnen vanaf vandaag een tegemoetkoming krijgen van de overheid om hun vaste laten te betalen. Dat meldt Steven Martina, minister van Economische Ontwikkeling.

De regeling gaat 1 januari in en bestrijkt de maanden juli, augustus en september van dit jaar. Er is bijna 24 miljoen gulden voor uitgetrokken. Geld dat afkomstig is van de derde tranche liquiditeitssteun. In de vierde tranche wordt er geld vrijgemaakt voor de maanden oktober, november en december.

Curaçao onderhandelt daarover nog met Nederland. Wil je als bedrijf aanspraak maken op deze regeling dan moet je vóór 28 februari van dit jaar ingeschreven zijn en bekend zijn bij de Belastingdienst.

Bron: Persbureau Curacao

Een Reactie op “PBC | Bedrijven kunnen aanspraak maken op tegemoetkoming vaste lasten

  1. In Nederland is er omgerekend ongeveer Naf 45 miljoen per 100.000 inwoners beschikbaar. Dus “slechts” een factor 3 meer.

    Nederland vindt zich echter een sociaal land en Rutte heeft zelf gezegd dat Korsow ook bij Nederland hoort. Mutatis mutandis mag het land Curacao vanuit de Koningrijks Corona geldpot voor de economie nog plus minus Naf. 50.000.000 verwachten om op enigszins gelijke hoogte met Nederland te komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *