PBC | Parlementariër Jeser el Ayubi stapt op

Persbureau Curacao

De eerste in lijn die hem opvolgt is Marilyn Alcalá-Wallé | Persbureau Curacao

Willemstad – Parlementariër Jeser el Ayubi stapt op. Het Statenlid herkent zich niet meer in de PAR en geeft zijn zetel terug aan de partij.

Ayubi zal nog wel aanwezig zijn bij de begrotingsbehandeling en de ambtenarenkorting van 12,5 procent. De eerste in lijn die hem opvolgt is Marilyn Alcalá-Wallé.

Na het overlijden van parlementsvoorzitter Millerson was dat ook al zo, maar toen gaf ze het stokje door aan Shaheen Elhage.

Bron: Persbureau Curacao

8 Reacties op “PBC | Parlementariër Jeser el Ayubi stapt op

 1. Ach was MIGUEL POURIER er nog maar. Zou nu 82 zijn geweest.
  Hij heeft zich intussen alle vele malen rondgedraaid in zijn graf. Het begint haast op “rondtollen” te lijken.

 2. Curacao revisited

  “De eerste in lijn die hem opvolgt is Marilyn Alcalá-Wallé.”
  moet KLM Walle dan worden ingevlogen om ingezworen te worden?

 3. Niet meer lucratief, de PAR?
  Partido Aristokrátiko Rotatorio?

 4. Cordoba verlaat nu ook de PS en de politiek, de man heeft 4 jaar lang zijn zakken gevuld en schijnt nu plotseling bezwaar te hebben tegen de richting van de partij..

 5. Nu wordt het spannend.
  Hij is de tweede politicus die tijdens de blackout het licht heeft gezien.

 6. De ratten verlaten het zinkende schip.
  In beginsel niets aan toe te voegen.
  Doorgewinterde politici hebben een zevende zintuig om te overleven in de politieke arena, waar niet zelden wordt gepaard als gestreden om de macht. Ratten en ijsberen hebben de vaardigheid om van schot naar schot te springen. Anderen met schoonheid behept gebruiken liever de liaan.Dat oogt eleganter.

  Nergens woedt het straatgevecht heviger dan in de directiekamers en de politiek. Binnenkamers uiteraard. De openbare orde wordt dan niet verstoord en de heilige hermandad kan zich aan de straatschelmen wijden. Dat de rechtsorde ernstig is geschokt, daar zijn wij murw geslagen en monddood gemaakte brave law abiding, Godsvrezende burgers na het zoveelste schandaal, apathisch voor geworden. Het is normaal geworden. A lotta people are not playing to win anymore but are playing not to lose.
  Is de formule na het heengaan van Paps nu echt uitgewerkt?
  Time will tell. De spotterm Zita Kabritu is eigenlijk te zot voor woorden maar geeft het volkssentiment o zo helder weer. Het tijdperk van de zwarte bomba(‘s) in een partij opgericht door en voor de geprivilegieerden lijkt dan ook op jaar laatste benen te lopen. Believe it or not, but politieke bewustwording begint nu echt door te sijpelen en de burger laat zich steeds minder welgevallen en in de luren leggen.

  Ik had niet gedacht dat ik dit nog zou meemaken. Het is mij gegund.
  Dios ta grandi. Nu nog de Christelijk-Hellenistische indoctrinatie uit Wan Bimba verdrijven om zijn real potentiaal en capaciteiten te mobiliseren. Met een beetje geluk en persistent effort, anderhalve generatie, als er weer een sterke charismatische volksleider opstaat…die niet binnen de kortste keren wordt neergemaaid.

  Terug naar de politiek.
  De kaarten worden blijkbaar al geschud.
  De messen zijn inmiddels geslepen.
  It’s gonna be a bloody hell of a fight again.

 7. Ze weten dat er na de verkiezingen geen zetels meer zijn dus gaan op zoek naar alternatieven…Als Zita niet snel met een verklaring komt dat zij bij de komende verkiezingen niet meer op de lijst zal gaan staan, blijft er van PAR helemaal niets meer over.

 8. De ratten verlaten het zinkende schip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *