PBC | PAIS zou Wiels hebben aangepakt

Is premier Rutte bang voor de Gevolmachtigde Minister van Curaçao?

PAIS zou Gevolmachtigde Minister Marvelyne Wiels hebben aangepakt

WILLEMSTAD – Alex Rosaria van regeringspartij PAIS heeft kritiek op coalitiegenoot Pueblo Soberano. Die houdt de hand boven het hoofd van Marvelyne Wiels.

Volgens de partijleider zou PAIS allang maatregelen hebben genomen tegen de gevolmachtigde minister in Den Haag. In december, toen bekend werd dat Wiels loog over haar CV en schoolopleiding, zei de voorman van PAIS nog geen reden te zien om in te grijpen. Nu wil hij dat zijn coalitiegenoot haast maakt met het onderzoek naar de gedragingen van de gevolmachtigde minister.

Bron: Persbureau Curaçao

Dossier: Marvelyne Wiels – Gevolmachtigde Minister van Curaçao

 

3 Reacties op “PBC | PAIS zou Wiels hebben aangepakt

  1. Pais blijkt niet veel beter als die andere partijen, het pluche zit goed, de zakken op kosten van het volk goed gevuld, wat wil je nog meer.Ook deze partij gaat af als een gieter.

  2. Het mag duidelijk zijn dat Alex en zijn partij PAIS in de gaten krijgt dat deze coalitie geen lang leven meer heeft. Daar de PS al bezig is om eerst Jasjes en Fraudelyne Wiels uit de PS te schoppen en na nieuwe verkiezingen met de twee maffia partijen MFK, MAN samen te gaan zweren. Ik denk dat de MFK zijn 5 zetels zal behouden maar de kans is groot dat de MFK 2 á 3 zetels van de PS kiezers zal opeisen . De PS zal vermoedelijk naar 2 of 1 zetel gaan. De MAN blijft op 1 steken, dus een coalitie MAN/ MFK/ PS hoe je ook telt zal op 10 zetels blijven steken. DE PAR zal naar 5 zetels kunnen groeien mits een goede en harde campagne. PAIS zal op 2 á 3 zetels uitkomen. PNP op 1 zetel. Hopend de nog op te richten partij van leeflang een zetel of 2 á 3. Ik denk niet dat de MFK zetels gaat verliezen aangezien diegene die al eerder op de MFK hebben gekozen onder curatelen staan van Schotte.

  3. Wat een onvoorstelbare partij is PAIS toch, de hemel beloven en niets leveren ! Nu beweren ze dat zij wel Wiels zouden aanpakken , die kans hebben jullie in December 13 zelf ook gehad toen er een bij elkaar gelogen CV van deze “dame” op de markt kwam waar D. Drayer toen zonder enige moeite doorheen prikte, maar PAIS zag geen aanleiding en kon geen onwaarheden ontdekken….

    Een achterkamer gesprekje met Wiels, Asjes Rosario en Franco en PAIS was er uit, geen problemen waren er en het was allemaal onzin rondom Wiels en zij was een gewaardeerd minister.

    Jullie zijn nu te laat PAIS, je ziel was toen verkocht, en de meeste van jullie kiezers ook trouwens. Ajo PAIS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *