PBC | Ophef over beveiligingsbedrijf Speedy

Vanwege moordverdenkingen en Speedy helemaal niet meegedaan heeft aan de aanbesteding

Vanwege moordverdenkingen en omdat Speedy niet meedeed aan de aanbesteding

WILLEMSTAD – In de beveiligingswereld is ophef ontstaan over de toewijzing aan Speedy Security om overheidsgebouwen te beveiligen. Het bedrijf is in handen van George Jamaloodin.

De ex-minister wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op Helmin Wiels. Los daarvan zeggen andere bedrijven, dat Speedy helemaal niet meegedaan heeft aan de aanbesteding.

Speedy Security kreeg de aanstelling om alle overheidsgebouwen te beveiligen kort na de installatie van het kabinet Schotte. Daarin was Jamaloodin minister van Financiën.

Bron: Persbureau Curacao

7 Reacties op “PBC | Ophef over beveiligingsbedrijf Speedy

 1. Als het niet zo in en in triest was zou het grappig zijn

 2. Loopt monster nog vrij rond?

 3. Abraham Mossel

  Er zal wel een eerlijk en integer onderzoek zijn geweest door de VDC over hoe het veiligheids bedrijf zijn vijfjarig contract heeft doorlopen, en dat is door Romer him self gedaan, hij heeft het bedrijf van Directeur Jamaloodin ” die altijd in lande is om zijn bedrijf te besturen” een tien met een griffel gegeven met een contract verlenging voor onbepaalde tijd.

 4. De burger pikt het ook. Elk volk krijgt de regering die het verdient. Waar zijn de massale protesten? Landelijke stakingen?

 5. caribbeancynic

  Met dieven vang je dieven. Dus vanuit dat oogpunt een goede keuze.

 6. Ongelooflijk.

  Je moet toch wel een enorme randdebiel zijn als je nog MFK stemt.

  Mas serka di bo? Sin berguensa. Mas serka di nan mes.

 7. Word het niet de hoogste tijd dat al die Politieke dieven worden opgeruimd -al ons belasting geld word al jaren gestolen en de burger moet het maar blijven pikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *