32 C
Willemstad
• zondag 26 mei 2024

Extra | Journaal 24 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, May 23, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 23 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Wednesday, May 22, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 22 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, May 21, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

PBC | Nederlandse Douanier opgepakt met dubbelleven Curaçao

HomeNieuwsPBC | Nederlandse Douanier opgepakt met dubbelleven Curaçao
Nederlandse Douanier opgepakt met dubbelleven Curaçao
Nederlandse Douanier opgepakt met dubbelleven Curaçao

ROTTERDAM – De politie van Rotterdam heeft een groot aantal mensen opgepakt die verdacht worden van drugshandel. Eén van hen is een 54-jarige douanier. Volgens het AD in Nederland leidde de man een dubbelleven op Curaçao.

Buren in Nederland hadden zich al afgevraagd waarom hij daar vier keer per jaar op vakantie ging. Ook reed de man een luxe Audi en had een jacuzzi in de tuin van zijn rijtjeshuis in ’s-Gravezande.

Een vondst van 400 kilo cocaïne leidde dit weekend naar de Douanier. Hij is aangehouden, samen met zijn vrouw en schoonzoon.

Bron: Persbureau Curacao

Dit artikel is geplaatst in

21 reacties

 1. Mijn hemel wat een aftandse discussie, we scheppen er schijnbaar genoegen in elkaar af te zeiken.
  @ Hr Held u doet daar graag aan mee. U doet alsof u het goed meent, maar als u uw eigen reacties leest dan ziet u wat een onzin u uitkraamt. Het is altijd de ander zelden wijzelf. Kijk eens in de (lach)-spiegel.
  Het gaat al jaren economisch slecht en we hebben al jaren problemen, en neen drugs is geen teken des tijds het is een groot maatschappelijk probleem. Waarom moet ik schoolkinderen van rond de 15 bij de bushalte zien blowen, waarom moeten we toestaan dat er zoveel tienermoedertjes zijn die uiteindelijk hun lichaam oppompen met bolletjes en gaan proberen de oversteek te maken. Pak het probleem nu een keer bij de wortel aan, maar dat heeft tot op heden geen enkele regering gedaan. Jarenlang zat Leeflang op Onderwijs, kijk hoe triest het gesteld is in deze sector. Leerkrachten doen hun uiterste best, op veel scholen zijn zij degenen die brood voor de kinderen maken omdat zij met lege maag naar school komen. Kom op Hr. Held haal uw hoofd uit de grond, wees een keer eerlijk vooral naar u zelf toe ipv iedereen af te zeiken.

 2. Beste Q&A, wees blij dat wij dat u ons kan begrijpen. Uw kritiek levert geen bijdrage aan onze discussies. U lijkt mij een iel mannetje met heel wat problemen. Als ik u was zou ik deze discussies niet lezen. Wat een raar ventje bent u. Ik hou het nog beleefd. Ik ken u niet, zou u ook nooit willen kennen. Proef een eng persoon. U moet blij zijn dat wij, toch in uw opgedrongen taal kunnen communiceren. Eng mannetje.

 3. Beste Joep, het is eenmaal zo. Kijk waar de vraag is naar cocaïne, is Nederland. Consumptie hoeft niet in Nederland te gebeuren. Feit is dat de vraag naar dit dodelijk spul hier ligt. Zijn onlangs drie toeristen overleden. Nederland heeft overal in Amsterdam, terecht borden geplaats om uit te kijken naar dit dodelijk spul. Mijn buurman is Nederland, die hunkert naar dat spul. Ook in dr drugswereld gaat over vraag en aanbod. De economie vindt juist hier duidelijk plaats, met af en toe dodelijk afloop. Beste Joep gaat hier niet om onze buurman. Gaat om de vraag naar cocaïne die in Nederland zeer hoog ligt. Of niet? Dus het slaat ergens wel op. Als de Nederlandse samenleving er niet om vraag daalt de invoer. Of niet? Gaat hier puur om geld. Dus waar wil jij nu de boosdoener plaatsen?

 4. Hij is niet de enigste van de duane die dit doet denk ik dit is er eentje van door jaloerse buren is hij door de mand gevallen , die moeten ze gewoon opsluiten .

 5. Inderdaad Michaella , kijk maar even goed naar die Coffeeshops en al die Heroine junkies en de heroine bus die in Den Haag staat daar krijgen die junks een prik . Gelijk de Antillen verkleinen bah

 6. Sorry , hier kan ik dus goed boos om worden maar als er mensen vanuit Curacao met drugs komen is dat niet van Curacao maar van Colombia of Venezuela , en deze meneer was een Nederlander die voor de duane werkte en was zo dom om groot tespelen met zijn geld dat hij verdiende met drugs handel , en geloof me maar Nederland is ook een groot drugs handel land kijk maar naar die coffeeshops , en al die heroine junkies in Den Haag , Amsterdam en Utrecht , of ben ik dan zo naif ?????

 7. @ Michela,

  Dus wanneer jij weet dat je buurman flink aan de coke zit dan ga jij er maar in handelen ?
  Dat is zo ongeveer de redenatie die je er op nahoudt m.b.t. het gebruik in Nederland en het doorvoeren op Curacao.
  Slaat dus nergens op.

 8. Hij is in Nederland opgepakt. De luxe leven had hij in Nederland. Mijn vraag, wat heeft Curacao mee te maken.
  Een politicus heeft 1 x gezegt, als de Nederlanders niet zo veel kokaine en drugs (mariwana enz) gebruiken, dan hoeft geen drugs van Curacao naar Nederland. De meest drugs gebruikers zijn in Nederland.

 9. Nee, beste Sanne. Wij liggen geografisch goed voor de drugshandel. Als het economisch slecht gaat hebben wij een probleem. Een ieder in de regio ziet ons als springplank naar Europa. Sociaal economisch gaat het niet goed met onze eilanden die, een deel van onze koninkrijk zijn. Wie heeft het geld en de middelen om dit probleem op te lossen. Vul zelf maar in.

 10. Deze man had een voorbeeldfunctie, dus gewoon dubbel straffen. Hij brengt de hele douane in diskrediet, zal jaren duren eerdat die schade is verholpen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties