27 C
Willemstad
• dinsdag 9 augustus 2022

Laatste reacties

PBC | Oliebollen schaars dit jaar

Persbureau Curacao

Volgens Amigoe gaat de verkoop van oliebollen bij Building Depot in Zeelandia wel door | Persbureau Curacao

Willemstad – Wie dit jaar oliebollen wil eten, moet zelf aan de slag. Ondernemers durven het niet aan om groot in te kopen en dan geconfronteerd te worden met coronamaatregelen.

De vaste oliebollenverkoper bij Mijn Broodje aan de Caracasbaaiweg houdt het dit jaar daarom voor gezien.

Volgens Amigoe gaat de verkoop van oliebollen bij Building Depot in Zeelandia wel door.

Maandag is het zover en wie niet kan wachten, moet naar de wijk Hanenberg, waar nu al oliebollen te koop zijn.

Bron: Persbureau Curacao

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

11 reacties

 1. Oliebollen, oliebollen? Wij zijn toch negers? Waarom moeten wij altijd anderen na-apen? Onze traditie met feestdagen is ham, sult en ajaka.

 2. weer zo’n onzin verhaal er is helemaal geen schaarste wie dit stuk geschreven heft weet niets van dit eiland-neem alleen al de Oliebollen van Jaqui bij Z.tuintje mall en Esperamos zijn perfect en er is meer dan genoeg- dit lijkt wel een betaalde reclama of klacht onzin geschreven stuk.verder zijn er zat supers die oliebollen hebben. ook zoals in Nederland zijn er kwaliteits verschillen.

 3. Jacqies oliebollen zijn olieBOMMEN.

  Ik haal er ieder jaar tientallen zo niet honderden.

  Niet om ze te eten, dios spar nos, maar ik knijp ze uit boven mijn benzinetank.

 4. Geen paniek! Jacqui’s Oliebollen verkoopt dit jaar nog graag de beste oliebollen van het eiland. Zijn gaan graag voor je aan de slag met als eind resultaat de perfecte oliebollen!
  Geen zorgen dus want je kunt rustig langs gaan bij Zuikertuin Mall of Esperamos Jan Noorduynweg om lekker te proeven.
  Beloofd dat dit je go to plek wordt voor oliebollen

 5. Mooie foto. Het schoolvoorbeeld van de symbiotische wisselwerking tussen enculturatie en acculturatie. Hij leert haar de cultuur en de historie over de oliebollen, het beslag maken en bakken overdag en zij leert hem, als hij het netjes vraagt, mogelijk de geheimen van het mengen van zwarte en bruine suiker in het witte beslag na sluitingstijd. Ja, in het geniep, want dat zijn bedrijfsgeheimen. Tja, once you go black, you never go back, anders dan Jan kwam thuis om een boterham te halen en ging daarna er weer als een speer vandoor.

  Als je ze dan ziet vliegen als je een hap van de witbepoederde oliebol hebt genomen, dat besef je dat poeder van een ripdeal bij de verkeerde koekebakker is beland.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...